close icon
page-title
The Karate Kid
The Karate Kid

Detaljer

 • Originaltitel: The Karate Kid
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Kina, USA
 • Regissör: Jerry Weintraub Productions

Titta på The Karate Kid 2010 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.5
5770Betyg
date2010
date2h 20m

Kommenter

 • avatar

  blåbärSky

  |11 timer siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |2 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |5 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  VerklighetenVera

  |6 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RomantikRonja

  |8 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |8 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |12 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |14 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

The Karate Kid Sverige

Fans av klassiska karatfilmer kommer att älska The Karate Kid från 2010. Även om filmen har samma titel som originalet från 1984 är det en unik och modern tolkning av berättelsen. Filmen utspelar sig i Kina och följer den unga Dre Parker som tvingas flytta dit tillsammans med sin mamma. I det främmande landet kämpar Dre för att passa in, särskilt när han dras in i en konflikt med en elak kille från hans nya skola. Lyckligtvis får Dre hjälp av Mr Han, en mästare inom kung fu, som lär honom mer än bara kampsport.

The Karate Kid Sverige är en inspirerande historia om att hitta sin inre styrka och övervinna utmaningar. Fans av den ursprungliga filmen kommer uppskatta de härliga referenserna, samtidigt som nya tittare kommer fastna för de välkända karaktärerna och den spännande handlingen. Filmen är en perfekt blandning av action, drama och känslor.

Om du är på jakt efter en film som kombinerar klassisk karatfilm-nostalgi med en modern twist, så är The Karate Kid Sverige ett utmärkt val. Oavsett om du är en veteran inom genren eller helt ny, så kommer denna film att förtjusa och engagera dig från start till slut.

The Karate Kid

The Karate Kid Streama online

The Karate Kid Sverige är en film som alla borde ha möjlighet att se. Lyckligtvis finns den tillgänglig för streaming online på flera olika plattformar. På swe-filmer.se kan du exempelvis streama filmen i HD-kvalitet helt gratis.

Att streama The Karate Kid online är det perfekta sättet att njuta av denna klassiska berättelse i bekvämligheten av ditt eget hem. Bara logga in, slå dig ner och njut av actionfyllda kung fu-scener, känslofyllda ögonblick och en inspirerande historia som tar dig på en resa full av spänning och lärdom.

Oavsett om du föredrar att se filmen på din dator, surfplatta eller smartTV, så är streamingtjänsten på swe-filmer.se den perfekta platsen att hitta The Karate Kid. Så vad väntar du på? Börja streama The Karate Kid Sverige redan idag!

The Karate Kid Gratis streama

För er som vill se The Karate Kid Sverige utan att behöva betala, finns det goda nyheter. På swe-filmer.se kan du streama filmen helt gratis. Ja, du hörde rätt - du kan njuta av hela den spännande berättelsen utan att behöva lägga ut en enda krona.

Att kunna streama The Karate Kid gratis är perfekt för alla som vill upptäcka eller återuppleva denna ikoniska film. Oavsett om du är en student som behöver spara pengar eller bara vill testa filmen innan du investerar i den, så är gratis streaming på swe-filmer.se den perfekta lösningen.

Så vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se redan idag och börja streama The Karate Kid Sverige helt utan kostnad. Du kommer garanterat att bli lika fängslad av Dres resa som vi andra!

Titta på The Karate Kid

Är du sugen på att se The Karate Kid Sverige men vet inte riktigt var du ska börja? Lugn, vi har dig täckt. På swe-filmer.se kan du enkelt hitta och titta på filmen när det passar dig bäst.

Swe-filmer.se erbjuder The Karate Kid i både HD-kvalitet och med svenskt tal, så du kan njuta av hela upplevelsen på ditt modersmål. Dessutom är det supersmidigt att navigera på plattformen, så du kommer snabbt och enkelt åt filmen.

Vare sig du föredrar att titta på The Karate Kid på din dator, surfplatta eller smartTV, så ger swe-filmer.se dig den bästa tittarupplevelsen. Så vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se och börja titta på The Karate Kid Sverige redan idag!

