alt

Titta på The Nun 2018 gratis - Streama Online SweFilmer

rating5.9
6 371
Betyg
calendar2018
time1h 36m
När en ung nunna tar sitt eget liv på ett kloster i Rumänien, skickar Vatikanen en hemsökt präst och lärlingen för att utreda fallet. Tillsammans avslöjar de den skrämmande hemligheten… De riskerar inte bara sina egna liv, utan även sin tro och sina själar, då de tvingas konfrontera den onda kraften från den demoniska nunna vi tidigare såg skrämma världen i filmen ”The Conjuring 2”.

Skådespelare

Actor Patrick Wilson

Patrick Wilson

Actor Vera Farmiga

Vera Farmiga

Actor Taissa Farmiga

Taissa Farmiga

Actor Charlotte Hope

Charlotte Hope

Actor Debra Wilson

Debra Wilson

Actor Dee Bradley Baker

Dee Bradley Baker

Actor Lili Taylor

Lili Taylor

Actor Bonnie Aarons

Bonnie Aarons

Officiell trailer

Siehe auch

Se nu på Dreamfilm

Är du sugen på att se en riktigt läskig skräckfilm? Då ska du streama den nya filmen The Nun som hade biopremiär så sent som i september 2018. Filmen utspelar sig 1952 i ett kloster i Rumänien och följer en ung nunna som tar sitt liv. Vatikanen skickar då prästen Father Burke för att undersöka det mystiska dödsfallet.

The Nun är den senaste delen i The Conjuring-serien och utspelar sig före händelserna i den första Conjuring-filmen. Vi får följa Father Burke och novisnunnan Sister Irene när de anländer till det öde klostret för att reda ut vad som hänt med den unga nunnan. Men snart inser de att ondskan i klostret är långt värre än de någonsin kunnat föreställa sig.

The Nun

Streama The Nun swefilmer

Vill du streama skräckfilmen The Nun gratis? Det kan du göra på Dreamfilm där du kan titta på filmen online med svensk text. Filmen släpptes på bio först i september 2018 så den är riktigt färsk.

På Dreamfilms hemsida hittar du The Nun i topp bland de populäraste skräckfilmerna just nu. Det är lätt att förstå eftersom den senaste tiden har den här filmen fått stor uppmärksamhet över hela världen. Anledningen är förstås att den bygger vidare på den framgångsrika Conjuring-serien.

Titta på The Nun gratis

 • Utmärkt skräckfilm från 2018
 • Ingår i The Conjuring-serien
 • Spännande handling som utspelar sig i ett kloster

Gillar du skräckfilmer och den hype som just nu omger The Nun? Då ska du inte missa chansen att streama den här filmen gratis online. På Dreamfilm hittar du The Nun med svensk text och kan börja titta direkt utan kostnad eller registrering.

Filmen är perfekt för alla skräckfilmsfans som gillade de tidigare delarna i The Conjuring-serien. Här får vi återigen följa med på en nervepirrande historia fylld med övernaturliga inslag. Allt utspelar sig i ett öde kloster mitt ute i skogen så det skapar en riktigt läskig stämning.

Skräckfilm The Nun svenska

The Nun hade världspremiär i Los Angeles den 3 september 2018 och har sedan dess hunnit ha biopremiär över hela världen. Nu har den äntligen kommit till Sverige och gått upp på bio här med svensk text. Men visste du att du faktiskt kan streama The Nun gratis på nätet redan nu?

På Dreamfilm hittar du nämligen The Nun med svensk text så att du kan streama den totally gratis. Det enda du behöver är en internetuppkoppling och en enhet att titta på.

Att kunna streama nya filmer gratis online är verkligen en dröm för många filmsugna svenskar. Och tur är väl det eftersom streamning blir allt vanligare. På Dreamfilm hittar du hundratals filmer som du kan titta på direkt via deras hemsida. Allt från de allra senaste biofilmerna till klassiska favoriter.

The Nun

Helfilm The Nun 2018 swe-sub

Är du sugen på att se hela The Nun redan nu? På Dreamfilm kan du faktiskt göra det och dessutom helt gratis online. Filmen går just nu som en långfilm på hela 1 timme och 36 minuter. Perfekt om du vill sätta dig ner en hel kväll och njuta av den här ruskiga skräckisen från 2018.

Missa inte chansen att vara bland de första som får se The Nun i sin helhet. Som sagt hade filmen biopremiär först i september så den är verkligen färsk. Och med tanke på all uppmärksamhet kring filmen så är det garanterat många som vill se den så fort som möjligt.

På Dreamfilm kan du alltså streama The Nun gratis och på svenska redan nu. Det enda du behöver göra är att trycka på play och börja njuta av skräcket direkt via deras hemsida. Supersmidigt!

Swesub stream The Nun

Älskar du skräckfilmer men irriterar dig på dåliga undertexter? Då ska du streama The Nun på Dreamfilm där du kan se filmen med swesub, alltså svensk text. Det betyder att du får uppleva The Nun med korrekt och tydliga svenska undertexter hela vägen.

Att kunna streama film gratis med swesub är verkligen guld värt för många som älskar film. Så klart att du får en bättre filmupplevelse när du kan läsa undertexterna flytande på svenska. På Dreamfilm erbjuder de alltid swesub på de senaste filmerna vilket gör det hela ännu bättre.

Så om du vill titta på The Nun online redan idag rekommenderar jag starkt att du kollar in Dreamfilms streamingtjänst. Där hittar du garanterat den här skräckisen från 2018 med korrekt svensk text. Det blir både billigt och smidigt!

10 liknande filmer:

 1. Meg, deg & Frank
 2. Deep Fear
 3. The Remaining
 4. Skal - Fight for Survival
 5. Cuando acecha la maldad
 6. Planet Dune
 7. Out of Darkness
 8. Stopmotion
 9. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
 10. Saw X
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 6371
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 5.9 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Skräck. Ett måste!
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En The Nun med ett 5.9 betyg är en säker sak.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som The Nun med betyget 5.9, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 5.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 5.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

mukasso

En The Nun med ett betyg på 5.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 5.9 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

KarTofel

Betyget 5.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

MediSV

Med ett betyg på 5.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

ganDi1243

The Nun med medelbetyget 5.9 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!