close icon
page-title
The Unbearable Weight of Massive Talent
The Unbearable Weight of Massive Talent

Detaljer

 • Originaltitel: The Unbearable Weight of Massive Talent
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Saturn Films

Titta på The Unbearable Weight of Massive Talent 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.8
1817Betyg
date2022
date1h 47m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |13 timer siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |2 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |5 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  glödandeStjärna

  |7 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |12 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RomantikRonja

  |14 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

The Unbearable Weight of Massive Talent 2022 i Sverige

Fansen av Nick Cage kan fira - hans senaste film, "The Unbearable Weight of Massive Talent", har äntligen nått Sverige! Den här unika actionkomedin erbjuder en fartfylld och underhållande upplevelse som bara Nick Cage kan leverera. Som en av de mest erkända och omtyckta skådespelarna i Hollywood, är det alltid en debut när en ny Nick Cage-film släpps, och "The Unbearable Weight of Massive Talent" är inget undantag.

I den här filmen spelar Cage sig själv, en skådespelare vars karriär har sett bättre dagar. När han får ett lucrative erbjudande att uppträda på en rik fans födelsedag i Spanien, anar han inte vad som väntar honom. Snart finner han sig indragen i ett äventyr som involverar CIA, utpressning och hans egen ökända filmografi.

Filmen är en mästerverk i metahumor, där Cage får spela på sin egen persona och skapa en självreflekterande och humoristisk skildring av sin egen karriär. Samtidigt är det en pulserande actionfilm fylld med spänning, explosioner och galna vändningar som kommer att hålla dig på the edge of your seat.

Om du är en Nick Cage-fan, eller bara i humör för en rolig och udda filmupplevelse, är "The Unbearable Weight of Massive Talent" ett måste. Filmen finns nu tillgänglig för streaming på swe-filmer.se, så du kan enkelt koppla av hemma och njuta av Nick Cages senaste prestation.

The Unbearable Weight of Massive Talent

Streama The Unbearable Weight of Massive Talent 2022 online gratis

Vill du se "The Unbearable Weight of Massive Talent" men vill inte betala för en dyr biobiljett? Inga problem! Filmen finns nu tillgänglig för gratis streaming på swe-filmer.se. Swe-filmer.se är en av de ledande plattformarna för gratis filmstreaming i Sverige, och de har ett imponerande utbud av de senaste filmerna, inklusive "The Unbearable Weight of Massive Talent".

Att streama filmer gratis på swe-filmer.se är enkelt och smidigt. Du behöver bara besöka hemsidan, söka efter filmen du vill se och klicka på "Spela". Inga dyra abonnemang eller betalningar - bara ren, gratis underhållning. Swe-filmer.se har ett brett urval av både nyutsläppta filmer och klassiker, så det finns något för alla smakar.

Så vänta inte, gå in på swe-filmer.se och börja streama "The Unbearable Weight of Massive Talent" direkt! Upplev Nick Cages senaste komedi i bekvämligheten av ditt eget hem, utan att behöva betala en enda krona. Det är den perfekta lösningen för alla filmälskare som vill se bra film utan att behöva gå på bio.

Swe-filmer.se är din bästa källa för gratis filmstreaming i Sverige. Utöver "The Unbearable Weight of Massive Talent" har de ett ständigt växande utbud av de senaste filmerna, så du kommer alltid att hitta något intressant att titta på. Så vad väntar du på? Börja streama nu!

Titta på The Unbearable Weight of Massive Talent 2022 Film gratis

Är du sugen på att se "The Unbearable Weight of Massive Talent" men vill inte betala för dyra biljetter? Då är swe-filmer.se den perfekta platsen för dig! På den här streamingplattformen kan du titta på filmen helt gratis, utan någon som helst kostnad.

Swe-filmer.se har ett stort bibliotek av både nya och klassiska filmer som du kan njuta av när som helst. Oavsett om du föredrar actionäventyr, romantiska komedier eller spännande thrillrar, så har de något för alla smaker. Och bäst av allt - du behöver aldrig betala en enda krona för att ta del av allt detta.

Så vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se, sök upp "The Unbearable Weight of Massive Talent" och börja titta direkt! Nick Cage's senaste prestation är en rolig och energifylld film som kommer att underhålla dig från början till slut. Njut av den i bekvämligheten av ditt eget hem, helt gratis.

Swe-filmer.se är din ultimata källa för gratis filmstreaming i Sverige. Här kan du få tillgång till de senaste filmerna utan att behöva betala dyra priser. Så varför inte ta chansen att upptäcka "The Unbearable Weight of Massive Talent" och alla andra fantastiska filmer som finns tillgängliga? Börja streama nu!