The Karate Kid

The Karate Kid Film gratis

Som om möjligheten att streama The Karate Kid Sverige gratis inte vore bra nog, så finns filmen även tillgänglig i sin helhet helt utan kostnad på swe-filmer.se. Det betyder att du kan njuta av hela den spännande berättelsen utan att behöva betala en enda krona.

Att kunna se The Karate Kid film gratis är perfekt för alla som vill upptäcka denna klassiska berättelse utan att behöva investera några pengar. Oavsett om du är en stor fan av genren eller helt ny för karate-filmer, så kommer du garanterat att bli lika fascinerad av Dres resa som vi andra.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se och kolla in The Karate Kid film helt gratis. Du kommer inte ångra det!

Var kan man se The Karate Kid

Om du undrar var du kan se den populära filmen The Karate Kid, så har du kommit rätt. På swe-filmer.se kan du enkelt och bekvämt titta på filmen i sin helhet, oavsett om du föredrar att streama den online eller ladda ner den för visning offline.

Swe-filmer.se är en utmärkt destination för alla som vill se The Karate Kid. Här hittar du inte bara själva filmen, utan även massor av information och resurser kring den. Oavsett om du vill läsa om bakgrunden, kolla in rollistan eller bara njuta av filmupplevelsen, så har du allt du behöver på ett och samma ställe.

Så vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se redan idag och se The Karate Kid. Du kommer inte ångra dig!

Rollistan The Karate Kid

En stor del av The Karate Kid Sveriges framgång beror på den fantastiska ensemble av skådespelare som porträtterar de ikoniska karaktärerna. I huvudrollen ser vi Jaden Smith som den unge Dre Parker, en roll som han gör fantastiskt i.

Jackie Chan, känd för sina otroliga kung fu-färdigheter, spelar Mr Han - Dres oväntade mentor som lär honom mycket mer än bara kampsport. Deras dynamik är oförglömlig och de skapar tillsammans många av filmens mest minnesvärda ögonblick.

Andra viktiga roller i The Karate Kid spelas av Taraji P. Henson som Dres mamma Sherry, och Wenwen Han som Mey Ying - den vackra tjej som Dre blir förälskad i. Tillsammans bildar den talangfulla ensemblen en oförglömlig upplevelse för tittarna.

Handlingen i The Karate Kid

Handlingen i The Karate Kid Sverige kretsar kring den unga Dre Parker, som tvingas flytta från Detroit till Kina tillsammans med sin ensamstående mamma. I det främmande landet kämpar Dre för att passa in, särskilt när han dras in i ett bråk med en elak kille på hans nya skola.

När Dre möter sin grymme motståndare, tvingas han söka hjälp hos den gåtfulle Mr Han. Till Dres förvåning visar sig Mr Han vara en mästare inom kung fu, som inte bara lär Dre självförsvar, utan även viktiga lärdomar om självkontroll, ödmjukhet och inre styrka.

Tillsammans med Mr Han och den vackra grannflickan Mey Ying, ger sig Dre ut på en resa av personlig utveckling och övervinner till slut sina utmaningar genom sina nyförvärvade kung fu-färdigheter. Resultatet är en inspirerande och spännande film som visar på kraften i att tro på sig själv.

Upptäck The Karate Kid Sverige - En Modern Klassiker

The Karate Kid Sverige är en modern tolkning av den ikoniska karatfilmen, som tar dig med på en spännande resa full av actionfyllda kung fu-scener, känslofyllda ögonblick och en inspirerande historia om personlig utveckling. Följ med den unga Dre Parker när han tvingas flytta från Detroit till Kina och möter sin oväntade mentor Mr Han, en mästare inom kung fu som lär honom mer än bara självförsvar. Streama The Karate Kid gratis på swe-filmer.se eller se den i sin helhet helt utan kostnad - oavsett vilket alternativ du väljer, kommer du att bli lika fängslad av Dres resa som vi andra. Ge dig själv möjligheten att uppleva denna moderna klassiker redan idag!

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 5770

Dela