close icon
page-title
The Woman King
The Woman King

Detaljer

 • Originaltitel: The Woman King
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Kanada, USA
 • Regissör: TriStar Pictures

Titta på The Woman King 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.7
1922Betyg
date2022
date2h 15m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |13 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |2 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  FamiljeFrida

  |4 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |5 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  glödandeStjärna

  |7 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  blåbärSky

  |10 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  MuriVOD12

  |10 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  RomantikRonja

  |11 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  RealityRasmus

  |13 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm The Woman King streama gratis swe-filmer

Är du redo att uppleva den episka actionfilmen The Woman King? Denna svenska film släpptes den 16 september 2022 och är perfekt för alla som gillar historiska äventyr.swe-filmer har nu filmen tillgänglig för gratis streaming utan registrering. Titta på The Woman King gratis online med undertexter på svenska.

The Woman King är baserad på sanna händelser och följer den legendariska afrikanska militären Dahomey Amazons och deras strid mot fransmännen som försökte ta över deras land på 1800-talet. Med fantastisk action och en stark kvinnlig ensemble är detta en film du inte vill missa.gratis, stream, full movie

The Woman King

The Woman King svenska 16.09.2022 actionfilm gratis online

Regisserad av Gina Prince-Bythewood är The Woman King en episk historisk actionfilm som utspelar sig i Afrika under 1800-talet. Filmen hade biopremiär i USA den 16 september 2022 och släpptes på bio här i Sverige samma datum.

Handlingen kretsar kring den västafrikanska staden Dahomey och dess mäktiga kvinnliga krigare kallade Agojie. General Nanisca (spelad av Viola Davis) leder styrkorna i kampen för att försvara sitt rike mot europeiska kolonistyrkor och slavhandlare. Tillsammans med nya rekryten Nawi utmanar de alla odds i brutala strider.

Med svindlande actionscener och en imponerande rollista inkluderande Lashana Lynch, Sheila Atim och Thuso Mbedu är The Woman King en film du inte vill missa. Streama den nu gratis online i full längd på svenska!

The Woman King svensk text gratis stream TriStar Pictures

The Woman King är producerad av TriStar Pictures och släpptes på bio den 16 september. Filmen är regisserad av Gina Prince-Bythewood, känd för filmer som Love & Basketball och The Old Guard. I huvudrollerna ser vi bland andra Oscar-vinnaren Viola Davis, Thuso Mbedu, Lashana Lynch och Sheila Atim.

Handlingen utspelar sig under 1800-talet i Västafrika och följer general Nanisca (spelad av Davis) som leder styrkorna Agojie i kampen för att skydda kungadömet Dahomey. Tillsammans med den unga rekryten Nawi ger sig Nanisca och Agojie in i ett brutalt krig mot fransmännen som hotar deras frihet.

Med adrenalinfyllda stridssekvenser och en stark ensemble lovar The Woman King att bli årets actionfilm. Titta på den gratis med svensk text online nu!

The Woman King swe-filmer titta gratis online 2022

Är du sugen på att se årets mest omtalade actionfilm? The Woman King hade biopremiär i september 2022 och finns nu tillgänglig för streaming på swe-filmer.

Filmen utspelar sig på 1800-talet i Västafrika och handlar om de kvinnliga krigarna Agojie som leds av general Nanisca i kampen för att skydda kungadömet Dahomey. Med sin skickliga stridskonst tar sig Agojie an fransmännen i brutala strider för sitt lands frihet.

Med Viola Davis i huvudrollen som den orädda generalen Nanisca utlovar The Woman King att leverera action i världsklass. Streama den nu gratis online med svensk text på swe-filmer - perfekt för en spännande filmkväll 2022!

The Woman King

The Woman King hela filmen svenska gratis swe-filmer

Är du sugen på att se den hyllade actionfilmen The Woman King med Viola Davis i huvudrollen? Nu kan du streama hela filmen gratis med svensk text på swe-filmer.

The Woman King utspelar sig på 1800-talet i Västafrika och handlar om de legendariska kvinnliga krigarna Agojie som leds av general Nanisca i striden för att skydda sitt land. Med adrenalinstinna stridssekvenser och en imponerande skådespelarensemble utlovar filmen att bli årets actionhöjdpunkt.

Regisserad av Gina Prince-Bythewood och med bland andra Viola Davis, Thuso Mbedu, Lashana Lynch och Sheila Atim i rollerna är The Woman King en film du inte vill missa. Upplev hela filmen nu gratis online med svensk text på swe-filmer.

The Woman King se gratis swe-filmer streama utan konto

Den episka actionfilmen The Woman King med Oscar-vinnaren Viola Davis har nu premiär på bio. Missa inte chansen att se denna hyllade film - nu kan du streama The Woman King helt gratis på swe-filmer utan att behöva skapa konto.

The Woman King utspelar sig på 1800-talet i Västafrika och handlar om general Nanisca som leder de kvinnliga krigarna Agojie i striden för att försvara sitt land. Med adrenalinstinna stridssekvenser och en ensemble med starka kvinnliga huvudroller lovar filmen att leverera action i absolut världsklass.

Regisserad av Gina Prince-Bythewood är detta en filmupplevelse du inte vill missa. Streama The Woman King nu gratis och utan registreringswe-filmer - njut av den episka actionfilmen redan idag!

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 1922

Dela