Titta på The Exorcism of God 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.1
950
Betyg
calendar2022
time1h 38m
En amerikansk präst ska utföra en exorcism i Mexiko. Men demonen som han ska driva ut tvingar honom att utföra en fruktansvärd handling. 18 år senare hemsöks prästen av konsekvenserna av denna handling.

Skådespelare

Actor Will Beinbrink

Will Beinbrink

Actor Joseph Marcell

Joseph Marcell

Actor María Gabriela de Faría

María Gabriela de Faría

Actor Irán Castillo

Irán Castillo

Actor Hector Kotsifakis

Hector Kotsifakis

Actor Nuria Gil

Nuria Gil

Actor Juan Ignacio Aranda

Juan Ignacio Aranda

Actor Evelia Di Gennaro

Evelia Di Gennaro

Officiell trailer

Siehe auch

Innehållsförteckning

 1. The Exorcism of God Swe-filmer

The Exorcism of God Swe-filmer

Är du redo att få ditt blod att frysa till is? Nu har den efterlängtade skräckfilmen The Exorcism of God från 2022 äntligen släppts och kan ses gratis online! Denna skräckis från skräckfabriken Epica Pictures utlovar extremt obehagliga upplevelser för alla fans av den övernaturliga genren.

Filmen hade premiär den 11 mars 2022 och har redan hyllats som en av årets bästa skräckfilmsläpp. Med sitt fokus på exorcism och besatthet utforskar denna fruktansvärda film mörkrets djup på ett sätt som får blodet att frysa till is. Är du redo att konfrontera dina värsta mardrömmar?

Se den fruktansvärda exorcismskräcken nu

I centrum för handlingen finns prästen Peter Williams, spelad av Will Beinbrink. Efter att ha misslyckats med att driva ut en demon ur en ung flicka i Mexiko, börjar Peter ifrågasätta sin tro och beslutar sig för att lämna prästerskapet.

Men när en liknande händelse inträffar år senare dras han motvilligt in i ännu en kamp mot det onda. Tillsammans med en annan präst måste Peter konfrontera sina innersta demoner för att besegra en ondskefull närvaro som hotar att förstöra allt han håller kärt.

Genom sin intensiva skildring av besatthet och övernaturliga krafter lyckas The Exorcism of God frammana en klaustrofobisk känsla av oförutsägbar skräck. Varje vändning i handlingen för tittaren djupare in i mörkret. Filmen lämnar ingen oberörd!

Ännu en skräckis från skräckfabriken Epica

Epica Pictures har under det senaste decenniet levererat några av de mest uppskattade skräckfilmerna. Titlar som The Nun, Lights Out och Annabelle visar bolagets förmåga att skapa hårresande filmer fyllda med spänning.

Även denna gång har de lyckats överträffa sig själva. The Exorcism of God är en intensiv upplevelse fylld med chockerande scener och oväntade vändningar. Regissören Alejandro Hidalgo visar prov på ett moget filmskapande och skådespelarna, i synnerhet Will Beinbrink i huvudrollen, levererar övertygande prestationer.

För fans av skräck är detta en film som helt enkelt inte får missas. Epica Pictures visar återigen att de är ett av de främsta bolagen i genren!

Skräcksuccé med övernaturliga inslag

The Exorcism of God är en skräckfilm som går rakt in i den övernaturliga genren. Här får vi följa prästen Peters inre kamp med att bekämpa ondskans krafter samtidigt som hans egen tro sätts på prov.

Filmen skildrar på ett övertygande sätt hur vi alla har en mörk sida inom oss som vi måste konfrontera.

Genom att blanda skräckinjagande scener med djupa frågor om tro och ondska skapar The Exorcism of God en unik atmosfär. Även de som vanligtvis inte gillar skräckfilmer kan uppskatta detta djup i berättelsen.

För fans av filmer som The Conjuring och The Exorcist är detta ett måste. The Exorcism of God levererar en intensiv skräckupplevelse fylld med övernaturliga inslag som ger mardrömmar långt efter att filmen är slut.

Upplev extremt obehag i denna skräckfilm från i år

The Exorcism of God är en av de mest omtalade skräckfilmerna hittills i år. Anledningen är uppenbar: den ger en olustig och obehaglig känsla som sitter kvar länge efter att man sett den.

Redan under filmens första minuter dras man in i en värld fylld av ondska och lidande. Kulissen i Mexiko där det första misslyckade exorcismförsöket äger rum bidrar till känslan av ett samhälle i förfall, där mörka krafter breder ut sig.

 • Skådespelarnas övertygande prestationer förstärker den obehagliga stämningen.
 • De chockerande scenerna ger en klaustrofobisk känsla av att ondskan finns överallt.

The Exorcism of God är en skräckupplevelse utöver det vanliga som kommer framkalla extremt obehag hos de flesta tittare. Är du redo att utsätta dig för en av årets otäckaste filmer? Då ska du absolut se The Exorcism of God.

10 liknande filmer:

 1. Lord of Misrule
 2. Cuando acecha la maldad
 3. The Forever Purge
 4. Sunrise
 5. V/H/S/94
 6. Captive
 7. Reign of Chaos
 8. All Fun and Games
 9. The Winter Witch
 10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 950
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.1 tyder på att The Exorcism of God är ett måste för fans av Skräck.
avatar

Pandasv1

Om betyget 7.1 inte övertygar dig om att titta på The Exorcism of God, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.1 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Skräck. Ett måste!
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 7.1 bevisar The Exorcism of God att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.1 antyder att The Exorcism of God är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.1 för The Exorcism of Godbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

Patricktexas

The Exorcism of God med medelbetyget 7.1 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 38m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Skräck.
avatar

RevJace

The Exorcism of God Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.1 talar för sig själv.
avatar

FilmTitel

The Exorcism of God Titel med ett betyg på 7.1 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer