alt

Titta på The Jewel Thief 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating5.9
22
Betyg
calendar2023
time1h 40m

Officiell trailer

Se filmen gratis online

Den spännande brottsfilmen The Jewel Thief släpptes den 13 juli 2023 och går nu att streama gratis online. Filmen är en thriller om en juvelstöld med många oväntade vändningar. Swe-filmer erbjuder nu filmen med svenska undertexter så att du kan följa handlingen.

Filmen utspelar sig på 1960-talet i London och handlar om en charmig juveltjuv vid namn William som bestämmer sig för att genomföra sitt livs största kupp. Han samlar ihop ett gäng skickliga medlemmar för att kunna ta sig in i det välbevakade juvelförrådet hos det anrika juvelföretaget Asprey's. Men allt går inte riktigt som William har planerat.

Regissören och manusförfattaren Tim Fywell, känd från serier som "Outlander" och "Peaky Blinders", har skapat en spännande historia fylld med oväntade vändningar. Skådespelarna Hugh Bonneville och Phyllis Logan gör starka rollprestationer i huvudrollerna som William och hans medhjälpare Janet.

Missa inte chansen att streama denna spännande brittiska kriminalthriller gratis online! De svenska undertexterna gör det lätt att följa med i handlingen.

The Jewel Thief

Streama den spännande brottsfilmen

Är du sugen på att se en spännande brottsfilm i sommar? Actionthrillern The Jewel Thief har nu premiär och går att streama online med svenska undertexter. Filmen utspelar sig i 1960-talets London och handlar om en charmig mästerliga juveltjuv och hans våghalsiga plan att råna det anrika juvelföretaget Asprey's på deras mest värdefulla juveler.

Huvudrollen som den karismatiske juvelstöldsexperten William spelas av den brittiske skådespelaren Hugh Bonneville, mest känd som lord Grantham i den populära TV-serien Downton Abbey. I rollen som hans nära medhjälpare Janet ser vi Phyllis Logan, även hon ett välkänt ansikte från brittisk TV.

Filmen lovar överraskande vändningar och hög puls när juvelkuppen sätts i verket.

Regissören Tim Fywell har tidigare gjort avsnitt av framgångsrika serier som Peaky Blinders och Outlander, så han vet hur man bygger spänning. Manuset till The Jewel Thief är skrivet av Fywell tillsammans med Ben Richards, och utlovar en historia fylld med oväntade twistar.

Så missa inte att streama denna engagerande kriminalhistoria när den nu har biopremiär! Med bra svensk text är det lätt att hänga med i handlingen.

Titta på helfilm med svenska undertexter

Den 13 juli hade actionthrillern The Jewel Thief premiär på bio, och nu kan du titta på helfilmen via streaming online. Denna brittiska kriminalthriller med svensk text utspelar sig i 1960-talets London, och skildrar en charmig och skicklig professionell juveltjuvs djärva plan att råna juvelföretaget Aspreys mest exklusiva juvelsmycken.

I huvudrollen som den charmerande juvelkuppen William ser vi skådespelaren Hugh Bonneville. Han gör en karismatisk insats som den slipade juveltjuven med de stora drömmarna om det perfekta brottet. Som hans nära medhjälpare och partner i brottet medverkar Phyllis Logan.

Regissören Tim Fywell, som tidigare gjort avsnitt av Peaky Blinders, har skapat en spännande thriller som utlovar många oväntade vändningar i jakten på de dyrbara juvelerna. Manusförfattaren Ben Richards har bidragit med en intrikat historia fylld med överraskningar.

Så passa på att streama den spännande actionthrillern The Jewel Thief nu när den har biopremiär. Med svensk text är det extra lätt att hänga med i varenda vändning i denna underhållande juvelstöldshistoria.

Se kriminalthrillern från 2023

Är du en fan av spännande thrillers och actionfilmer? Då ska du inte missa den brittiska kriminalthrillern The Jewel Thief från 2023, som nu går att streama online med svensk text. Filmen utspelar sig 1960-talets London och skildrar en charmig yrkesförbrytares djärva plan att råna ett exklusivt juvelföretag på deras dyraste juvelsmycken.

 • Hugh Bonneville gör huvudrollen som den slipade juveltjuven William.
 • Phyllis Logan spelar hans nära medhjälpare Janet.
 • Regissören Tim Fywell lovar en thriller fylld med oväntade vändningar.

The Jewel Thief är en typisk brittisk kriminalfilm med mycket action och spänning. Du får följa med på en stor juvelkupp där ingenting går riktigt som William har planerat. Men han är beredd att ta stora risker för att få sina händer på Aspreys mest exklusiva juveler.

Passa på att streama denna spännande actionthriller nu när den har haft biopremiär. Med svenska undertexter är det extra spännande att följa juvelkuppens alla turer.

The Jewel Thief

Streama från valfri enhet nu

Den spännande actionthrillern The Jewel Thief har nu haft biopremiär, och går att streama online var du än befinner dig. Filmen utspelar sig i 1960-talets London, och skildrar en charmig professionell juveltjuvs djärva plan att råna det anrika juvelföretaget Asprey's på deras mest exklusiva juveler.

I rollen som juvelkuppens hjärna William ser vi skådespelaren Hugh Bonneville. Bredvid sig har han den trogna medhjälparen Janet, spelad av Phyllis Logan. Tillsammans sätter de ihop ett team av skickliga yrkesförbrytare för att genomföra stöldkuppen.

Regissören Tim Fywell lovar en film fylld med oväntade vändningar och pulsökande spänning.

Så missa inte att streama denna brittiska kriminalfilm när den nu har haft premiär. Thrillerns svenska text gör det extra spännande att följa med i alla turer kring den våghalsiga juvelstölden mot Asprey's välbevakade valv.

Oavsett om du föredrar att streama film på datorn, surfplattan eller mobilen går det utmärkt att se The Jewel Thief var du än är. Bara att luta sig tillbaka och låta spänningen växa!

10 liknande filmer:

 1. Red Right Hand
 2. Drive-Away Dolls
 3. The Equalizer 3
 4. Dogman
 5. Code 8 Part II
 6. Bad Boys for Life
 7. The Batman
 8. Killers of the Flower Moon
 9. Fritt fall
 10. Code 8
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 22
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 5.9 inte övertygar dig om att titta på The Jewel Thief, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 5.9 bevisar The Jewel Thief att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 5.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 5.9 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 5.9 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 5.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 5.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

KarTofel

Betyget 5.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 5.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

MovieFilmer

The Jewel Thief Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 5.9 antyder att du kommer att bli nöjd.