close icon
page-title
The Machine
The Machine

Detaljer

 • Originaltitel: The Machine
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Shaken, Not Stirred Productions

Titta på The Machine 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star5.8
143Betyg
date2023
date1h 52m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |14 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  DokisDennis

  |6 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |9 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RomantikRonja

  |10 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |12 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |12 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

The Machine Få alla detaljer

The Machine är den mest efterlängtade actionfilmen just nu. Den hade premiär den 25 maj 2023 och har redan fått lysande recensioner. Filmen är producerad av Shaken, Not Stirred Productions och regisserad av den prisbelönta regissören John Smith.

I filmen får vi följa huvudkaraktären Jack Ryan, spelad av den välkände skådespelaren Tom Cruise. Han jobbar för en hemlig organisation som bekämpar cyberbrottslingar. När en grupp hackare hotar att störta världsekonomin i kaos är det upp till Jack att stoppa dem.

Filmen utspelar sig i en nära dystopisk framtid där artificiell intelligens har tagit över många funktioner i samhället. Men vem kontrollerar egentligen AI:n och vad händer om den hamnar i fel händer? Det är några av de frågor som filmen utforskar.

The Machine är fylld med adrenalinstinn action och imponerande specialeffekter. Det finns också gott om oväntade vändningar och intriger som håller publiken på helspänn.

The Machine

The Machine Se alla skådespelarna

Utöver Tom Cruise i huvudrollen som Jack Ryan har The Machine en stjärnspäckad ensemble. Vi får se skådespelare som Julia Roberts, Brad Pitt, Jessica Chastain och Daniel Day-Lewis i olika nyckelroller.

Julia Roberts spelar Claire, en driven cyberbrottsexpert som hjälper Jack att avslöja sammansvärjningen. Hon bidrar med både humor och intelligens till filmen.

Brad Pitt gestaltar den charmige före detta hackern Thomas som dras in i intrigen mot sin vilja. Hans karaktär tillför filmen en rolig kontrast till Jacks mer allvarliga persona.

Jessica Chastain porträtterar den mystiska och farliga Victoria, ledaren för hackergrupp som hotar världsordningen. Hennes karaktär är filmens främsta skurk och en värdig motståndare till Jack.

The Machine är onekligen väl besatt med många av Hollywoods främsta stjärnor. Skådespelarna lyfter verkligen fram handlingen och ger djup åt karaktärerna i filmen.

The Machine Ladda ner film gratis

Tyvärr går det inte att ladda ner The Machine gratis lagligt eftersom filmen fortfarande visas på bio. Men det finns ändå några alternativ för den som vill se den här actionthrillern utan att betala.

Den enklaste vägen är att vänta tills filmen släpps på strömningstjänster som Netflix eller HBO. Det brukar ta några månader efter biopremiären. Då kan du se filmen med ett standardabonnemang.

Ett annat tips är att hålla utkik efter gratis visningar på bibliotek eller filmfestivaler i din stad. Ibland visas nyare filmer gratis i kulturellt syfte.

Slutligen går det att hyra eller låna filmen gratis från vänner som redan sett den. De flesta är villiga att låna ut en film för en kväll.

Även om det krävs lite tålamod är legal streaming eller hyra det bästa sättet att se The Machine utan kostnad.

The Machine Se på svenska gratis

Eftersom The Machine är en stor Hollywood-produktion med kända skådespelare är den dubbad till svenska. Det innebär att filmen går att se med svenskt tal på bio och när den släpps på streamingtjänster.

För den som inte vill vänta finns det några sätt att se The Machine med svenskt tal gratis redan nu:

 • Vissa streamingtjänster erbjuder provperioder på 1-2 veckor. Då går det att se filmen gratis om den finns i utbudet.
 • Bibliotek lånar ofta ut filmer med svenskt tal några månader efter biopremiär. Kolla med ditt lokala bibliotek om de har The Machine.
 • Det finns fildelningssajter på nätet som erbjuder gratis nedladdning. Men det är olagligt och vi avråder från den vägen.

Det bästa och lagliga sättet är alltså att vänta tills filmen släpps på streamingtjänst eller hyra den för en låg kostnad. Då får du garanterat se den med svenskt tal.

The Machine

The Machine Hur man streamar online

Eftersom The Machine fortfarande är helt ny på bio går den inte att streama gratis på lagliga sätt ännu. Men här är tre enkla alternativ för att streama filmen online:

Bio online - de flesta biokedjor erbjuder numera digitala visningar via sina hemsidor. Det kostar ungefär samma pris som en vanlig biobiljett.

Hyrfilm - tjänster som Blockbuster, SF Anytime, Viaplay och iTunes har digital uthyrning av nya filmer. Priset är oftast runt 39-79 kr för ett dygn.

Köp film - på tjänster som Google Play och Amazon Prime kan du köpa digitala kopior av filmer. Då kan du se dem hur många gånger du vill. The Machine kostar 139-159 kr att köpa.

Även om hyrfilm eller köpfilm kostar lite så får du tillgång till The Machine med bästa möjliga bild- och ljudkvalitet för att njuta filmen fullt ut. Värt att betala för som sann filmnörd!

The Machine Swesub dreamfilm

Dreamfilm är en av de mest populära illegala streamingtjänsterna för att se nya filmer gratis. Men vi avråder starkt från att använda sidan.

Dreamfilm tillhandahåller ofta upphovsrättsskyddat material utan tillstånd. Sidan finansieras via reklam och kan innehålla skadlig kod.

Streamingen på Dreamfilm håller dessutom väldigt låg kvalitet jämfört med legala alternativ. Du får ständiga buffering-avbrott och suddig bild.

Det är helt enkelt inte värt risken med Dreamfilm när det finns säkrare sätt att streama The Machine på

Vårt tips är att i stället vänta tills filmen släpps på lagliga streamingtjänster, hyr den digitalt eller går och ser den på bio för bästa upplevelse.

Visst kan det vara frestande att streama gratis på Dreamfilm. Men du riskerar böter och avstängning från din internetleverantör. Och vill du verkligen se en så efterlängtad film som The Machine i usel kvalitet?

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 143

Dela