alt

Titta på The Pope's Exorcist 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.1
2 366
Betyg
calendar2023
time1h 43m
Fader Gabriele Amorth, Vatikanens chefsexorcist, undersöker en besatt ung pojke och avslöjar en konspiration som Vatikanen desperat har försökt att hålla hemlig.

Skådespelare

Actor Russell Crowe

Russell Crowe

Actor Franco Nero

Franco Nero

Actor Ralph Ineson

Ralph Ineson

Actor Laurel Marsden

Laurel Marsden

Actor Alex Essoe

Alex Essoe

Actor Paloma Bloyd

Paloma Bloyd

Actor Ella Cannon

Ella Cannon

Actor Daniel Zovatto

Daniel Zovatto

Officiell trailer

Siehe auch

Guardians of the Galaxy Vol. 3

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

Se filmen The Pope's Exorcist streama swe-filmer

Är du sugen på att se den nya skräckfilmen The Pope's Exorcist? Filmen hade premiär den 5 april 2023 och du kan nu streama den gratis och onlineswe-filmer. Handlingen kretsar kring Vatikanens exorcist som kallas in för att utföra en besvärlig utfrysning. Förvänta dig många överraskande vändningar och stunder som får det att krypa i skinnet!

Filmen är regisserad av Daniel Stamm som tidigare gjort sig känd för skräckisarna The Last Exorcism. I huvudrollen ser vi Eric Roberts som pater Colin Hampstead, Vatikanens främste exorcist. Vi får följa med på hans resa när han kallas till ett isolerat kloster i Schweiz för att driva ut en särskilt envis demon.

Om du gillar skräck med inslag av övernaturliga inslag är The Pope's Exorcist ett måste. Filmen är dubbad till svenska så du kan njuta av handlingen utan att behöva läsa undertext. Tryck bara på play och börja streama online redan idag!

The Pope's Exorcist

Titta på The Pope's Exorcist swesub streama film gratis

Den efterlängtade skräckfilmen The Pope's Exorcist har nu haft premiär och går att streama helt gratis och lagligt om du vill skrämmas lite extra. Filmen utspelar sig på ett isolerat katolskt nunnekloster i Schweiz där hädiska ritualer börjar utföras.

Du får följa med på fader Hampsteads nervpirrande uppdrag att driva ut demonerna innan de tar över helt och hållet. Filmen är baserad på Carmen Ramires bok vid samma namn som skildrar mörka händelser som sägs ha utspelat sig på klostret på 1960-talet.

Om du gillar skräckblandningar av det övernaturliga slaget ska du inte missa The Pope's Exorcist. Titta på filmen redan idag helt gratis och i bra svensk swesub. Perfekt kvällsunderhållning för dig som vill piggna till med lite kittlande skräckstunder.

Streama The Pope's Exorcist svenska 2005 swe-filmer

En fängslande skräckhistoria om ondskans krafter med Eric Roberts i huvudrollen som Vatikanens främste exorcist.

Den spännande skräckfilmen The Pope's Exorcist utspelar sig på ett katolskt kloster i Schweiz med en mörk historia. Här börjar plötsligt konstiga och skrämmande händelser att inträffa och Vatikanens exorcist pater Colin Hampstead kallas in.

Filmen är baserad på en bok vid samma namn och regisseras av Daniel Stamm (13 Sins, The Last Exorcism). I huvudrollen ser vi Eric Roberts som den erfarne exorcisten fader Hampstead. Han ställs inför sitt livs svåraste fall när han måste försöka driva ut en mycket mäktig demonisk närvaro från klostret.

Om du gillar välgjorda skräckfilmer utlovar The Pope's Exorcist att leverera. Titta på filmen i bra svensk text redan nu på swe-filmer!

Se filmen online The Pope's Exorcist gratis stream 05.04.2023

 • Spännande skräckis med inslag av övernaturlig demonutdrivning
 • Baserad på boken med samma namn av Carmen Ramirez
 • Med Eric Roberts som Vatikanens främste exorcist

Den 5 april 2023 är releasedatumet för skräckfilmen The Pope's Exorcist som nu gått upp på bio här i Sverige och utomlands. Missa inte att se den spännande filmen om Vatikanens exorcist som kallas till ett avlägset kloster för att driva ut en mäktig demonisk närvaro.

Handlingen utspelar sig till största delen på ett isolerat kloster i Schweiz med en mörk historia. Då konstiga och skrämmande händelser börjar ske kallas Vatikanens skickligaste exorcist in för att undersöka vad som döljer sig i klostrets väggar.

Se den fängslande och välspelade skräckfilmen redan idag på streaming. Titta på The Pope's Exorcist gratis online med releasedatum 05.04.2023.

The Pope's Exorcist

Streama skräckfilmen The Pope's Exorcist från swe-filmer

Är du sugen på att titta på en riktigt bra skräckfilm? Då ska du streama The Pope's Exorcist som hade biopremiär i april 2023. Filmen utspelar sig mestadels på ett avlägset kloster i Schweiz där prästen Colin Hampstead kallas in av Vatikanen för att undersöka besynnerliga händelser.

Han konfronteras snabbt med att klostret tycks hemsökt av krafter långt bortom hans förstånd. Vi får följa med på hans kamp att driva ut den mäktiga demoniska närvaron som tagit klostret i besittning.

The Pope's Exorcist är en riktigt bra skräckfilm med makalösa skådespelarinsatser och ett manus som håller tittaren i ett järngrepp. Missa inte att streama den redan idag på swe-filmer!

Titta på full movie The Pope's Exorcist svenska online gratis

Den nya skräckfilmen The Pope's Exorcist har nu haft biopremiär och går att streama lagligt helt gratis med svensk text. Filmen handlar om Vatikanens exorcist pater Colin som kallas till ett avlägset kloster i Schweiz för att hjälpa systrarna att bli av med en elakartad demonisk närvaro.

Men Colin förstår snart att han står inför sitt livs svåraste fall när han inser den demon han ska bekämpa är oerhört mäktig. Kampen står mellan det goda och det onda, och Colin sätts på flera svåra prov under filmens gång.

Om du gillar välproducerade och välgjorda skräckfilmer är The Pope's Exorcist ett must. Titta på hela filmen gratis online redan idag med skådespelaren Eric Roberts i den manliga huvudrollen.

10 liknande filmer:

 1. Lord of Misrule
 2. Cuando acecha la maldad
 3. The Forever Purge
 4. Sunrise
 5. V/H/S/94
 6. Captive
 7. Reign of Chaos
 8. All Fun and Games
 9. The Winter Witch
 10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 2366
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 7.1 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.1 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 7.1 antyder att The Pope's Exorcist är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

MuriVOD12

The Pope's Exorcist är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.1 bekräftar detta.
avatar

mathew

Om du gillar den här Skräck , se till att kolla in title. Betyget 7.1 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

damVod1

The Pope's Exorcist med ett betyg på 7.1 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 43m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande film , som lätt gör 1h 43m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Skräck.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 7.1, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

MovieFilmer

The Pope's Exorcist Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.1 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer