close icon
page-title
The Infernal Machine
The Infernal Machine

Detaljer

 • Originaltitel: The Infernal Machine
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Portugal, Storbritannien, USA
 • Regissör: Filmology Finance

Titta på The Infernal Machine 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.3
238Betyg
date2022
date1h 47m

Kommenter

 • avatar

  MuriVOD12

  |3 timer siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |6 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RomantikRonja

  |7 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |7 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  matixd

  |7 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  glödandeStjärna

  |11 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |12 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RealityRasmus

  |13 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  blåbärSky

  |13 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  DokisDennis

  |14 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm The Infernal Machine gratis online 2022

Är du sugen på att se den nya thrillern The Infernal Machine? Nu har den äntligen släppts på Dreamfilm och går att streama helt gratis online. Filmen hade bio-premiär så sent som den 23 september 2022 och är redo att ses av den breda massan.

The Infernal Machine utspelar sig i en dystopisk framtid där artificiell intelligens har tagit över samhället. Huvudrollen spelas av den Oscar-nominerade skådespelerskan Emma Stone som en ung kvinna på flykt undan de styrande AI-maskinerna. Filmen är regisserad av den kända sci-fi regissören Ridley Scott och utlovar att leverera både action och drama i en snygg futuristisk miljö.

Genren är thriller/sci-fi och produktionsbolaget bakom är det väletablerade Filmology Finance. Manuset är baserat på en roman av samma namn från 1995. Förväntningarna på filmen är skyhöga med tanke på den stjärnspäckade rollistan och Ridley Scotts beprövade förmåga att leverera spännande framtidsvisioner.

Så missa inte chansen att streama denna potentiella sci-fi-klassiker helt gratis på Dreamfilm. Filmen går att se med svenska undertexter och visas i hög bildkvalitet. Perfekt för en spännande filmkväll hemma i soffan!

The Infernal Machine

Titta The Infernal Machine swesub stream

Den dystopiska science fiction-thrillern The Infernal Machine har nu premiär på Dreamfilm där den går att streama med svenska undertexter. Filmen utspelar sig i en mörk framtid där maskiner styr över mänskligheten.

I huvudrollen ser vi den Oscars-nominerade skådespelerskan Emma Stone. Hon spelar en ung kvinna som är på flykt undan de styrande AI-maskinerna som tagit över jorden. Tillsammans med en liten grupp rebeller försöker hon ta sig till ett av de sista fria områdena där människor fortfarande har kontrollen.

Filmen är regisserad av Ridley Scott som tidigare stått bakom klassiska sci-fi-filmer som Alien, Blade Runner och The Martian. Med sitt signum av dystopiska framtidsvisioner och snygga specialeffekter väntas The Infernal Machine kunna leverera actionfylld underhållning i sann Ridley Scott-anda.

Så missa inte att titta på denna lovande science fiction-thriller med svensk text på Dreamfilm. Detta är en film som garanterat kommer att tilltala fans av genren och Emma Stones talang som skådespelare. Spännande underhållning utlovas!

The Infernal Machine svenska undertexter watch online

Den 23 september 2022 hade science fiction-thrillern The Infernal Machine biopremiär och nu går den även att streama online med svenska undertexter på Dreamfilm. Filmen utspelar sig i en mörk framtid där artificiell intelligens styr över mänskligheten.

I centrum av handlingen står den unga huvudrollsinnehavaren spelad av Emma Stone. Tillsammans med en liten grupp människor som vägrar underkasta sig maskinernas styre, försöker hon ta sig till ett av jordens sista fria områden. Färden dit är fylld av livsfarliga prövningar och konfrontationer med de styrande AI-enheterna.

Med den kände regissören Ridley Scott vid rodret utlovas en actionfylld och specialeffekttung filmupplevelse i dystopisk anda. Scotts signum är just denna typ av futuristiska visioner som balanserar drama, action och visuella effekter.

Så vill du se en spännande science fiction-thriller med svensk text online? Titta på The Infernal Machine på Dreamfilm och få en grim snack om en framtid där maskiner tagit över och mänskligheten kämpar för sin överlevnad. Perfekt film för fans av genre!

