alt

Titta på The Last Airbender 2010 gratis - Streama Online SweFilmer

rating4.7
3 816
Betyg
calendar2010
time1h 43m
Vatten, Jord, Eld och Luft. En gång i tiden rådde det fred mellan världens fyra länder. Då uppehöll Avataren, de fyra elementens mästare, freden mellan stammarna. När han en dag försvann attackerade Eldlandet de övriga tre rikena. Nu, hundra år senare är det upp till den unga Aang, den nya Avataren, att bemästra elementen och återinföra fred och balans i världen.

Skådespelare

Actor Dev Patel

Dev Patel

Actor Jackson Rathbone

Jackson Rathbone

Actor Seychelle Gabriel

Seychelle Gabriel

Actor Cliff Curtis

Cliff Curtis

Actor Aasif Mandvi

Aasif Mandvi

Actor Randall Duk Kim

Randall Duk Kim

Actor Nicola Peltz Beckham

Nicola Peltz Beckham

Actor Shaun Toub

Shaun Toub

Siehe auch

The Last Airbender 2010 i Sverige

The Last Airbender är en actionfylld film från 2010 som utspelar sig i en magisk värld där människor kan kontrollera de fyra elementen: vatten, jord, eld och luft. Filmen är baserad på den populära animerade TV-serien "Avatar: The Last Airbender" och bjuder på spännande action, fantastiska visuella effekter och en berörande historia om fred, balans och ödets makt.

Även om filmen inte hade den bästa kritiken när den först kom ut, har den sedan dess utvecklats till en kultklassiker bland fans av genren. The Last Airbender är en film som är värd att upptäcka, särskilt för dig som gillar fantasy, action och berättelser om unga hjältar som måste ta på sig stora ansvarsroller.

På swe-filmer.se kan du nu se The Last Airbender 2010 gratis och i bästa kvalitet. Här kan du njuta av filmen när som helst och från vilken enhet som helst. Oavsett om du föredrar att se den på din dator, surfplatta eller mobiltelefon, så erbjuder swe-filmer.se en optimal tittarupplevelse.

Så vad väntar du på? Klicka dig in på swe-filmer.se och börja streama The Last Airbender 2010 redan idag! Du kommer inte att bli besviken.

The Last Airbender

Streama The Last Airbender 2010 online gratis

The Last Airbender 2010 är en film som definitivt förtjänar att ses. Filmen har allt man kan önska sig - spännande action, fantastiska visuella effekter och en djup och engagerande berättelse. Oavsett om du är en långvarig fan av originaltv-serien eller om du aldrig har sett den förut, så kommer du garanterat att bli tagen av denna levande och visuellt imponerande liveaction-version.

På swe-filmer.se kan du nu streama The Last Airbender 2010 helt gratis och i högsta kvalitet. Hemsidan erbjuder ett stort utbud av filmer och TV-serier, och du behöver inte betala något abonnemang för att se dem. Allt du behöver göra är att klicka dig in på swe-filmer.se, söka efter filmen och börja titta direkt.

Vad väntar du på? Ge dig in i den fantastiska världen av The Last Airbender och följ med på Aangs resa för att återupprätta balansen mellan de fyra elementen. Streama filmen gratis på swe-filmer.se och upplev magin i den här klassiska berättelsen.

Så vad sägs om det - ska vi inte ses och titta på The Last Airbender 2010 tillsammans på swe-filmer.se?

Titta på The Last Airbender 2010 film gratis

The Last Airbender är en film som bjuder på så mycket mer än bara läckra visuella effekter. Bakom de häpnadsväckande scenerna döljer sig en djup och tankeväckande berättelse om makt, ansvar och balans mellan världens fyra element.

Filmen följer den unga Aang, den senaste Avataren som måste lära sig att bemästra alla fyra element för att kunna återupprätta freden i en värld som har drabbats av krig. Anångs resa är full av utmaningar, men också av vackra ögonblick där han lär sig om sig själv och sin roll i världen.

På swe-filmer.se kan du nu titta på The Last Airbender 2010 helt gratis. Hemsidan erbjuder en bred katalog av filmer i högsta kvalitet, utan att du behöver betala någonting. Allt du behöver göra är att logga in och börja titta direkt.

Vad väntar du på? Ge dig in i The Last Airbenders magiska värld och följ med på Aangs spännande resa. Titta på filmen gratis på swe-filmer.se och upplev magin, actionan och den djupa berättelsen som gör The Last Airbender till en sann klassiker.

När kommer The Last Airbender 2010 ut?

