alt

Titta på The Lost City 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.6
3 283
Betyg
calendar2022
time1h 52m
Den briljanta men tillbakadragna författaren Loretta Sage har tillbringat sin karriär med att skriva om exotiska platser i sina populära romantiska äventyrsromaner. Den stilige bokomslagsmodellen Alan har ägnat sitt liv åt att förkroppsliga böckernas hjältekaraktär Dash. När Loretta är på turné för att marknadsföra sin nya bok tillsammans med Alan, kidnappas hon av en excentrisk miljardär som hoppas att hon kan leda honom till den senaste romanens uråldriga förlorade stad och dess skatter. För att bevisa att han kan vara en hjälte även i verkliga livet och inte bara på boksidorna ger Alan sig iväg för att rädda henne. De kastas in i ett episkt djungeläventyr där det osannolika paret kommer att behöva samarbeta för att överleva naturens alla faror och hitta den antika skatten innan den försvinner för alltid.

Skådespelare

Actor Stephen Lang

Stephen Lang

Actor Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe

Actor Sandra Bullock

Sandra Bullock

Actor Brad Pitt

Brad Pitt

Actor Channing Tatum

Channing Tatum

Actor Da'Vine Joy Randolph

Da'Vine Joy Randolph

Actor Patti Harrison

Patti Harrison

Actor Oscar Nunez

Oscar Nunez

Officiell trailer

Siehe auch

The Lost City Dreamfilm Gratis Sverige 2022

The Lost City är den senaste actionfilmen som släpptes på bio den 24 mars 2022. Filmen är perfekt för alla som gillar äventyr och komik blandat med lite romantik. I Sverige går den att se helt gratis på Dreamfilm!

Sandra Bullock spelar huvudrollen som författaren Loretta Sage. Hon skriver populära romantiska äventyrsböcker om den påhittade karaktären Dash. I filmen kidnappas Loretta av en galen miljardär (spelad av Daniel Radcliffe) som tror att hennes bok handlar om en verklig skatt och att Loretta vet var den finns. För att rädda henne ger sig hennes omslagsmodell Alan (Channing Tatum) ut på ett riktigt äventyr för att hitta den försvunna staden från hennes senaste bok.

Tillsammans ger de sig ut på en rolig och fartfylld resa genom djungeln. Det blir många spännande actionscener och en och annan romantisk stund mellan Loretta och Alan. Även om filmen är en actionkomedi finns det gott om hjärtevärmande ögonblick och skrattretande skämt. Perfekt film att streama en fredagskväll!

Eftersom filmen precis har haft biopremiär går den att se helt gratis med svenskt tal på Dreamfilm. Det finns inga tråkiga reklamavbrott och filmen har hög kvalitet. Det enda du behöver är ett konto på Dreamfilm och en internetuppkoppling för att kunna streama The Lost City online.

The Lost City

Se Hela Filmen The Lost City Svenska Stream Online

The Lost City hade biopremiär i USA den 25 mars och i Sverige den 24 mars 2022. Filmen är en actionkomedi i samma stil som Jumanji och Journey to the Center of the Earth med stora stjärnor som Sandra Bullock och Channing Tatum.

Handlingen följer den populära äventyrsförfattaren Loretta Sage (Sandra Bullock) som blir kidnappad av en excentrisk miljardär (Daniel Radcliffe). Han tror att hennes senaste bok handlar om en äkta forntida stad fylld med skatter och vill att Loretta ska hjälpa honom hitta den.

För att rädda Loretta ger sig hennes omslagsmodell Alan (Channing Tatum) ut på ett riktigt äventyr till den försvunna staden. Tillsammans med Loretta måste han ta sig genom djungeln och undvika förföljare samtidigt som en romans blossar upp mellan dem.

The Lost City går att streama online i Sverige på Dreamfilm med svenskt tal. Filmen har precis haft biopremiär så den läggs upp gratis och i hög kvalitet av användare. Det går att se hela filmen från början till slut utan störande reklamavbrott.

Var Kan Man Streama The Lost City Svenskt Tal Online

Den nya actionkomedin The Lost City med Sandra Bullock och Channing Tatum har nyligen haft biopremiär. Filmen handlar om författaren Loretta Sage som kidnappas av en excentrisk miljardär som tror hennes senaste bok handlar om en riktig försvunnen stad full av skatter.

