close icon
page-title
The Inspection
The Inspection

Detaljer

 • Originaltitel: The Inspection
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Freedom Principle

Titta på The Inspection 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.2
55Betyg
date2022
date1h 35m

Kommenter

 • avatar

  glödandeStjärna

  |3 timer siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |3 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |4 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  DokisDennis

  |10 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |12 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  FamiljeFrida

  |13 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

The Inspection full film online gratis

The Inspection är en fantastisk ny dramafilm som hade premiär den 18 november 2022. Filmen regisserades av Elegance Bratton och har fått lysande recensioner för sin starka historia och skådespeleri.

Ellis French (spelad av Jeremy Pope) är en ung homosexuell man som ansöker till marinkåren för att imponera på sin homofobiske far. Han hoppas att den hårda marinutbildningen ska "bota" hans homosexualitet. Men i stället möts Ellis av trakasserier och förtryck från sina kollegor rekryter.

Filmen utforskar viktiga ämnen som rasism, homofobi och toxisk maskulinitet i militären. Den ger en rörande och nyanserad bild av Ellis kamp för att hitta sin plats i en värld som inte accepterar honom.

Och nu kan du streama The Inspection gratis och se hela filmen online! Luta dig tillbaka och njut av detta kraftfulla drama.

The Inspection

Se The Inspection streama svenska

The Inspection har nu premiär på bio här i Sverige sedan 18 november. Men visste du att du kan se hela filmen med svenska undertexter online redan nu?

På streamingtjänster som Dreamfilm och Swefilmer kan du titta på The Inspection med svensk text helt gratis. Det enda du behöver är ett konto på tjänsten och en internetuppkoppling.

Filmen är över 2 timmar lång och utforskar viktiga ämnen som identitet, sexualitet och rasism. Huvudrollen som rekryten Ellis French spelas fenomenalt av Jeremy Pope.

Så missa inte chansen! Logga in på Dreamfilm eller Swefilmer nu och streama The Inspection med svenska undertexter. Garanterat värt att se!

Titta på The Inspection swe-filmer 2022

Är du sugen på ett riktigt bra drama? Då ska du se den nya filmen The Inspection från 2022 som nu finns att streama på Swefilmer.

The Inspection är skriven och regisserad av Elegance Bratton och handlar om Ellis, en ung homosexuell man som ansöker till marinkåren i hopp om att "botas" från sin homosexualitet. Men istället möts han av hård motstånd.

Filmen är "en känslosam och välspelad film om en mans kamp för att hitta sin plats i en värld som inte vill acceptera honom för den han är"

Skådespelaren Jeremy Pope gör ett fantastiskt jobb i huvudrollen som Ellis French och har hyllats för sin insats. Filmen utforskar viktigt ämnen som sexualitet, rasism och toxisk maskulinitet.

Missa inte chansen att titta på The Inspection gratis på Swefilmer. Garanterat en filmupplevelse utöver det vanliga!

The Inspection svensk text Dreamfilm

Den nya dramafilmen The Inspection har nu premiär och finns att se med svensk text på Dreamfilm. Filmen skildrar den unge Ellis Frenchs kamp för att bli accepterad när han söker sig till det amerikanska marinkåren.

Trots lysande betyg och rekommendationer från sina lärare blir Ellis ihållande trakasserad under sin utbildning. Hans medrekryter vägrar acceptera hans homosexualitet och gör allt för att sabbotera för honom.

Men Ellis ger sig inte. Med stor viljestyrka och mot alla odds fortsätter han att kämpa för sin dröm om att bli marinsoldat.

The Inspection är en stark och rörande historia om mod, identitet och att våga stå upp för sig själv. Missa inte chansen att se den med svensk text på Dreamfilm!

The Inspection

Hela filmen The Inspection gratis på nätet

Den nya dramafilmen The Inspection med Jeremy Pope i huvudrollen finns nu att streama helt gratis på nätet. Filmen har hyllats för sitt starka drama och viktiga budskap.

The Inspection handlar om Ellis, en ung homosexuell man som söker sig till det amerikanska marinkåren i ett försök att "bota" sig själv. Men istället tvingas han utstå brutala trakasserier från sina medrekryter.

 • Upplev Jeremy Popes fantastiska skådespeleri som Ellis French
 • Se detta unika drama om identitet och att våga vara sig själv

Filmen är över 2 timmar lång och regisserad av Elegance Bratton. På sajter som Dreamfilm och Swefilmer kan du streama The Inspection gratis med svensk text.

Ge dig själv 2 fantastiska timmar framför skärmen! Se hela The Inspection-filmen nu.

Se The Inspection med svenska undertexter

Den nya amerikanska dramafilmen The Inspection från 2022 går nu att streama med svenska undertexter på nätet! Filmen skildrar huvudpersonen Ellis kamp under en tuff marinutbildning.

Ellis French blir antagen till marinkåren för att imponera på sin far, men tvingas utstå fruktansvärda trakasserier från sina medrekryter på grund av sin homosexualitet.

En stark historia om identitet, mod och att våga vara sig själv

The Inspection har fått strålande kritik för sitt viktiga drama, med lysande skådespeleri av Jeremy Pope i huvudrollen. Missa inte att se denna film som garanterat kommer beröra.

Logga in på Dreamfilm nu och upplev The Inspection med svensk text. En film du sent kommer glömma!

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 55

Dela