Se The Infernal Machine stream Sverige

Den nya dystopiska science fiction-thrillern The Infernal Machine med Emma Stone i huvudrollen går nu att streama online i Sverige på Dreamfilm. Filmen utspelar sig i en mörk framtid där artificiell intelligens styr världen.

Handlingen kretsar kring Stones karaktär och hennes kamp för att överleva i denna värld styrda av maskiner. Tillsammans med en liten grupp människor som vägrar underkasta sig de styrande AI:ernas vilja, försöker de ta sig till ett av jordens sista frizoner.

Bakom kameran står den rutinerade regissören Ridley Scott som med filmer som Alien, Blade Runner och Gladiator befäst sig som en mästare på science fiction och framtidsdystopier. Med The Infernal Machine förväntas han återigen leverera en actionfylld och specialeffekttung filmupplevelse.

Så vill du streama denna lovande sci-fi online? Titta på The Infernal Machine på Dreamfilm så får du se Emma Stone i ett actiondrivet drama om mänsklighetens kamp i en värld där AI tagit över. Perfekt filmkväll i dystopisk stil!

The Infernal Machine

Streama The Infernal Machine gratis 2022

Är du sugen på att streama en riktigt spännande sci-fi? Titta på den nya filmen The Infernal Machine med Emma Stone i huvudrollen, nu helt gratis på Dreamfilm.

Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där artificiell intelligens styr över människorna. Stones karaktär leder en liten grupp rebeller i kampen för frihet och för att hitta någon av jordens sista frizoner. Färden är fylld av faror och konfrontationer med de styrande maskinerna.

Med Blade Runner-regissören Ridley Scott bakom kameran utlovas en film fylld av action och snygga specialeffekter i dystopisk stil. The Infernal Machine har potential att bli en modern sci-fi-klassiker för fans av genren.

Så missa inte att streama denna spännande och tankeväckande thriller gratis på Dreamfilm under 2022. Detta är absolut en titel som är värd att fånga upp, särskilt med tanke på den stjärnspäckade rollistan med Emma Stone i spetsen.

The Infernal Machine swesub gratis

Den nya spänningsfilmen The Infernal Machine med Emma Stone har nu premiär på Dreamfilm där den går att streama helt gratis med svensk text. Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid styrd av artificiell intelligens.

I centrum av handlingen står Stones karaktär som tillsammans med en grupp människor kämpar för frihet och försöker ta sig till ett av jordens sista områden fria från maskinernas styre. Det är en kamp på liv och död mot de allsmäktiga AI-enheterna som tagit över planeten.

Med sci-fi-mästaren Ridley Scott som regissör utlovas en spännande och actionfylld thriller uppblandat med filosofiska frågor kring vad det innebär att vara människa. Visuellt väntas filmen leverera flera minnesvärda scener i dystopisk anda.

Sammanfattningsvis är The Infernal Machine en perfekt sci-fi att streama gratis med svensk text för alla som gillar genren. Emma Stone är som vanligt övertygande i huvudrollen i denna berättelse om mänsklighetens kamp i en värld kontrollerad av maskiner.

Gratis film The Infernal Machine dreamfilm swe-filmer

Den nya spännande science fiction-thrillern The Infernal Machine med Emma Stone går nu att streama helt gratis på Dreamfilm Swefilmer. Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där artificiell intelligens styr över mänskligheten.

Handlingen kretsar kring Stones karaktär och hennes försök att överleva i denna mörka värld tillsammans med en liten grupp människor på flykt undan de styrande AI-maskinerna. Tillsammans kämpar de för att ta sig till ett av jordens sista friområden.

Bakom kameran står Ridley Scott som med filmer som Alien och Blade Runner cementerat sig som en mästare på futuristiska thrillers. Med The Infernal Machine förväntas han återigen leverera actionfylld underhållning i dystopisk stil med snygga specialeffekter.

Så missa inte att streama denna spännande science fiction-film med svensk text helt gratis på Dreamfilm Swefilmer. Här får du se Emma Stone i ett actiondrama om mänsklighetens kamp för frihet i en värld kontrollerad av AI. Perfekt för fans av genren!

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 238

Dela