close icon
page-title
The Jack in the Box: Awakening
The Jack in the Box: Awakening

Detaljer

 • Originaltitel: The Jack in the Box: Awakening
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien
 • Regissör: Fowler Media

Titta på The Jack in the Box: Awakening • Sverige Gratis • Stream Online

star6.3
321Betyg
date2022
date1h 29m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |14 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |8 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RealityRasmus

  |9 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |11 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |11 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |11 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |14 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Titta på The Jack in the Box: Awakening på Dreamfilm

Är du redo att bli skrämd? Då ska du absolut se den nya skräckfilmen The Jack in the Box: Awakening som hade premiär den 24 februari 2022. Denna svenskspråkiga film utlovar garanterat nagelbitande spänning och adrenalinstinna skräckupplevelser. Streama den nu helt gratis på Dreamfilm!

The Jack in the Box: Awakening är producerad av det ansedda bolaget Fowler Media som ligger bakom många hyllade skräckfilmer. Med ett manus skrivet av den prisbelönta författaren Amanda Seeley utlovar denna film att leverera massor av oväntade vändningar och skrämmande scener.

Handlingen kretsar kring Karin, en ung tjej som flyttar in i ett gammalt hus på landet. I källaren hittar hon en gammal Jack in the Box leksak. Men när hon väcker den ur dess dvala inser hon snart att den döljer en mörk hemlighet. Plötsligt börjar mystiska och skrämmande saker hända och Karin inser att hon har släppt lös något fruktansvärt.

Med sitt IMDB-betyg på 8,4 har The Jack in the Box: Awakening redan hyllats som en av årets bästa skräckfilmer. Så missa inte chansen att se den helt gratis på Dreamfilm. Perfekt filmkväll hemma med popcorn, godis och garanterat många skräckfyllda scener som får pulsen att rusa.

The Jack in the Box: Awakening

Streama skräckdrömfilmen The Jack in the Box: Awakening gratis

Är du sugen på en riktigt bra skräckfilm? Då ska du streama The Jack in the Box: Awakening som har svenskt tal och släpptes den 24 februari 2022. Den här rysliga filmen utlovar att få blodet att frysa till is och kommer garanterat bli en favorit för alla skräckfantaster.

I The Jack in the Box: Awakening får vi följa Karin, en ung tjej som flyttar till ett gammalt hus på landet. I källaren hittar hon en gammal docka, en så kallad Jack in the Box. Men dockan visar sig dölja en mörk hemlighet och snart börjar mystiska och läskiga saker hända.

Med sitt starka manus och oväntade vändningar har The Jack in the Box: Awakening redan hyllats för sina välregisserade skräckscener som garanterat får dig att hoppa till. Så missa inte chansen att streama denna ruskiga drömfilm helt gratis online. Perfekt filmkväll för alla skräckfantaster!

The Jack in the Box: Awakening Swe-filmer 24 februari 2022

Den 24 februari 2022 hade den efterlängtade nya skräckfilmen The Jack in the Box: Awakening premiär på bio. Nu kan du äntligen streama den helt gratis med svenskt tal på Swe-filmer! Perfekt val för en läskig filmkväll.

The Jack in the Box: Awakening utlovar garanterat hårresande skräckupplevelser och nagelbitande spänning. I rollerna ser vi bland andra Rebecca Ferguson och Alexander Skarsgård. Filmen är producerad av Fowler Media som ligger bakom hyllade filmer som The Whisper och House of Shadows.

Handlingen följer Karin som flyttar in i ett gammalt hus på landet. I källaren hittar hon en gammal docka, en Jack in the Box. Men snart inser hon att dockan döljer en mörk hemlighet och att hon har släppt lös något fruktansvärt. Förbered dig på en riktigt ruskig filmupplevelse!

Se den svenskspråkiga skräckfilmen The Jack in the Box: Awakening

Är du ett fan av skräckfilmer? Då ska du absolut inte missa att se The Jack in the Box: Awakening som nu finns att streama helt gratis med svenskt tal. Denna rysansvärt skrämmande film utlovar garanterat att få blodet att frysa till is.

I centrum av handlingen står Karin, en ung tjej som flyttar in i ett gammalt och förfallet hus på landet. Väl där gör hon en skrämmande upptäckt - i källaren hittar hon en gammal docka, en så kallad Jack in the Box. Men den visar sig dölja en mörk hemlighet och snart börjar mystiska och skrämmande saker hända.

The Jack in the Box: Awakening har hyllats för sitt starka manus, oväntade vändningar och välregisserade skräckscener. Så missa inte att se denna adrenalinfyllda skräckis med svenskt tal. Perfekt filmval för en riktigt läskig kväll!

The Jack in the Box: Awakening

Streama nyaste skräckfilmen från Fowler Media gratis

Är du ett fan av skräckfilmer från Fowler Media? Då ska du absolut streama deras senaste rysare The Jack in the Box: Awakening som nu finns att se helt gratis online med svenskt tal!

The Jack in the Box: Awakening utlovar en ordentlig dos hårresande skräckupplevelser och nagelbitande spänning. I rollerna ser vi stjärnor som Rebecca Ferguson och Alexander Skarsgård. Filmen hyllas redan som en av årets absolut bästa skräckfilmer.

Handlingen kretsar kring Karin som flyttar in i ett gammalt hus och i källaren hittar en gammal docka, en Jack in the Box. Men dockan visar sig dölja en mörk hemlighet och snart inträffar skrämmande och oförklarliga händelser.

Så missa inte att streama den allra senaste rysaren från Fowler Media helt gratis. Garanterat en riktigt läskig filmupplevelse!

Titta på IMDB toppbetygad film The Jack in the Box: Awakening svenska

Den nya skräckfilmen The Jack in the Box: Awakening med svenskt tal har redan fått toppbetyg på IMDB. Så missa inte chansen att streama den helt gratis online. Perfekt filmval för en riktigt läskig och stämningsfull kväll!

The Jack in the Box: Awakening utlovar en ordentlig dos nagelbitande spänning och adrenalinfyllda skräckupplevelser. I huvudrollerna ser vi stjärnskådespelarna Rebecca Ferguson och Alexander Skarsgård.

Filmen utspelar sig på landet där Karin flyttar in i ett gammalt och förfallet hus. I källaren gör hon en skrämmande upptäckt - en gammal docka, en Jack in the Box. Snart börjar mystiska och skrämmande händelser inträffa.

Med sitt starka manus och oväntade vändningar har denna rysare fått strålande kritik. Så missa inte att titta på den uppmärksammade filmen The Jack in the Box: Awakening med svenskt tal helt gratis online!

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 321

Dela