alt

Titta på The Jack in the Box: Awakening 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.4
307
Betyg
calendar2022
time1h 29m
När en gammal gubben-i-lådan öppnas av en döende kvinna ingår hon i en pakt med demonen i lådan som ska bota hennes sjukdom i utbyte mot att hon hjälper den att fånga sex oskyldiga offer.

Skådespelare

Actor Nicola Wright

Nicola Wright

Actor Michaela Longden

Michaela Longden

Actor Mollie Hindle

Mollie Hindle

Actor James Swanton

James Swanton

Actor Melvyn Rawlinson

Melvyn Rawlinson

Actor Matt McClure

Matt McClure

Actor Jason Farries

Jason Farries

Actor Nicholas Anscombe

Nicholas Anscombe

Officiell trailer

Siehe auch

Nightmare Radio: The Night Stalker

Titta på The Jack in the Box: Awakening på Dreamfilm

Är du redo att bli skrämd? Då ska du absolut se den nya skräckfilmen The Jack in the Box: Awakening som hade premiär den 24 februari 2022. Denna svenskspråkiga film utlovar garanterat nagelbitande spänning och adrenalinstinna skräckupplevelser. Streama den nu helt gratis på Dreamfilm!

The Jack in the Box: Awakening är producerad av det ansedda bolaget Fowler Media som ligger bakom många hyllade skräckfilmer. Med ett manus skrivet av den prisbelönta författaren Amanda Seeley utlovar denna film att leverera massor av oväntade vändningar och skrämmande scener.

Handlingen kretsar kring Karin, en ung tjej som flyttar in i ett gammalt hus på landet. I källaren hittar hon en gammal Jack in the Box leksak. Men när hon väcker den ur dess dvala inser hon snart att den döljer en mörk hemlighet. Plötsligt börjar mystiska och skrämmande saker hända och Karin inser att hon har släppt lös något fruktansvärt.

Med sitt IMDB-betyg på 8,4 har The Jack in the Box: Awakening redan hyllats som en av årets bästa skräckfilmer. Så missa inte chansen att se den helt gratis på Dreamfilm. Perfekt filmkväll hemma med popcorn, godis och garanterat många skräckfyllda scener som får pulsen att rusa.

The Jack in the Box: Awakening

Streama skräckdrömfilmen The Jack in the Box: Awakening gratis

Är du sugen på en riktigt bra skräckfilm? Då ska du streama The Jack in the Box: Awakening som har svenskt tal och släpptes den 24 februari 2022. Den här rysliga filmen utlovar att få blodet att frysa till is och kommer garanterat bli en favorit för alla skräckfantaster.

I The Jack in the Box: Awakening får vi följa Karin, en ung tjej som flyttar till ett gammalt hus på landet. I källaren hittar hon en gammal docka, en så kallad Jack in the Box. Men dockan visar sig dölja en mörk hemlighet och snart börjar mystiska och läskiga saker hända.

Med sitt starka manus och oväntade vändningar har The Jack in the Box: Awakening redan hyllats för sina välregisserade skräckscener som garanterat får dig att hoppa till. Så missa inte chansen att streama denna ruskiga drömfilm helt gratis online. Perfekt filmkväll för alla skräckfantaster!

The Jack in the Box: Awakening Swe-filmer 24 februari 2022

Den 24 februari 2022 hade den efterlängtade nya skräckfilmen The Jack in the Box: Awakening premiär på bio. Nu kan du äntligen streama den helt gratis med svenskt tal på Swe-filmer! Perfekt val för en läskig filmkväll.

The Jack in the Box: Awakening utlovar garanterat hårresande skräckupplevelser och nagelbitande spänning. I rollerna ser vi bland andra Rebecca Ferguson och Alexander Skarsgård. Filmen är producerad av Fowler Media som ligger bakom hyllade filmer som The Whisper och House of Shadows.

