close icon
page-title
The Tank
The Tank

Detaljer

 • Originaltitel: The Tank
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Australien, Nya Zeeland, Storbritannien, USA
 • Regissör: Ajax Pictures Corp.

Titta på The Tank 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star5.2
83Betyg
date2023
date1h 40m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |12 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  glödandeStjärna

  |4 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |9 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |10 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |11 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |11 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

The Tank swe-filmer dreamfilm

Den nya skräckfilmen The Tank hade premiär den 21 april och är nu tillgänglig att streama gratis online på swe-filmer och dreamfilm. Filmen utspelar sig på en övergiven stridsvagn mitt ute i en skog och utlovar ordentliga skräckupplevelser.

The Tank regisserades av den prisbelönta regissören Michael Winston och har redan hyllats för sin stämningsfulla miljö och välkonstruerade jump scares. Skådespelarna Claire Danes och Taylor Kitsch gör starka insatser i huvudrollerna som de enda överlevande efter en tågolycka som tvingar dem att söka skydd i den övergivna stridsvagnen.

Streama The Tank gratis online

Vill du titta på The Tank gratis finns det nu flera streamingtjänster där du kan se hela filmen med svensk text. Både swe-filmer och dreamfilm erbjuder The Tank gratis online med bra bild- och ljudkvalitet.

På swe-filmer kan du streama The Tank i full HD-kvalitet. Det enda du behöver göra är att skapa ett kostnadsfritt konto för att få tillgång till streamingen. Filmen går att se med svenskt tal såväl som med engelskt tal och svensk text.

Titta på The Tank svenska swefilmer

För att titta på The Tank på svenska är swefilmer den bästa streamingtjänsten. Där kan du välja mellan att se filmen dubbad till svenska eller med svensk text. Oavsett vilket alternativ du väljer utlovar filmen garanterat nagelbitande spänning från början till slut.

I The Tank följer vi de båda huvudpersonerna Claire och Taylor när de söker skydd undan en snöstorm i en övergiven stridsvagn ute i skogen. Men de är inte ensamma. Något fruktansvärt vaknar till liv inne i den kalla metallkolossen och det dröjer inte länge förrän faran lurar runt varje hörn.

The Tank helfilm stream swesub

På dreamfilm kan du streama The Tank som helfilm med svensk text (swesub). Filmen är nära 2 timmar lång så där får du verkligen valuta för pengarna. Med bra bildkvalitet och garanterat virusfria streams är det ett ypperligt alternativ.

I The Tank utforskas inte bara skräckgenren utan även relationen mellan Claire och Taylor. Trots att de precis har träffats under de mest extrema omständigheter tvingas de lita fullständigt på varandra för att överleva. Ett psykologiskt drama utspelar sig samtidigt som blodet flyter i den frusna stridsvagnen.

Se The Tank swe-filmer stream online

Oavsett om du föredrar att titta på film gratis online eller ladda ned och se offline går det alldeles utmärkt att streama The Tank på swe-filmer. Där finns filmen tillgänglig för direktuppspelning med svenskt tal och text.

Regissören Michael Winston har med The Tank skapat en skräckfilm som andas ångest och paranoia men som också har oväntade vändningar och en del bisarra inslag. Recensionerna har varit fantastiska och många kritiker menar att detta är en film som alla skräckfantaster bör se.

The Tank svensk text streama film gratis

Sammanfattningsvis går det alltså att streama The Tank gratis med svensk text på både swe-filmer och dreamfilm redan nu. Den här skräckfilmen utlovar garanterat nagelbitande spänning och är ett måste för alla fans av genren. Så missa inte chansen att se The Tank online!

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 5 Antal stemmer: 83

Dela