close icon
page-title
The Son
The Son

Detaljer

 • Originaltitel: The Son
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien
 • Regissör: Ingenious Media

Titta på The Son 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.7
391Betyg
date2022
date2h 03m

Kommenter

 • avatar

  RomantikRonja

  |15 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  DokisDennis

  |5 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  glödandeStjärna

  |7 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |9 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RealityRasmus

  |12 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Se The Son Dreamfilm gratis

Är du på jakt efter en riktigt bra dramafilm? Då ska du inte missa The Son som hade premiär den 10 november 2022. Filmen är regisserad av Florian Zeller och har fått fina recensioner från kritiker. Hugh Jackman spelar huvudrollen som Peter Miller, en framgångsrik advokat vars liv rasaar samman när hans tonårsson Nicholas rymmer från skolan.

The Son utspelar sig i New York och följer Peters försök att navigera familjekrisen samtidigt som hans nya fru Beth väntar deras gemensamma barn. Vi får följa sonen Nicholas resa också, spelad av Zen McGrath. Han brottas med psykisk ohälsa vilket gör relationen med fadern ansträngd. Vanessa Kirby spelar Peters exfru Kate.

Filmen är baserad på pjäsen Le Fils av Florian Zeller och har mycket fokus på relationer och psykisk ohälsa. Miljön i New York fångas på ett fantastiskt sätt av kameran och skådespelarinsatserna har hyllats. Särskilt Hugh Jackman har fått beröm för sin porträttering av den kämpande fadern Peter.

Missa inte denna dramafilm som utforskar familjerelationer och psykisk ohälsa. Se The Son gratis och online på Dreamfilm redan idag!

The Son

Titta på The Son gratis online swesub 2022

Är du sugen på att se en riktigt bra och gripande dramafilm? Då ska du inte missa The Son med Hugh Jackman i huvudrollen. Filmen hade biopremiär i november 2022 och går nu att streama helt gratis och med svensk text på Dreamfilm.

The Son utspelar sig i New York och följer advokaten Peter Miller spelad av Hugh Jackman. Hans tonårsson Nicholas lider av psykisk ohälsa vilket leder till att han rymmer från sin internatskola. Peters liv vänds upp och ner när han försöker navigera denna familjekris samtidigt som hans nya fru Beth väntar deras gemensamma barn.

Förutom Hugh Jackman medverkar även Vanessa Kirby som Peters exfru och Zen McGrath som den kämpande sonen Nicholas. Filmen är baserad på pjäsen Le Fils av Florian Zeller som också regisserat filmen. Kritikerna har hyllat skådespeleriet, miljöerna och teamet kring familj och psykisk ohälsa.

Se denna omtalade dramafilm från 2022 online och helt gratis på Dreamfilm. Perfekt underhållning för en filmkväll hemma i soffan!

Streama The Son Sverige premiär

Den 10 november 2022 hade det efterlängtade dramat The Son med Hugh Jackman premiär på bio här i Sverige. Nu går den att streama helt gratis online för alla filmfans. På Dreamfilm kan du se hela filmen redan idag!

The Son utspelar sig i New York och följer advokaten Peter Miller spelad av Hugh Jackman. Hans tonåriga son Nicholas lider av psykisk ohälsa och rymmer från sin internatskola vilket leder till en familjekris för Peter. Samtidigt väntar hans nya fru Beth deras gemensamma barn. Vi får följa Peters försök att balansera allt.

Filmen är regisserad av Florian Zeller och bygger på hans framgångsrika pjäs Le Fils. Förutom Hugh Jackman medverkar Vanessa Kirby och Zen McGrath i rollistan. Kritikerna har hyllat skådespeleriet, manuset och sättet psykisk ohälsa porträtteras på.

Missa inte att streama denna omtalade dramafilm från 2022 med Hugh Jackman i huvudrollen. Nu har den premiär på Dreamfilm helt gratis för alla filmfans.

Se The Son på nätet gratis

Är du sugen på att se en riktigt hyllad dramafilm med Hugh Jackman i huvudrollen? The Son hade biopremiär i november 2022 och går nu att se helt gratis online på Dreamfilm för alla filmfans.

