close icon
page-title
The Intern
The Intern

Detaljer

 • Originaltitel: The Intern
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Warner Bros. Pictures

Titta på The Intern 2015 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.2
6448Betyg
date2015
date2h 01m

Kommenter

 • avatar

  VerklighetenVera

  |2 timer siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  RomantikRonja

  |7 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  RealityRasmus

  |9 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  DokisDennis

  |10 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |10 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  blåbärSky

  |11 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |12 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |12 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

The Intern 2015: En lysande komedi av Warner Bros.

Den hyllade komedin "The Intern" från 2015 är en riktig pärla från Warner Bros. Pictures. Med en humoristisk och hjärtevärmande handling, samt ett stjärnspäckat cast, har denna film allt som behövs för en underbar bioupplevelse. Om du letar efter en lättsam och underhållande film att streama online gratis svenska, då är "The Intern" ett utmärkt val.

I "The Intern" får vi följa den charmiga 70-åringen Ben Whittaker (spelad av den legendariska Robert De Niro) när han bestämmer sig för att börja om på nytt som praktikant på ett trendigt e-handelföretag. Där stöter han på den hårt arbetande företagsledaren Jules Ostin (Anne Hathaway), och deras osannolika vänskap blir startpunkten för en rad roliga och hjärtevärmande situationer.

Warner Bros. har återigen bevisat sin kompetens inom komedigenren med denna fängslande och lättsmälta film. Manus och regi håller hög klass, och skådespelarnas insatser är suveräna. Både De Niro och Hathaway briljerar i sina roller och skapar en härlig dynamik som lyfter hela filmen.

Om du är en filmälskare som uppskattar varm humor och hjärtligt skådespeleri, då är "The Intern" en ren njutning. Streama denna pärla online gratis svenska på swe-filmer.se och låt dig tas med på en humoristisk och kärleksfull resa tillsammans med Ben och Jules.

The Intern

The Intern Sverige streama film online gratis svenska

Vill du streama "The Intern" online gratis svenska? Då har du kommit rätt! På swe-filmer.se kan du njuta av denna underbara komedi från 2015 utan några kostnader. Oavsett om du är en inbiten filmälskare eller bara letar efter en lättsam stund framför skärmen, kommer "The Intern" att leverera både skratt och värme.

Med bara några enkla klick kan du streama "The Intern" direkt på swe-filmer.se. Hemsidan erbjuder en smidig och användarvänlig plattform där du kan titta på filmen i hög kvalitet utan några krångliga steg eller avgifter. Perfekt för en mysig hemmabio-kväll eller när du bara vill ta en paus från vardagen.

Att streama "The Intern" online gratis svenska på swe-filmer.se innebär inte bara en utmärkt filmupplevelse, utan också en bekväm och prisvärd underhållning. Ingen behöver gå miste om denna fängslande komedi tack vare hemsidans breda utbud av streamingtitlar.

Så vad väntar du på? Streama "The Intern" online gratis svenska på swe-filmer.se och låt dig svepas med av Robert De Niros charm och Anne Hathaways energi i denna hjärtevärmande film. En garanterat underhållande stund väntar!

Rollistan: Stjärnor i The Intern 2015 filmen

"The Intern" från 2015 har en strålande rollista bestående av några av de mest kända och älskade skådespelarna i Hollywood. I huvudrollerna ser vi två giganter inom filmvärlden: den ikoniska Robert De Niro och den talangfulla Anne Hathaway. Deras dynamik och kemi på duken är enastående och en stor del av filmens framgång.

Robert De Niro spelar den charmiga och varmhjärtade 70-åringen Ben Whittaker. Med sin enorma erfarenhet och förmåga att gestalta de mest varierande rollerna, lyckas De Niro återigen att förtrolla publiken med sin trovärdiga och ömsinta tolkning av den excentriske praktikanten.

Anne Hathaway axlar rollen som den drivna företagsledaren Jules Ostin, och hon gör det med sådan äkthet och övertygande kraft att man inte kan låta bli att dras in i hennes värld. Hennes prestation är både hisnande rolig och djupt rörande på samma gång.

 • Robert De Niro som Ben Whittaker
 • Anne Hathaway som Jules Ostin
 • Rene Russo som Massager
 • Anders Holm som Jason
 • Andrew Rannells som Cameron

Utöver de magnifika huvudrollsinnehavarna, så har "The Intern" också en förstklassig birollsensemble bestående av talanger som Rene Russo, Anders Holm och Andrew Rannells. Deras insatser bidrar till den redan lysande helheten och gör filmen till en ren njutning att uppleva.

Titta på The Intern 2015 online - Hela filmen streamas

Är du sugen på att titta på "The Intern" online? Då har du kommit helt rätt! På swe-filmer.se kan du streama hela denna underbara film från 2015 i sin helhet. Oavsett om du älskar varma komedier eller bara vill njuta av bra skådespeleri, kommer "The Intern" att ge dig en minnesvärd och underhållande upplevelse.

