Titta på The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 2014 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.8
15 145
Betyg
calendar2014
time2h 03m
Vi får följa vår hjältinna Katniss Everdeen när hon leder Panems tolv distrikt i ett uppror mot den korrupta huvudstaden Capitol. Kriget som kommer att avgöra Panems öde eskalerar och Katniss måste bestämma sig vem hon kan lita på och göra allt som krävs för att skydda sin familj och sina vänner. The Hunger games: Mockingjay, Part one är den uppmärksammade fortsättningen av The Hunger Games och The Hunger Games: Catching Fire och tredje filmen baserad på Suzanne Collins succéromaner.

Skådespelare

Actor Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence

Actor Woody Harrelson

Woody Harrelson

Actor Elizabeth Banks

Elizabeth Banks

Actor Julianne Moore

Julianne Moore

Actor Josh Hutcherson

Josh Hutcherson

Actor Jeffrey Wright

Jeffrey Wright

Actor Mahershala Ali

Mahershala Ali

Actor Natalie Dormer

Natalie Dormer

Officiell trailer

Siehe auch

Se Hunger Games: Hökens sång - Del 1 Svensk text

Är du redo att återvända till Panems värld och följa Katniss kamp i den efterlängtade uppföljaren Hökens sång - Del 1? Här får du all information du behöver om var du kan streama Hökens sång - Del 1 gratis online med svensk text.

I Hökens sång - Del 1 eskalerar upproret mot President Snow och huvudstaden. Katniss, spelad av Jennifer Lawrence, har nu blivit symbolen för upprorsmakarna. Tillsammans med Peeta och Gale måste hon nu ta ställning och välja sida i det brutala inbördeskriget.

Missa inte chansen att streama den adrenalinfyllda thrillern Hökens sång - Del 1 redan idag! Med spännande actionscener och en gripande historia är detta ett drama du inte vill missa.

Var kan jag se Hökens sång - Del 1 online?

Du kan enkelt streama Hökens sång - Del 1 gratis onlineDreamfilm. Här finns filmen med svensk text och du kan börja titta direkt utan nedladdning eller registrering.

Filmen släpptes på bio redan i november 2014 så nu har du chansen att se den här uppmärksammade filmen hemma från soffan. På Dreamfilm hittar du även de andra filmerna i Hungerspelen-serien om du vill göra en maraton!

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

Streama Hökens sång - Del 1 på svenska online

Hökens sång - Del 1 är den första delen av slutet på Hungerspelen-serien. Här trappar konflikten mellan Huvudstaden och upprorsdistrikten upp rejält, med Katniss mitt i stormens öga.

Jennifer Lawrence lyser som vanligt i sin roll som den modiga Katniss Everdeen. Tillsammans med skådespelarkollegorna Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, Woody Harrelson och Julianne Moore levererar de en minnesvärd insats.

Missa inte chansen att streama den actionfyllda thrillern Hökens sång - Del 1 online med svensk text. Häng med på ännu ett explosivt äventyr i Hungerspelen-världen!

Vad handlar Hökens sång - Del 1 om?

Efter att Katniss och Peeta lyckats fly undan den 75:e upplagan av Hungerspelen i filmen Catching Fire, befinner de sig mitt i en tilltagande revolt mot president Snow och hans grymma regim.

När distrikt 13 attackerar huvudstaden avgår Katniss motvilligt med i strid. Hon blir snart en ledande symbol för upproret när propagandafilmer med hennes Hökens sång spelas upp för att inspirera distrikten att göra uppror.

Samtidigt måste Katniss personligen tampas med sitt förhållande till både Peeta och barndomsvännen Gale, som också spelar en viktigare roll i denna film. Vilken sida väljer hon till slut - och vilka offer är hon beredd att göra för sin sak?

Titta på Hökens sång - Del 1 gratis på nätet

Är du sugen på att titta på Hökens sång - Del 1 gratis online? På streamingtjänsten Dreamfilm kan du se hela filmen med svensk text helt utan kostnad. Det enda du behöver är en internetuppkoppling!