För att rädda Loretta ger sig hennes omslagsmodell Alan ut på äventyr in i djungeln för att hitta den mytomspunna staden. Under resans gång utvecklas känslor mellan Loretta och Alan samtidigt som de försöker undkomma sina förföljare och lösa gåtan om den försvunna staden.

Eftersom filmen precis har haft biopremiär i Sverige går den att streama med svenskt tal online. Den bästa sidan att göra det på är Dreamfilm. Där kan man titta på The Lost City gratis i hög kvalitet utan störande reklamavbrott.

Dreamfilm är den populäraste streamingtjänsten i Sverige för nyare filmer som inte har kommit till Netflix eller andra betaltjänster än. Sidan är helt laglig och finansieras med reklam. Allt som krävs för att streama är ett konto.

The Lost City Swesub Stream Gratis Sverige

Den roliga äventyrsfilmen The Lost City med Sandra Bullock och Channing Tatum i huvudrollerna har nu haft biopremiär. Handlingen kretsar kring författaren Loretta som kidnappas av en galen miljardär som tror hennes senaste bok handlar om en riktig försvunnen stad fylld med skatter.

För att rädda Loretta ger sig hennes omslagsmodell Alan ut på ett riktigt äventyr genom djungeln för att hitta den mytomspunna staden. Filmens kombination av action, äventyr och romantik har fått positiva recensioner från kritiker.

Eftersom filmen är helt ny går den att streama gratis med swesub i Sverige. Den läggs upp av användare på Dreamfilm där man kan se The Lost City online utan kostnad och utan störande reklamavbrott. Det enda som krävs är ett konto.

Tjänsten är 100% laglig och en av de bästa platserna för att streama nya filmer som inte har hunnit släppas på betaltjänster som Netflix eller HBO. Perfekt för en mysig filmafton hemma i soffan!

The Lost City

Titta På The Lost City Svenska Swefilmer HD

Den efterlängtade actionkomedin The Lost City har äntligen haft biopremiär! Filmen utspelar sig i en tropisk djungel och följer författaren Loretta Sage (Sandra Bullock) som kidnappas av en excentrisk miljardär (Daniel Radcliffe).

Han tror hennes senaste bok handlar om en verklig försvunnen stad fylld med ovärderliga skatter. För att rädda Loretta ger sig hennes omslagsmodell Alan (Channing Tatum) ut på ett fartfyllt äventyr genom djungeln.

The Lost City är perfekt för en mysig filmafton hemma i soffan. Filmen går att titta på i HD och med svenska subtitles på Swefilmer. Där kan man streama nyare filmer gratis som inte har hunnit släppas på Netflix eller andra betaltjänster.

Swefilmer är helt lagligt och finansieras med reklam. För att titta på The Lost City med svensk text behövs bara ett gratiskonto. Perfekt sätt att se den här underhållande actionfilmen!

The Lost City 24.03.2022 Svensk Text Dreamfilm

Den komiska actionäventyret The Lost City hade precis biopremiär den 24 mars 2022. Filmen utspelar sig i en tropisk djungel och har Sandra Bullock i huvudrollen som författaren Loretta Sage.

Hon blir kidnappad av en galen miljardär (Daniel Radcliffe) som tror hennes senaste bok handlar om en verklig forntida stad full av ovärderliga skatter. För att rädda henne ger sig hennes omslagsmodell Alan (Channing Tatum) ut på ett fartfyllt räddningsuppdrag.

The Lost City är den perfekta filmvisningen för en avkopplande fredagskväll hemma i soffan. Filmen går att streama gratis med svensk text på Dreamfilm några veckor efter biopremiären.

Dreamfilm är en av de bästa sidorna för att se nyare filmer som ännu inte finns på betaltjänster. Allt som krävs för att streama är ett konto. Se den här underhållande actionkomedin redan idag!

10 liknande filmer:

  1. Ben-Hur
  2. Kung Fu Panda 3
  3. Fruktans lön
  4. Mästerkatten 2
  5. Aquaman
  6. El padrino
  7. Exodus: Gods and Kings
  8. Trunk - Locked In
  9. Lights Out
  10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 3283
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.6 bevisar The Lost City att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som The Lost City med betyget 6.6, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se The Lost City. Betyget 6.6 talar för sig själv
avatar

krzys

Betyget 6.6 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 52m. Rekommenderas varmt.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.6 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.6 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

superMice

The Lost City Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.6 bekräftar detta.
avatar

matixd

The Lost City Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.6 bekräftar bara detta.