Var kan man se The Unbearable Weight of Massive Talent 2022

Om du vill se "The Unbearable Weight of Massive Talent" har du tur - filmen finns tillgänglig för streaming på flera olika plattformar. Men den absolut bästa platsen att titta på den är swe-filmer.se.

Swe-filmer.se är en av de ledande streamingplattformarna i Sverige när det kommer till nyutsläppta filmer. De har ett imponerande bibliotek av de senaste biopremiärerna, inklusive "The Unbearable Weight of Massive Talent". Och bäst av allt - du kan titta på dem helt gratis!

Att använda swe-filmer.se för att se "The Unbearable Weight of Massive Talent" är enkelt och smidigt. Du behöver bara besöka hemsidan, söka efter filmen och klicka på "Spela". Inga dyra abonnemang eller dolda kostnader - bara ren, gratis underhållning.

Swe-filmer.se har ett brett utbud av både nya och klassiska filmer, så det finns något för alla smakar. Oavsett om du är sugen på action, komedi eller drama, så kommer du garanterat att hitta något som tilltalar dig. Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se och börja streama "The Unbearable Weight of Massive Talent" direkt!

The Unbearable Weight of Massive Talent

När kommer The Unbearable Weight of Massive Talent 2022

Om du är lika taggad som oss på att se "The Unbearable Weight of Massive Talent", så behöver du inte vänta länge. Filmen har redan haft sin premiär och är nu tillgänglig för streaming på swe-filmer.se!

"The Unbearable Weight of Massive Talent" hade sin världspremiär i april 2022 och har sedan dess hyllats av både kritiker och publik. Filmen har fått beröm för sin unika meta-humor, Nick Cages fantastiska skådespeleri och den spännande handlingen.

Nu kan du njuta av den här actionfyllda komedin från bekvämligheten av din egen soffa. Swe-filmer.se erbjuder gratis streaming av "The Unbearable Weight of Massive Talent", så du behöver inte vänta eller betala någonting för att uppleva den här filmen.

Så vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se nu och börja titta på "The Unbearable Weight of Massive Talent". Upplev Nick Cages senaste prestation och låt dig föras med på en vild och oförutsägbar resa. Det här är en film du inte vill missa!

Rollistan för The Unbearable Weight of Massive Talent 2022

En av de mest spännande delarna med "The Unbearable Weight of Massive Talent" är den fantastiska rollbesättningen. Naturligtvis har vi huvudrollsinnehavaren själv, Nick Cage, som spelar en fiktionaliserad version av sig själv.

Men Cage omges också av en otrolig ensemble skådespelare. Pedro Pascal, känd från "The Mandalorian", spelar den rika fan som hyrer in Cage. Tiffany Haddish och Ike Barinholtz syns också i viktiga roller som CIA-agenter som dras in i historien.

 • Nick Cage som sig själv
 • Pedro Pascal som Javi Gutierrez
 • Tiffany Haddish som Vivian
 • Ike Barinholtz som Martin
 • Sharon Horgan som Olivia
 • Lily Sheen som Pandy

Tillsammans skapar denna begåvade skådespelarensemble en mängd memorabla scener och en fantastisk kemi på duken. Deras samspel är en stor del av vad som gör "The Unbearable Weight of Massive Talent" till en så underhållande filmupplevelse.

Om du är nyfiken på att se Nick Cage och resten av den fantastiska rollbesättningen i aktion, är det dags att besöka swe-filmer.se och börja streama "The Unbearable Weight of Massive Talent" redan idag. Du kommer inte att bli besviken!

Allt du behöver veta om The Unbearable Weight of Massive Talent 2022

Som Nick Cage-fan har du tur - hans senaste film "The Unbearable Weight of Massive Talent" är äntligen här och du kan streama den gratis på swe-filmer.se! Denna unika actionkomedi är fylld med metahumor där Cage spelar en fiktionaliserad version av sig själv. När hans karriär inte går som han vill, får han ett lukrativt erbjudande att uppträda på en rik fans födelsedag i Spanien. Men snart finner han sig indragen i ett äventyr med CIA och utpressning. Filmen har hyllats för sitt spännande tempo, Cages fantastiska spel och den roliga, självreflekterande stilen. Du kan nu titta på den helt gratis genom att besöka swe-filmer.se - din plats för gratis filmstreaming i Sverige. Vänta inte, kolla in The Unbearable Weight of Massive Talent redan idag!

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1817

Dela