The Last Airbender hade biopremiär den 30 juni 2010 och har sedan dess blivit en kultklassiker bland fantasy- och actionfilmsälskare. Även om filmen inte fick de bästa recensionerna när den först kom ut, har den sedan dess utvecklats till en film som många ser som en nödvändig del av sin samling.

Om du ännu inte har sett The Last Airbender, så har du en fantastisk upplevelse framför dig. Filmen bjuder på storslagen actionscener, visuellt hänförande special effects och en djup och engagerande berättelse som verkligen drar dig in i den magiska världen.

På swe-filmer.se kan du nu se The Last Airbender 2010 när du vill och var du vill. Hemsidan erbjuder fri tillgång till filmen i bästa kvalitet, så du behöver inte vänta på någon premiär eller betala för att se den.

Så ge dig in i The Last Airbenders värld redan idag! Streama filmen gratis på swe-filmer.se och upplev den magiska resan som Aang måste företaga för att återställa balansen i världen.

The Last Airbender

Rollistan för The Last Airbender 2010

The Last Airbender har en stjärnspäckad rollista med skådespelare som verkligen lyckas fånga den fantastiska stämningen i filmen. I huvudrollerna ser vi bland annat:

 • Noah Ringer som Aang - den unge Avataren som måste lära sig att bemästra alla fyra element
 • Dev Patel som Prins Zuko - Eldrikets unge prins som jagar Aang
 • Nicola Peltz som Katara - Aangs vattenkontrollerande följeslagare
 • Jackson Rathbone som Sokka - Kataras bror och Aangs andra följeslagare

Tillsammans bildar de ett dynamiskt team som tar oss med på en spännande resa genom den magiska världen av The Last Airbender. Deras skådespeleri, i kombination med de fantastiska scenografin och specialeffekterna, gör verkligen filmen till en visuell och berättarmässig fest för ögonen.

Vill du se dessa fantastiska skådespelare i aktion? Gå då in på swe-filmer.se och börja strömma The Last Airbender 2010 redan idag! Du kommer inte att bli besviken.

Handlingen i The Last Airbender 2010

The Last Airbender utspelar sig i en värld där fyra riken står i balans tack vare Avataren, som kan bemästra alla fyra element - eld, luft, jord och vatten. Men när Eldriket attackerar de andra rikena och Avataren försvinner, är det upp till den unga Aang att ta över ansvaret och återupprätta balansen i världen.

Aangs resa är fylld av utmaningar, både fysiska och andliga. Han måste inte bara lära sig att behärska alla fyra element, utan också förstå sin roll som den nya Avataren och ta itu med de mörka krafterna som hotar att förstöra allt.

Under sin färd möter Aang andra karaktärer som blir hans följeslagare, såsom tvillingarna Katara och Sokka. Tillsammans kämpar de mot Eldrikets styrkor under ledning av den unge prinsen Zuko, som jagar Aang för att återta sin heder.

Berättelsen i The Last Airbender är spännande, visuellt häpnadsväckande och fylld av djupa teman om makt, ansvar och balansen mellan världens krafter. Filmen är en sann klassiker som kommer att gripa tag i dig från början till slut.

Upptäck den magiska världen av The Last Airbender 2010

Är du sugen på att ge dig in i en fantastisk värld av magi, action och äventyr? Då är The Last Airbender filmen från 2010 något för dig! Denna klassiska berättelse om Avataren Aang, som måste bemästra de fyra elementen för att återställa balansen i världen, är något du inte vill missa. På swe-filmer.se kan du nu streama The Last Airbender gratis och i högsta kvalitet, oavsett om du föredrar att titta på datorn, surfplattan eller mobilen. Så vad väntar du på? Klicka dig in på swe-filmer.se och upplev den magiska resan som Aang måste ta sig an för att rädda sin värld.

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 5 Anzahl der Stimmen: 3816
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 4.7 tyder på att The Last Airbender är ett måste för fans av Action.
avatar

MuriVOD12

The Last Airbender är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 4.7 bekräftar detta.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 43m
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 4.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

SciFiSigge

Effekterna i The Last Airbender är bara wow, riktigt imponerande
avatar

AnimeAnnie

The Last Airbender är som en god bok, svår att lägga ifrån sig
avatar

GuldGreta

Förvånansvärt djupgående för att vara en film
avatar

KlassikerKajsa

The Last Airbender är bra men inte bäst, ärligt talat
avatar

RoadtripRicky

Känslan efter att ha sett The Last Airbender är obeskrivlig
avatar

VerklighetenVera

The Last Airbender är en perfekt mix av action och drama