close icon
page-title
The Lure
The Lure

Detaljer

 • Originaltitel: Córki dancingu
 • Originalspråk: Polska
 • Produktionsland: Polen
 • Regissör: WFDiF

Titta på The Lure 2015 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.2
243Betyg
date2015
date1h 33m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |11 timer siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |4 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |5 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  glödandeStjärna

  |9 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  VerklighetenVera

  |13 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |14 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  blåbärSky

  |14 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

The Lure på Dreamfilm gratis

Den skräckinjagande filmen The Lure släpptes på bio redan 2015, men nu kan du äntligen streama den helt gratis på Dreamfilm. Med sin unika blandning av skräck, drama och musikal är The Lure ett måste för alla fans av udda filmer.

I centrum står två sirenssystrar som lockas till land av en trumpetspelande bassist. Syskonen blir snabbt besatta av människornas värld och bestämmer sig för att stanna. Men det dröjer inte länge förrän deras mörka natur tar över...

Med sin stämningsfulla neonbelysning och elektroniska soundtrack är The Lure en synnerligen stilren skräckupplevelse.

Regissören Agnieszka Smoczynska lyckas frammanuella en kuslig stämning som bitvis påminner om Stanley Kubricks The Shining. Samtidigt bjuds vi på catchiga poplåtar och dansnummer som ger filmen en udda charm.

Missa inte The Lure som nu finns att streama helt gratis med svensk text på Dreamfilm!

The Lure

The Lure streama svenska Swe-filmer

Swe-filmer är den ultimata sidan för att streama svenska filmer online. Här hittar du allt från nya storfilmer till smalare independentproduktioner och genrefilmer som The Lure.

I The Lure får vi följa två mystiska sirenssystrar som anländer till en nattklubb i 1980-talets Warszawa. Där blir de omedelbart stjärnor tack vare sina exceptionella röster och scenframträdanden.

Men samtidigt börjar de längta efter människokött, och snart hotas nattklubbens gäster och personal...

 • Utmärkt skådespeleri
 • Catchig originalmusik
 • Unik blandning av genrer

The Lure är en originell skräckfilm med inslag av drama, musikal och fantasy. Filmen hyllas för sitt starka formspråk, sin stämningsfulla neonfotografering och elektroniska soundtrack.

The Lure se online gratis 2015

Som prenumerant på Swe-filmer kan du se The Lure gratis online. Filmen är från 2015 och räknas som en modern klassiker inom skräckgenren.

Handlingen utspelar sig i Polen på 1980-talet. Vi får följa systrarna Silver och Golden, två sirener som lämnar havet för att uppträda i en nattklubb.

Där charmar de omedelbart publiken med sina vackra röster. Men samtidigt börjar de längta efter människokött, och snart hotas nattklubbens personal och gäster...

The Lure beskrivs som en "Communist-era Little Mermaid", en udda och stämningsfull filmupplevelse.

Regissören Agnieszka Smoczynska mixar friskt mellan genrer och influenser. Här finns inslag av klassisk skräck, melankoliskt drama och poppig musikal.

Det unika soundtracket med elektroniska poplåtar förstärker den bisarra känslan och ger filmen ett coolt, trendigt uttryck.

The Lure swesub stream full movie

På Swe-filmer kan du streama The Lure med svensk text (swesub) i full längd. Filmen är över 2 timmar lång och bjuder på en surrealistisk och stämningsfull filmupplevelse.

Handlingen kretsar kring två sirenssystrar som bestämmer sig för att lämna havsdjupen och i stället uppträda i en tvivelaktig nattklubb i 1980-talets Warszawa.

Där charmar de omedelbart publiken med sina vackra röster. Men samtidigt väcks deras mörka begär efter människokött, och snart hotas personal och gäster i nattklubben...

The Lure är en originell mix av skräck, drama och musikal med catchiga popsånger. Filmen hyllas för sitt unika formspråk och den kusliga stämning som regissören Agnieszka Smoczynska frammanar.

The Lure

The Lure gratis på svenska streama

På strömningstjänsten Swe-filmer kan du streama filmer som The Lure helt gratis med svensk text. Perfekt för dig som gillar skräck med ett udda, surrealistiskt formspråk.

Handlingen utspelar sig i Polen på 1980-talet där två sirenssystrar bestämmer sig för att lämna havet. I stället börjar de uppträda i en tvivelaktig nattklubb i Warszawa.

Där charmar de omedelbart publiken med sina röster. Men samtidigt vaknar deras mörka begär efter människokött. Snart hotas personal och gäster i nattklubben...

Regissören Agnieszka Smoczynska lyckas frammana en unikt obehaglig och klaustrofobisk känsla som för tankarna till Stanley Kubricks klassiska skräckfilm The Shining.

The Lure skräckfilm swe-filmer online

På strömningstjänsten Swe-filmer hittar du hundratals skräckfilmer att streama online. Bland annat den udda genremixen The Lure från 2015.

Filmen utspelar sig i Polen under 1980-talet och handlar om två sirenssystrar som bestämmer sig för att lämna havet. I stället börjar de uppträda i en tvivelaktig nattklubb i Warszawa.

Där charmar systrarna Silver och Golden publiken med sina röster. Men samtidigt vaknar deras mörka hunger efter människokött, och personalen i nattklubben hotas...

The Lure är en surrealistisk och stämningsfull skräckfilm som även innehåller inslag av melankoliskt drama och poppig musikal. Missa inte denna genreböjande pärla!

9 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 243

Dela