Filmen utspelar sig i New York och följer advokaten Peter Miller spelad av Hugh Jackman. Hans tonåriga son Nicholas lider av psykisk ohälsa vilket leder till svårigheter i relationen mellan far och son. När Nicholas rymmer från sin internatskola tvingas Peter hantera denna familjekris samtidigt som hans nya fru Beth väntar deras barn.

The Son är regisserad av Florian Zeller och bygger på hans framgångsrika pjäs Le Fils. Kritikerna har hyllat miljöerna, manuset och skådespelarinsatserna av Hugh Jackman, Vanessa Kirby och Zen McGrath. Temat kring psykisk ohälsa och familjerelationer har också fått beröm.

Missa inte att se denna omtalade dramafilm från 2022 med Hugh Jackman. Streama The Son helt gratis online på Dreamfilm!

The Son

The Son hel film dreamfilm gratis

Den 10 november 2022 hade dramafilmen The Son med Hugh Jackman i huvudrollen premiär på bio. Nu kan du se hela filmen gratis online på Dreamfilm! Perfekt underhållning för en mysig filmkväll hemma i soffan.

The Son utspelar sig i New York och följer advokaten Peter Miller spelad av Hugh Jackman. Hans tonåriga son Nicholas lider av psykisk ohälsa och relationen dem emellan är ansträngd. När Nicholas rymmer från skolan tvingas Peter hantera denna familjekris samtidigt som hans nya fru Beth väntar deras barn.

Förutom Hugh Jackman medverkar Vanessa Kirby som Peters exfru och Zen McGrath som den kämpande sonen Nicholas. Filmen är regisserad av Florian Zeller och bygger på hans hyllade pjäs Le Fils. Kritikerna har hyllat skådespelarinsatserna, manuset och miljöerna i New York.

Streama hela denna omtalade dramafilm från 2022 med Hugh Jackman i huvudrollen. Se The Son gratis online på Dreamfilm!

Titta på The Son swesub stream

Den 10 november 2022 hade dramafilmen The Son med Hugh Jackman i huvudrollen premiär på bio. Nu går den att streama helt gratis med svensk text på Dreamfilm! Perfekt underhållning för en mysig kväll hemma.

Filmen utspelar sig i New York och följer advokaten Peter Miller spelad av Hugh Jackman. Hans tonåriga son Nicholas lider av psykisk ohälsa och rymmer från sin internatskola vilket leder till en jobbig familjekris för Peter. Samtidigt väntar hans nya fru Beth deras gemensamma barn.

Förutom Hugh Jackman medverkar även Vanessa Kirby som Peters exfru och Zen McGrath som den kämpande sonen Nicholas. Regissör är Florian Zeller och filmen bygger på hans hyllade pjäs Le Fils. Kritikerna har framhållit skådespeleriet och miljöskildringarna.

Se hela denna omtalade dramafilm från 2022 med Hugh Jackman i huvudrollen. Streama The Son gratis med svensk text på Dreamfilm!

Se The Son gratis på svenska 2022

Den 10 november 2022 hade dramafilmen The Son med Hugh Jackman i huvudrollen premiär på bio. Nu kan du se hela filmen gratis och på svenska online på Dreamfilm. Perfekt till en mysig och filmfylld kväll hemma i soffan!

The Son utspelar sig i New York och följer advokaten Peter Miller spelad av Hugh Jackman. Hans tonåriga son Nicholas lider av psykisk ohälsa vilket leder till en ansträngd relation dem emellan. När Nicholas rymmer från skolan måste Peter hantera denna familjekris samtidigt som hans nya fru Beth väntar deras barn.

Förutom Hugh Jackman medverkar även Vanessa Kirby som Peters exfru och Zen McGrath som den kämpande sonen Nicholas. Filmen är regisserad av Florian Zeller och bygger på hans hyllade pjäs Le Fils. Kritikerna har framhållit skådespelarinsatserna och miljöskildringarna.

Streama hela denna omtalade dramafilm från 2022 med Hugh Jackman i huvudrollen. Se The Son gratis och på svenska online på Dreamfilm!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 391

Dela