Titta på The Matrix Resurrections 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.5
5 293
Betyg
calendar2021
time2h 27m
Tjugo år har gått sedan händelserna i "Matrix Revolutions" och Neo lever ett till synes helt vanligt liv som Thomas A. Anderson i San Francisco, där hans terapeut skriver ut blå piller till honom. Varken han eller Trinity känner igen varandra, men när Morpheus erbjuder honom det röda pillret, öppnas hans sinne igen för Matrix-världen.

Skådespelare

Actor Keanu Reeves

Keanu Reeves

Actor Christina Ricci

Christina Ricci

Actor Carrie-Anne Moss

Carrie-Anne Moss

Actor Jessica Henwick

Jessica Henwick

Actor Neil Patrick Harris

Neil Patrick Harris

Actor Ellen Hollman

Ellen Hollman

Actor Priyanka Chopra Jonas

Priyanka Chopra Jonas

Actor Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm The Matrix Resurrections gratis stream svenska

The Matrix Resurrections är den efterlängtade uppföljaren till Matrix-trilogin. Filmen hade premiär på bio den 16 december 2021 och har nu släppts för streaming. Det bästa sättet att se den här sci-fi-actionfilmen är att streama den gratis på Dreamfilm.

Matrix-fansen har väntat länge på den här filmen. Nu 18 år efter den förra filmen får vi äntligen följa med tillbaka till Matrix och se vad som händer härnäst med Neo, Trinity och Morpheus.

Precis som de tidigare Matrix-filmerna utlovar även Resurrections hisnande actionscener och häftiga specialeffekter. Det är garanterat en film som är värd att se, särskilt för alla som gillade de första filmerna.

Missa inte chansen att streama The Matrix Resurrections gratis och lagligt på Dreamfilm! Det är det enklaste sättet att se den nya Matrix-filmen i Sverige.

The Matrix Resurrections

The Matrix Resurrections online se film svenska gratis

Som Matrix-fan har man säkert redan sett trailern och längtar efter att få se hela filmen The Matrix Resurrections. Nu behöver man inte vänta längre, för nu går det att se den nya Matrix-filmen gratis online!

The Matrix Resurrections har biopremiär den 16 december, men redan nu finns filmen tillgänglig för streaming på nätet. Det bästa stället att se den på är på Dreamfilm, där kan man streama filmen gratis med svenskt tal.

På Dreamfilm hittar du alltid de senaste filmerna, ofta redan samma dag som biopremiären. Där kan du se dem gratis online med svensk text, helt lagligt.

Så varför vänta? Om du är sugen på att se den nya Matrix-filmen behöver du inte gå på bio, utan kan istället titta på den gratis online redan idag på Dreamfilm!

The Matrix Resurrections är en av årets mest efterlängtade filmer. Missa inte chansen att se den gratis online redan nu!

Stream The Matrix Resurrections full movie svensk text

Äntligen är den här - uppföljaren till Matrix-trilogin som fans har längtat efter i nästan 20 år! The Matrix Resurrections har nu premiär och går att streama med svensk text på nätet.

I den fjärde Matrix-filmen får vi återigen följa med Neo, Trinity och Morpheus in i Matrix och se dem kämpa mot maskinerna. Filmen lovar fantastiska actionscener i klassisk Matrix-stil, med häftiga specialeffekter.

Keanu Reeves och Carrie-Anne Moss är tillbaka i sina legendariska roller som Neo och Trinity. Även Jada Pinkett Smith är med igen som Niobe.

Den bästa platsen för att streama The Matrix Resurrections på svenska är Dreamfilm. Där kan du se hela filmen gratis online med svenskt tal.

The Matrix Resurrections swesub film online gratis

Äntligen har den efterlängtade fjärde Matrix-filmen kommit! The Matrix Resurrections har nu premiär och går att se online helt gratis med swesub.

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du redan nu titta på den nya Matrix-filmen med svensk text, gratis och lagligt. Det är det enklaste sättet att streama filmen för alla fans i Sverige.

I The Matrix Resurrections får vi återvända till den mörka cybervärlden Matrix tillsammans med ikoniska karaktärer som Neo, Trinity och Morpheus. Filmen lovar fantastisk action i sann Matrix-anda.

Keanu Reeves är tillbaka i sin legendariska roll som Neo. Även Carrie-Anne Moss och Jada Pinkett Smith medverkar i sina gamla roller från originalfilmerna.

Missa inte chansen att se den efterlängtade uppföljaren till Matrix-trilogin! Streama The Matrix Resurrections gratis online med swesub på Dreamfilm.

The Matrix Resurrections

Titta The Matrix Resurrections film gratis online swesub

 • The Matrix Resurrections har äntligen premiär efter 18 års väntan.
 • Nu går det att titta på den gratis online med svensk text på Dreamfilm.
 • Filmen är en efterlängtad uppföljare till original-Matrix från 1999.
 • Keanu Reeves är tillbaka i rollen som Neo, tillsammans med Carrie-Anne Moss som Trinity.
 • Missa inte chansen att se den nya Matrix-filmen gratis online!

The Matrix Resurrections är äntligen här! Efter 18 långa år har uppföljaren till den klassiska Matrix-trilogin från 1999 nu premiär. Och den bästa nyheten av allt - filmen går redan att titta på helt gratis online för alla fans i Sverige.

På streamingtjänsten Dreamfilm kan du se The Matrix Resurrections gratis med svensk text. Det är det smidigaste sättet att streama den nya Matrix-filmen lagligt.

I filmen får vi återvända till den dystopiska världen Matrix tillsammans med karaktärer som Neo, Trinity och Morpheus. Keanu Reeves och Carrie-Anne Moss är tillbaka i sina legendariska roller som skapade filmhistoria 1999.

The Matrix Resurrections utlovar fantastisk action och specialeffekter i sann Matrix-anda. Missa inte chansen att titta på den gratis online redan nu!

Se The Matrix Resurrections dreamfilm gratis 2022 sverige

Äntligen har den kommit - den nya Matrix-filmen som alla har väntat på! The Matrix Resurrections har nu haft premiär och går att se gratis på Dreamfilm redan nu.

Den 16 december 2021 hade den efterlängtade fjärde Matrix-filmen äntligen biopremiär, 18 år efter den förra. Nu har den släppts på nätet och kan ses helt gratis på Dreamfilm i Sverige.

På Dreamfilm kan du streama nya filmer gratis redan samma dag som biopremiären. Där kan du se dem med svenskt tal, helt lagligt och utan att betala.

I The Matrix Resurrections ser vi hur historien fortsätter för Neo, Trinity och Morpheus. Keanu Reeves och Carrie-Anne Moss är med i sina ikoniska roller. Filmen utlovar fantastisk action i klassisk Matrix-stil.

Som Matrix-fan vill man såklart se den nya filmen så snart som möjligt.Missa inte chansen att se The Matrix Resurrections gratis på Dreamfilm nu!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 5293
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som The Matrix Resurrections med betyget 6.5, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MuriVOD12

The Matrix Resurrections är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.5 bekräftar detta.
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 6.5 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

The Matrix Resurrections med ett betyg på 6.5 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 2h 27m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Action.
avatar

mukasso

En The Matrix Resurrections med ett betyg på 6.5 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.5 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.5 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

superMice

The Matrix Resurrections Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.5 bekräftar detta.
avatar

Grater98

The Matrix Resurrections Betyget 6.5 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.