close icon
page-title
The Nun II
The Nun II

Detaljer

 • Originaltitel: The Nun II
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: New Line Cinema

Titta på The Nun II 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.8
1789Betyg
date2023
date1h 50m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |6 timer siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |3 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RomantikRonja

  |4 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |7 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |9 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  VerklighetenVera

  |11 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |14 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se Nun II streama Swefilmer

Den efterlängtade uppföljaren till skräckisen Nun från 2018 är äntligen här! Nun II hade premiär den 6 september 2023 och utlovar mer spänning och skräck från världen runt den ikoniska nunnan. Streama eller ladda ner filmen gratis på Swefilmer.

Nun II Swefilmer erbjuder möjligheten att se filmen gratis online med svensk text. Som en av de bästa skräckfilmerna 2023 väntas Nun II vara otroligt populär så passa på att se den nu gratis på nätet.

Produktionsbolaget New Line Cinema, känt från filmer som Sagan om ringen-trilogin och Det, ligger bakom denna fristående uppföljare till 2018 års succéskräckis Nun. Med Valak the Nun tillbaka utlovar Nun II minst lika mycket spänning och adrenalin.

För alla fans av skräckfilmer, speciellt de med koppling till spöklika nunnor, är Nun II ett måste!

The Nun II

Se Nun II gratis online

Att hitta nya bra skräckfilmer att se är inte alltid helt lätt. Därför är releasen av Nun II, en fristående uppföljare till 2018 års succé, så efterlängtad. På Swefilmer kan du streama filmen gratis online med svensk text redan nu.

Genren är densamma - renodlad skräck - och handlingen kretsar på nytt kring den ikoniska demonnunnan Valak, spelad av Bonnie Aarons. Även om handlingen är fristående från första Nun behöver du inte ha sett den för att hänga med.

2022 års bästa och mest väntade skräckis är nu tillgänglig att streama helt gratis, passa på och njut av världsklass-underhållning från skräckmästarna på New Line Cinema.

 • Gratis streaming av nya filmer
 • Ingen nedladdning eller registrering krävs

Nun II svenska gratis 2023

Den 6 september 2023 är det äntligen dags för världspremiär av Nun II, en fristående uppföljare till skräcksuccén The Nun från 2018 med Valak the Nun i huvudrollen. Filmen finns nu att streama gratis med svensk text på Swefilmer!

Handlingen i Nun II utlovar minst lika mycket spänning, action och renodlad skräck som i originalet när Valak återvänder för att sprida sitt helvete över jorden. Som tur är behöver du inte vänta på bio eller köpa biljett för att se filmen - den finns nämligen gratis på nätet redan nu!

Som produktionsbolag står New Line Cinema bakom filmen, känt från storfilmer som Sagan om Ringen och Det. Med andra ord kan du förvänta dig hög kvalitet och världsklass-underhållning när du streamar Nun II gratis med svenskt tal.

2022 års mest hypeade skräckfilm är nu gratis online - missa inte Nun II!

Skräckis Nun II gratis Swefilmer

Saknar du en riktigt bra och läskig skräckfilm att se? Då ska du streama den nya filmen Nun II som har världspremiär 2023! Filmen är en fristående uppföljare till 2018 års succé The Nun, och precis som i originalet är den ikoniska Valak the Nun huvudrollsinnehavare.

Swefilmer kan du se Nun II gratis online redan nu, knappt en vecka efter biopremiären. Handlingen lovar minst lika mycket spänning och adrenalinpumpande skräckscener som i första filmen när Valak återigen är ute efter att orsaka kaos och fördärv.

Som produktionsbolag bakom filmen står New Line Cinema, vilket är en garanti för hög kvalitet. Förvänta dig hisnande specialeffekter, välregisserade skräckscener och en riktigt bra historia.

 • Streama gratis på nätet
 • Ingen nedladdning eller registrering
 • Filmen har svenskt tal

The Nun II

Se Nun II svenskt tal stream

Är du sugen på att se en riktigt bra skräckfilm? Då ska du inte missa att streama Nun II gratis online! Filmen är en fristående uppföljare till 2018 års succéfilm The Nun, och har svensk text för alla som föredrar det.

Handlingen kretsar återigen kring den ikoniska nunnan Valak, som med demoniska krafter sprider skräck omkring sig överallt hon går. Förvänta dig massor med spänning, adrenalinfyllda skräckscener och en riktigt bra historia från produktionsbolaget bakom Sagan om Ringen.

Eftersom Nun II har svenskt tal passar den utmärkt för en mysig filmkväll hemma i soffan. Det enda du behöver är en internetuppkoppling så kan du börja streama skräckisen gratis online redan nu på Swefilmer!

2022 års bästa skräckis enligt kritikerna finns nu gratis att streama online med svenskt tal!

Streama Nun II Swefilmer 2023

Är du sugen på att streama en riktigt bra skräckfilm? Då ska du inte missa möjligheten att se Nun II gratis på Swefilmer! Filmen, med premiär 2023, är en fristående uppföljare till succén The Nun från 2018 där den ikoniska Valak återvänder för att sprida skräck.

Precis som i originalet lovar handlingen massor med spänning och adrenalinstinna skräckscener när Valak den onda nunnan är ute efter blod. Som tur är kan du streama Nun II helt gratis redan nu, knappt en vecka efter biopremiären.

Bara några få klick så kan du börja njuta av denna efterlängtade skräckis från skräckmästarna på New Line Cinema. Filmen har självklart svensk text för en så smidig filmupplevelse som möjligt.

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1789

Dela