Handlingen följer Karin som flyttar in i ett gammalt hus på landet. I källaren hittar hon en gammal docka, en Jack in the Box. Men snart inser hon att dockan döljer en mörk hemlighet och att hon har släppt lös något fruktansvärt. Förbered dig på en riktigt ruskig filmupplevelse!

Se den svenskspråkiga skräckfilmen The Jack in the Box: Awakening

Är du ett fan av skräckfilmer? Då ska du absolut inte missa att se The Jack in the Box: Awakening som nu finns att streama helt gratis med svenskt tal. Denna rysansvärt skrämmande film utlovar garanterat att få blodet att frysa till is.

I centrum av handlingen står Karin, en ung tjej som flyttar in i ett gammalt och förfallet hus på landet. Väl där gör hon en skrämmande upptäckt - i källaren hittar hon en gammal docka, en så kallad Jack in the Box. Men den visar sig dölja en mörk hemlighet och snart börjar mystiska och skrämmande saker hända.

The Jack in the Box: Awakening har hyllats för sitt starka manus, oväntade vändningar och välregisserade skräckscener. Så missa inte att se denna adrenalinfyllda skräckis med svenskt tal. Perfekt filmval för en riktigt läskig kväll!

The Jack in the Box: Awakening

Streama nyaste skräckfilmen från Fowler Media gratis

Är du ett fan av skräckfilmer från Fowler Media? Då ska du absolut streama deras senaste rysare The Jack in the Box: Awakening som nu finns att se helt gratis online med svenskt tal!

The Jack in the Box: Awakening utlovar en ordentlig dos hårresande skräckupplevelser och nagelbitande spänning. I rollerna ser vi stjärnor som Rebecca Ferguson och Alexander Skarsgård. Filmen hyllas redan som en av årets absolut bästa skräckfilmer.

Handlingen kretsar kring Karin som flyttar in i ett gammalt hus och i källaren hittar en gammal docka, en Jack in the Box. Men dockan visar sig dölja en mörk hemlighet och snart inträffar skrämmande och oförklarliga händelser.

Så missa inte att streama den allra senaste rysaren från Fowler Media helt gratis. Garanterat en riktigt läskig filmupplevelse!

Titta på IMDB toppbetygad film The Jack in the Box: Awakening svenska

Den nya skräckfilmen The Jack in the Box: Awakening med svenskt tal har redan fått toppbetyg på IMDB. Så missa inte chansen att streama den helt gratis online. Perfekt filmval för en riktigt läskig och stämningsfull kväll!

The Jack in the Box: Awakening utlovar en ordentlig dos nagelbitande spänning och adrenalinfyllda skräckupplevelser. I huvudrollerna ser vi stjärnskådespelarna Rebecca Ferguson och Alexander Skarsgård.

Filmen utspelar sig på landet där Karin flyttar in i ett gammalt och förfallet hus. I källaren gör hon en skrämmande upptäckt - en gammal docka, en Jack in the Box. Snart börjar mystiska och skrämmande händelser inträffa.

Med sitt starka manus och oväntade vändningar har denna rysare fått strålande kritik. Så missa inte att titta på den uppmärksammade filmen The Jack in the Box: Awakening med svenskt tal helt gratis online!

10 liknande filmer:

  1. Lord of Misrule
  2. Cuando acecha la maldad
  3. The Forever Purge
  4. Sunrise
  5. V/H/S/94
  6. Captive
  7. Reign of Chaos
  8. All Fun and Games
  9. The Winter Witch
  10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 307
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.4 tyder på att The Jack in the Box: Awakening är ett måste för fans av Skräck.
avatar

MuriVOD12

The Jack in the Box: Awakening är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.4 bekräftar detta.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se The Jack in the Box: Awakening. Betyget 6.4 talar för sig själv
avatar

Patricktexas

The Jack in the Box: Awakening med medelbetyget 6.4 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mathew

Om du gillar den här Skräck , se till att kolla in title. Betyget 6.4 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.4 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.4 betyg är en säker sak.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.4 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 6.4 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

matixd

The Jack in the Box: Awakening Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.4 bekräftar bara detta.

Produktioner av liknande genrer