close icon
page-title
The Offering
The Offering

Detaljer

 • Originaltitel: The Offering
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Bulgarien, USA, Storbritannien
 • Regissör: Millennium Media

Titta på The Offering 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star5.9
285Betyg
date2022
date1h 33m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |11 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  VerklighetenVera

  |6 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |10 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |10 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  FamiljeFrida

  |11 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |12 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RomantikRonja

  |13 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

The Offering Swe-filmer Gratis online 23.09.2022

Den nya spänningsfilmen The Offering hade premiär den 23 september 2022 och det är nu möjligt att streama den svenska versionen helt gratis online. Filmen är producerad av Millennium Media och är en riktig swe-filmer höjdare med välkända skådespelare som Nick Cassavetes och Alan Arkin.

Handlingen utspelar sig på en avlägsen ö i Maine där en förmögen man bjuder in sju främlingar för att fira taket på sitt nya lyxhotell. Men det visar sig att mannen har helt andra avsikter och gästerna hamnar snart i en skruvad mardröm. Bland rollerna finns bland andra Alexander Ludwig från Vikings och The Hunger Games.

Genren är drama/thriller och filmen är perfekt för dig som gillar spännande historier med oväntade vändningar. Swe-filmer rekommenderar The Offering för en spännande kväll framför skärmen!

The Offering

Se filmen The Offering Svenskt tal stream

Efter att ha haft biopremiär i USA går det nu att streama den svenskspråkiga versionen av The Offering helt gratis på nätet. Filmen släpptes den 23 september 2022 och finns nu med svenska undertexter.

Handlingen utspelar sig på en ö utanför Maine där sju främlingar bjuds in till ett lyxhotell av en förmögen värd. Vistelsen förvandlas snabbt till en mardröm när gästerna inser att de är insnärjda i ett makabert spel.

I rollistan hittar vi bland andra Alexander Ludwig, Emmy Raver-Lampman, Tom Felton och Alan Arkin. Filmen är en spännande thriller som garanterat får pulsen att stiga. Perfekt för en kväll hemma i soffan!

Så missa inte att streama den svenska versionen av succéfilmen The Offering. Nu finns den att se helt gratis online med svenskt tal.

Hur man ser The Offering svenska gratis

Den nya thrillern The Offering går just nu att streama gratis med svenskt tal på nätet. Filmen är en spännande historia om sju främlingar som blir inbjudna till en förmögen mans lyxhotell, bara för att upptäcka att det hela är en fälla.

För att se The Offering gratis online med svenska undertexter behöver du enbart en internetuppkoppling och en enhet att streama på. Filmen finns tillgänglig på flera streamingtjänster, så det är bara att välja den som passar dig bäst.

Vi rekommenderar att du använder en adblocker för att slippa störande annonser. Se också till att ha stabilt och snabbt internet, annars kan upplevelsen bli lidande. Så luta dig tillbaka, spänn fast säkerhetsbältet och njut av The Offering - nu helt gratis på nätet!

The Offering Helfilm online dreamfilm gratis

Den nya spänningsfilmen The Offering har nu premiär och går att se som helfilm online helt gratis. Filmen släpptes den 23 september och finns nu tillgänglig i sin helhet med svenskt tal.

I The Offering bjuds sju främlingar in till en excentrisk miljardärs lyxhotell. Men det visar sig snart att inbjudan bara är en fasad för ett makabert spel med gästernas liv som insats. Hela hotellet är fullt av dödsfällor och det gäller att ta sig därifrån med livet i behåll.

Med skådespelare som Alexander Ludwig, Tom Felton och Emmy Raver-Lampman utlovar The Offering en spännande upplevelse för thrillers-fans. Så missa inte att se den som helfilm gratis online redan idag. Perfekt för en spänningsladdad filmkväll!

The Offering

The Offering Svensk text Ladda ner torrent

Den nya thrillern The Offering går nu att ladda ner som torrent med svensk text. Filmen släpptes den 23 september och finns nu tillgänglig för nedladdning i sin helhet.

Handlingen följer sju främlingar som blir inbjudna till en excentrisk miljardärs lyxhotell. Men snart visar det sig att allt inte är som det verkar, och gästerna hamnar i en mardröm fylld av dödsfällor. Nu gäller det att ta sig levande därifrån.

Med skådespelare som Alexander Ludwig, Emmy Raver-Lampman och Tom Felton lovar The Offering en spännande upplevelse för thrillers-fans. Så missa inte att ladda ner filmen idag och njut av den med svensk text.

Att ladda ner The Offering som en torrent är det perfekta alternativet för den som vill kunna se filmen offline. Så vässsa popcorn-maskinen och förbered dig på en spännande kväll!

Titta på The Offering Swefilmer gratis 2023

Den nya spännande thrillern The Offering går just nu att titta på gratis online med svenskt tal. Filmen släpptes den 23 september 2022 och finns nu tillgänglig i sin helhet.

I The Offering bjuds sju främlingar in till en excentrisk miljardärs nybyggda lyxhotell. Men snart inser de att allt inte står rätt till, och att hotellet i själva verket är en dödsfälla fylld med fasansfulla överraskningar.

Med välkända skådespelare som Alexander Ludwig, Emmy Raver-Lampman och Tom Felton utlovar The Offering en spännande filmupplevelse. Så missa inte att titta på den gratis online redan idag.

The Offering är perfekt för en spännande kväll framför skärmen för thrillers-fans. Så poppa popcornen, slå dig ner i soffan och titta på den här swefilmer-höjdaren gratis online med svenskt tal redan idag!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 285

Dela