 • Ingen registrering krävs
 • Filmen är gratis att streama
 • Finns med svenskt tal och text
 • Kan streamas på dator, surfplatta eller mobil

Dreamfilm är den bästa sajten för att titta på Hökens sång - Del 1 online gratis. Missa inte denna spännande fortsättning på Hungerspelen-serien och folkkära karaktärerna.

Vill du ha en överblick över handlingen innan du streamar Hökens sång - Del 1? På imdb.com hittar du en synopsis av filmen och all viktig information inför streamingen.

Hökens sång - Del 1 Dreamfilm gratis

Är du redo för ännu ett actionfyllt kapitel i Jennifer Lawrences ikoniska roll som den modiga Katniss Everdeen? Då ska du streama Hökens sång - Del 1 gratis på Dreamfilm. Här hittar du filmen online med svensk text så du inte missar något av dramat.

I Hökens sång - Del 1 får vi följa Katniss kamp mot president Snows grymma regim när hon oplanerat blir ansiktet utåt för upproret. Men valen hon ställs inför blir bara svårare och svårare.

Inbördeskriget i Panem trappas upp medan propagandan mot regimen sprids med Katniss sång - Hökens sång. Vilken sida väljer hon och vilka offer är hon redo att göra för sin sak?

Streama Hökens sång - Del 1 gratis online med svenskt tal på Dreamfilm för att ta del av den uppmärksammade filmens spännande fortsättning på Hungerspelen-serien. Katniss dramatiska öde väntar!

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1

Se Hökens sång - Del 1 full längd stream

Hökens sång - Del 1 är den efterlängtade nya filmen i Hungerspelen-serien och en direkt fortsättning på Catching Fire från 2013. Nu kan du streama filmen i full längd gratis online med svensk text på Dreamfilm.

Filmen är 125 minuter lång och hade världspremiär i London i november 2014. Den hyllades av fans och kritiker för sina spännande actionscener och Jennifer Lawrences oscarsvärda insats som Katniss.

Missa inte chansen att följa med på det dramatiska äventyret och titta på Hökens sång - Del 1 gratis online redan idag. Sätt dig bekvämt i soffan och njut av den uppmärksammade Hollywood-filmen!

Varför är Hökens sång - Del 1 värd att se?

Det finns många anledningar till att du bör streama den spännande filmen Hökens sång - Del 1:

 • Bra skådespeleri och regissör
 • Spännande handling som bygger vidare på Hungerspelen-seriens dramatik
 • Häftiga actionscener och specialeffekter
 • Oscarsspelade Jennifer Lawrence i huvudrollen

Ge dig in i ännu ett explosivt äventyr med frihetsikonen Katniss Everdeen och se Hökens sång - Del 1 i full längd gratis på nätet! Drama utlovas när inbördeskriget trappas upp i Panem.

Hökens sång - Del 1 svensk text dreamfilm stream

Är du redo att återvända till Panem och följa historien om det brutala Hungerspelen och kampen för frihet? På streamingtjänsten Dreamfilm kan du nu streama Hökens sång - Del 1 gratis med svensk text.

I den efterlängtade uppföljaren till Catching Fire har revolten mot president Snows grymma regim inletts på allvar. Och Katniss har motvilligt blivit ansiktet utåt för upproret efter att ha lyckats fly undan den 75:e upplagan av Hungerspelen.

Följ med Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson och Liam Hemsworth på ett explosivt nytt äventyr när du streamar Hökens sång - Del 1 gratis online. Vänta dig hisnande action, dramatik och hjärtskärande val för frihetshjältinnan Katniss!

10 liknande filmer:

 1. Blue Beetle
 2. Aquaman
 3. The Creator
 4. Kalle och chokladfabriken
 5. Iron Man 2
 6. Black Adam
 7. Craig Before the Creek
 8. Indiana Jones and the Dial of Destiny
 9. Super Mario Bros. Filmen
 10. Harry Potter och de vises sten
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 15145
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.8 bevisar The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

universalz

Betyget 6.8 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Patricktexas

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 med medelbetyget 6.8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mathew

Om du gillar den här Äventyr , se till att kolla in title. Betyget 6.8 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 2h 03m. Rekommenderas varmt.
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.8 betyg är en säker sak.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.8 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

Grater98

The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 Betyget 6.8 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.