Genom att streama "The Intern" online på swe-filmer.se slipper du besvär med att köpa eller hyra filmen. Istället kan du bekvämt och gratis ta del av denna hjärtevärmande historia direkt i din egen hemmiljö. Perfekt för en mysig filmkväll, eller när du bara vill koppla av och njuta av bra underhållning.

Och det bästa av allt? På swe-filmer.se kan du titta på "The Intern" i sin fulla längd utan några avbrott eller störande reklaminslag. Låt dig svepas med av Robert De Niros charm och Anne Hathaways talang i denna humoristiska och rörande film utan några störningsmoment.

 • Streama "The Intern" online gratis på swe-filmer.se
 • Titta på hela filmen i sin helhet
 • Ingen betalning eller registrering krävs
 • Bra bildkvalitet utan avbrott
 • En underbar filmupplevelse i hemmets lugna miljö

Så om du letar efter en lättsam och hjärtevärmande stund framför skärmen, är "The Intern" ett utmärkt val. Streama hela filmen online på swe-filmer.se och låt dig tas med på en humoristisk och tankeväckande resa där generationsklyftorna suddas ut av vänskap och förståelse.

När det kommer till att streama "The Intern" från 2015, finns det flera olika alternativ att välja mellan. Denna populära komedi finns tillgänglig på ett flertal streamingtjänster, men swe-filmer.se sticker verkligen ut som ett utmärkt val för att titta på filmen gratis online. På denna användarvänliga och pålitliga hemsida kan du njuta av "The Intern" utan några avgifter eller krångliga registreringar.

Utöver swe-filmer.se finns "The Intern" också tillgänglig för streaming på några av de större betaltjänsterna som Netflix, HBO Max och Amazon Prime Video. Dessa erbjuder dock inte samma gratisfunktion som swe-filmer.se, utan kräver ett månatligt abonnemang för att få tillgång till filmutbudet.

För den som bara vill streama "The Intern" en gång utan att binda upp sig, är swe-filmer.se det optimala valet. Här kan du enkelt och smidigt titta på filmen i bra kvalitet utan några kostnader eller åtaganden. En perfekt lösning för filmälskare som vill uppleva denna varma komedi på sina egna villkor.

Oavsett vilken streamingtjänst du väljer, kommer "The Intern" att bjuda på en fängslande och humoristisk upplevelse. Men om du letar efter en gratis, bekväm och smidig lösning, rekommenderar vi varmt att streama filmen på swe-filmer.se.

The Intern 2015 Handling: En 70-åring som ex-grundare

I "The Intern" från 2015 får vi följa den pensionerade 70-åringen Ben Whittaker (spelad av den ikoniska Robert De Niro) när han bestämmer sig för att börja om på nytt som praktikant. Efter en lång och framgångsrik karriär som grundare av en egen firma, känner Ben att livet som pensionär inte riktigt är för honom. Istället söker han sig till ett trendigt e-handelsföretag för att fylla sin tid med nya utmaningar.

Det är här Ben stöter på den hårda och drivna företagsledaren Jules Ostin (Anne Hathaway). Jules kämpar för att balansera arbetsliv och familjeliv, och när Ben anställs som hennes mentor och praktikant upplever hon först stor skepsis. Men efterhand som filmen utvecklas börjar de två trots sina olikheter att utveckla en djup vänskap och ömsesidig respekt för varandra.

Med sin livserfarenhet och visdom lyckas Ben inte bara avlasta Jules arbetsbörda, utan också påminna henne om livets enkla njutningar bortom karriären. Samtidigt får Jules chansen att introducera Ben till den moderna världen och visa att han fortfarande har mycket kvar att ge.

Genom sin unika dynamik skapar Ben och Jules en hjärtevärmande och ofta humoristisk berättelse om generationsklyftor, förändring och att hitta mening i livet oavsett ålder. "The Intern" är en härligt underhållande film som visar att vänskap kan uppstå i de mest osannolika situationer.

The Intern

Sammanfattning: En hjärtevärmande komedi du inte vill missa

Om du letar efter en underbar filmupplevelse att streama online, då ska du definitivt inte missa "The Intern" från 2015. Denna hjärtevärmande komedi från Warner Bros. har allt du kan önska: ett stjärnspäckat cast, en humoristisk men tankeväckande handling och en känsla som värmer hjärtat. På swe-filmer.se kan du titta på The Intern film gratis utan några kostnader. Streama denna pärla online gratis svenska och upplev den osannolika vänskapen mellan den charmiga 70-åringen Ben Whittaker (Robert De Niro) och den drivna företagsledaren Jules Ostin (Anne Hathaway). Rollistan i The Intern är fantastisk, och du kommer garanterat att älska den hjärtevärmande historien. Var kan man se The Intern? Jo, på swe-filmer.se förstås! Missa inte chansen att streama denna älskvärda komedi.

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 6448

Dela