Titta på The Nun II 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.8
1 690
Betyg
calendar2023
time1h 50m
Frankrike år 1956. En präst mördas. En ondska sprider sig. Syster Irene hamnar återigen öga mot öga med Valak, demonnunnan.

Skådespelare

Actor Patrick Wilson

Patrick Wilson

Actor Vera Farmiga

Vera Farmiga

Actor Anna Popplewell

Anna Popplewell

Actor Taissa Farmiga

Taissa Farmiga

Actor Jonas Bloquet

Jonas Bloquet

Actor Storm Reid

Storm Reid

Actor Bonnie Aarons

Bonnie Aarons

Actor Natalia Safran

Natalia Safran

Officiell trailer

Siehe auch

Se Nun II streama Swefilmer

Den efterlängtade uppföljaren till skräckisen Nun från 2018 är äntligen här! Nun II hade premiär den 6 september 2023 och utlovar mer spänning och skräck från världen runt den ikoniska nunnan. Streama eller ladda ner filmen gratis på Swefilmer.

Nun II Swefilmer erbjuder möjligheten att se filmen gratis online med svensk text. Som en av de bästa skräckfilmerna 2023 väntas Nun II vara otroligt populär så passa på att se den nu gratis på nätet.

Produktionsbolaget New Line Cinema, känt från filmer som Sagan om ringen-trilogin och Det, ligger bakom denna fristående uppföljare till 2018 års succéskräckis Nun. Med Valak the Nun tillbaka utlovar Nun II minst lika mycket spänning och adrenalin.

För alla fans av skräckfilmer, speciellt de med koppling till spöklika nunnor, är Nun II ett måste!

The Nun II

Se Nun II gratis online

Att hitta nya bra skräckfilmer att se är inte alltid helt lätt. Därför är releasen av Nun II, en fristående uppföljare till 2018 års succé, så efterlängtad. På Swefilmer kan du streama filmen gratis online med svensk text redan nu.

Genren är densamma - renodlad skräck - och handlingen kretsar på nytt kring den ikoniska demonnunnan Valak, spelad av Bonnie Aarons. Även om handlingen är fristående från första Nun behöver du inte ha sett den för att hänga med.

2022 års bästa och mest väntade skräckis är nu tillgänglig att streama helt gratis, passa på och njut av världsklass-underhållning från skräckmästarna på New Line Cinema.

 • Gratis streaming av nya filmer
 • Ingen nedladdning eller registrering krävs

Nun II svenska gratis 2023

Den 6 september 2023 är det äntligen dags för världspremiär av Nun II, en fristående uppföljare till skräcksuccén The Nun från 2018 med Valak the Nun i huvudrollen. Filmen finns nu att streama gratis med svensk text på Swefilmer!

Handlingen i Nun II utlovar minst lika mycket spänning, action och renodlad skräck som i originalet när Valak återvänder för att sprida sitt helvete över jorden. Som tur är behöver du inte vänta på bio eller köpa biljett för att se filmen - den finns nämligen gratis på nätet redan nu!

Som produktionsbolag står New Line Cinema bakom filmen, känt från storfilmer som Sagan om Ringen och Det. Med andra ord kan du förvänta dig hög kvalitet och världsklass-underhållning när du streamar Nun II gratis med svenskt tal.

2022 års mest hypeade skräckfilm är nu gratis online - missa inte Nun II!

Skräckis Nun II gratis Swefilmer

Saknar du en riktigt bra och läskig skräckfilm att se? Då ska du streama den nya filmen Nun II som har världspremiär 2023! Filmen är en fristående uppföljare till 2018 års succé The Nun, och precis som i originalet är den ikoniska Valak the Nun huvudrollsinnehavare.

Swefilmer kan du se Nun II gratis online redan nu, knappt en vecka efter biopremiären. Handlingen lovar minst lika mycket spänning och adrenalinpumpande skräckscener som i första filmen när Valak återigen är ute efter att orsaka kaos och fördärv.

Som produktionsbolag bakom filmen står New Line Cinema, vilket är en garanti för hög kvalitet. Förvänta dig hisnande specialeffekter, välregisserade skräckscener och en riktigt bra historia.

 • Streama gratis på nätet
 • Ingen nedladdning eller registrering
 • Filmen har svenskt tal

The Nun II

Se Nun II svenskt tal stream

Är du sugen på att se en riktigt bra skräckfilm? Då ska du inte missa att streama Nun II gratis online! Filmen är en fristående uppföljare till 2018 års succéfilm The Nun, och har svensk text för alla som föredrar det.

Handlingen kretsar återigen kring den ikoniska nunnan Valak, som med demoniska krafter sprider skräck omkring sig överallt hon går. Förvänta dig massor med spänning, adrenalinfyllda skräckscener och en riktigt bra historia från produktionsbolaget bakom Sagan om Ringen.

Eftersom Nun II har svenskt tal passar den utmärkt för en mysig filmkväll hemma i soffan. Det enda du behöver är en internetuppkoppling så kan du börja streama skräckisen gratis online redan nu på Swefilmer!

2022 års bästa skräckis enligt kritikerna finns nu gratis att streama online med svenskt tal!

Streama Nun II Swefilmer 2023

Är du sugen på att streama en riktigt bra skräckfilm? Då ska du inte missa möjligheten att se Nun II gratis på Swefilmer! Filmen, med premiär 2023, är en fristående uppföljare till succén The Nun från 2018 där den ikoniska Valak återvänder för att sprida skräck.

Precis som i originalet lovar handlingen massor med spänning och adrenalinstinna skräckscener när Valak den onda nunnan är ute efter blod. Som tur är kan du streama Nun II helt gratis redan nu, knappt en vecka efter biopremiären.

Bara några få klick så kan du börja njuta av denna efterlängtade skräckis från skräckmästarna på New Line Cinema. Filmen har självklart svensk text för en så smidig filmupplevelse som möjligt.

10 liknande filmer:

 1. Lord of Misrule
 2. Cuando acecha la maldad
 3. The Forever Purge
 4. Sunrise
 5. V/H/S/94
 6. Captive
 7. Reign of Chaos
 8. All Fun and Games
 9. The Winter Witch
 10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1690
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En The Nun II med ett 6.8 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

MuriVOD12

The Nun II är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.8 bekräftar detta.
avatar

Patricktexas

The Nun II med medelbetyget 6.8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mafgat123

Denna film drar in dig och engagerar dig även om det bara varar 1h 50m. Rekommenderas varmt.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 50m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 50m
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 50m. Utmärkt arbete av skaparna av denna film.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.8 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

ganDi1243

The Nun II med medelbetyget 6.8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!

Produktioner av liknande genrer