alt

Titta på The Inspection 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.4
50
Betyg
calendar2022
time1h 35m

Skådespelare

Actor Gabrielle Union

Gabrielle Union

Actor Bokeem Woodbine

Bokeem Woodbine

Actor Nicholas Logan

Nicholas Logan

Actor Raúl Castillo

Raúl Castillo

Actor Aaron Domínguez

Aaron Domínguez

Actor Aubrey Joseph

Aubrey Joseph

Actor Steve Mokate

Steve Mokate

Actor Andrew Kai

Andrew Kai

Officiell trailer

Siehe auch

The Inspection full film online gratis

The Inspection är en fantastisk ny dramafilm som hade premiär den 18 november 2022. Filmen regisserades av Elegance Bratton och har fått lysande recensioner för sin starka historia och skådespeleri.

Ellis French (spelad av Jeremy Pope) är en ung homosexuell man som ansöker till marinkåren för att imponera på sin homofobiske far. Han hoppas att den hårda marinutbildningen ska "bota" hans homosexualitet. Men i stället möts Ellis av trakasserier och förtryck från sina kollegor rekryter.

Filmen utforskar viktiga ämnen som rasism, homofobi och toxisk maskulinitet i militären. Den ger en rörande och nyanserad bild av Ellis kamp för att hitta sin plats i en värld som inte accepterar honom.

Och nu kan du streama The Inspection gratis och se hela filmen online! Luta dig tillbaka och njut av detta kraftfulla drama.

The Inspection

Se The Inspection streama svenska

The Inspection har nu premiär på bio här i Sverige sedan 18 november. Men visste du att du kan se hela filmen med svenska undertexter online redan nu?

På streamingtjänster som Dreamfilm och Swefilmer kan du titta på The Inspection med svensk text helt gratis. Det enda du behöver är ett konto på tjänsten och en internetuppkoppling.

Filmen är över 2 timmar lång och utforskar viktiga ämnen som identitet, sexualitet och rasism. Huvudrollen som rekryten Ellis French spelas fenomenalt av Jeremy Pope.

Så missa inte chansen! Logga in på Dreamfilm eller Swefilmer nu och streama The Inspection med svenska undertexter. Garanterat värt att se!

Titta på The Inspection swe-filmer 2022

Är du sugen på ett riktigt bra drama? Då ska du se den nya filmen The Inspection från 2022 som nu finns att streama på Swefilmer.

The Inspection är skriven och regisserad av Elegance Bratton och handlar om Ellis, en ung homosexuell man som ansöker till marinkåren i hopp om att "botas" från sin homosexualitet. Men istället möts han av hård motstånd.

Filmen är "en känslosam och välspelad film om en mans kamp för att hitta sin plats i en värld som inte vill acceptera honom för den han är"

Skådespelaren Jeremy Pope gör ett fantastiskt jobb i huvudrollen som Ellis French och har hyllats för sin insats. Filmen utforskar viktigt ämnen som sexualitet, rasism och toxisk maskulinitet.

Missa inte chansen att titta på The Inspection gratis på Swefilmer. Garanterat en filmupplevelse utöver det vanliga!

The Inspection svensk text Dreamfilm

Den nya dramafilmen The Inspection har nu premiär och finns att se med svensk text på Dreamfilm. Filmen skildrar den unge Ellis Frenchs kamp för att bli accepterad när han söker sig till det amerikanska marinkåren.

Trots lysande betyg och rekommendationer från sina lärare blir Ellis ihållande trakasserad under sin utbildning. Hans medrekryter vägrar acceptera hans homosexualitet och gör allt för att sabbotera för honom.

Men Ellis ger sig inte. Med stor viljestyrka och mot alla odds fortsätter han att kämpa för sin dröm om att bli marinsoldat.

The Inspection är en stark och rörande historia om mod, identitet och att våga stå upp för sig själv. Missa inte chansen att se den med svensk text på Dreamfilm!

The Inspection

Hela filmen The Inspection gratis på nätet

Den nya dramafilmen The Inspection med Jeremy Pope i huvudrollen finns nu att streama helt gratis på nätet. Filmen har hyllats för sitt starka drama och viktiga budskap.

The Inspection handlar om Ellis, en ung homosexuell man som söker sig till det amerikanska marinkåren i ett försök att "bota" sig själv. Men istället tvingas han utstå brutala trakasserier från sina medrekryter.

 • Upplev Jeremy Popes fantastiska skådespeleri som Ellis French
 • Se detta unika drama om identitet och att våga vara sig själv

Filmen är över 2 timmar lång och regisserad av Elegance Bratton. På sajter som Dreamfilm och Swefilmer kan du streama The Inspection gratis med svensk text.

Ge dig själv 2 fantastiska timmar framför skärmen! Se hela The Inspection-filmen nu.

Se The Inspection med svenska undertexter

Den nya amerikanska dramafilmen The Inspection från 2022 går nu att streama med svenska undertexter på nätet! Filmen skildrar huvudpersonen Ellis kamp under en tuff marinutbildning.

Ellis French blir antagen till marinkåren för att imponera på sin far, men tvingas utstå fruktansvärda trakasserier från sina medrekryter på grund av sin homosexualitet.

En stark historia om identitet, mod och att våga vara sig själv

The Inspection har fått strålande kritik för sitt viktiga drama, med lysande skådespeleri av Jeremy Pope i huvudrollen. Missa inte att se denna film som garanterat kommer beröra.

Logga in på Dreamfilm nu och upplev The Inspection med svensk text. En film du sent kommer glömma!

10 liknande filmer:

 1. Kitbull
 2. Snöns brödraskap
 3. The Holdovers
 4. Saltburn
 5. Fifty Shades of Grey
 6. Interstellar
 7. Gran Turismo
 8. Killers of the Flower Moon
 9. Titanic
 10. Napoleon
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 50
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.4 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Drama. Ett måste!
avatar

universalz

Betyget 6.4 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.4 för The Inspectionbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se The Inspection. Betyget 6.4 talar för sig själv
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 35m att titta på den från början till slut.
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.4 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.4, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.4 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

matixd

The Inspection Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.4 bekräftar bara detta.
avatar

Grater98

The Inspection Betyget 6.4 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.

Produktioner av liknande genrer

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes