close icon
page-title
Thor: Love and Thunder
Thor: Love and Thunder

Detaljer

 • Originaltitel: Thor: Love and Thunder
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Marvel Studios

Titta på Thor: Love and Thunder 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.5
7126Betyg
date2022
date1h 59m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |4 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  MuriVOD12

  |2 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  matixd

  |3 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  VerklighetenVera

  |4 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  glödandeStjärna

  |6 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |6 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  blåbärSky

  |7 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RomantikRonja

  |8 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |8 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |10 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm Se Thor: Love and Thunder Streama Gratis Online

Den efterlängtade fjärde filmen i Thor-serien, Thor: Love and Thunder, har äntligen haft premiär på bio och kan nu streamas gratis online på Dreamfilm! Marvel världen fortsätter att expandera i den här episka uppföljaren, med Chris Hemsworth som återvänder till rollen som den mäktige asaguden Thor.

Efter händelserna i Avengers: Endgame söker Thor en lugnare tillvaro, men en ny hotfull fiende tvingar honom att ta upp striden igen. Den galne Gorren Gorr, spelad av Christian Bale, hotar att förinta alla gudar. För att besegra honom måste Thor ena Asgårds krafter, med hjälp av Valkyria Kung Korg, spelad av mästerkomikern Taika Waititi.

Men den största överraskningen är att Natalie Portman återvänder som Jane Foster och tar uppMjölner, Thors välkända hammare, som den nya superhjältinnan Mighty Thor! Se fram emot massor av action och humor när Jane och Thor återförenas.

Thor: Love and Thunder

Titta På Marvels Nya Äventyr Med Thor Stream

Thor: Love and Thunder är den senaste filmen i Marvel Cinematic Universe och regisseras ännu en gång av den Oscarsbelönade regissören Taika Waititi (Jojo Rabbit, Thor: Ragnarok). Efter det massiva slaget mot Thanos i Avengers: Endgame tar vi nu med Thor på ett helt nytt äventyr fylld med spännande vändningar.

Filmen utspelar sig efter händelserna i Avengers: Endgame, då Thanos besegrades men till ett högt pris. Thor bestämmer sig för att lämna sitt liv som superhjälte och söka inre frid. Men när Gorr hotar att utplåna alla gudar måste Thor ta tillbaka sin hammare en sista gång.

Se fram emot att möta gamla vänner som Valkyria och Korg igen, samt nya spännande rollfigurer som Gorr spelad av Christian Bale. Marvel hyllas för sin förmåga att balansera action, komedi och drama - något Taika Waititi visade prov på redan i Thor: Ragnarok.

Upplev Hemsk Comedyn och Actionen i Asgård

Marvels filmer är kända för sin blandning av spännande actionscener och rolig humor, något regissören Taika Waititi verkligen förstår sig på. I Thor: Love and Thunder får vi återvända till den färgstarka världen Asgård, fylld av magiska väsen och mäktiga gudar.

Chris Hemsworth har till fullo vuxit in i rollen som den ståtlige men ibland klumpige asaguden Thor. Humorn bottnar ofta i att Thor, trots sina gudomliga krafter, har svårt att navigera vardagliga situationer på jorden. Även bifigurer som Korg bidrar med sin torra, naiva humor.

Men filmen levererar också adrenalinfyllda actionscener, inte minst i striderna mot den skoningslöse Gorren Gorr. Gorr, spelad av Christian Bale, är besatt av att utplåna alla gudar efter en familjetragedi. Med sina mörka krafter utgör han det största hot någonsin mot Asgård.

Gudarnas Kamp Mot Den Onda Gorren Gorr Streamas

Den fruktade Gorren Gorr blir den största utmaningen hittills för Thor och hans vänner. Christian Bale, känd från Batman-filmerna, spelar den hänsynslöse Gorren vars enda mål är att förinta all form av gudatro i universum.

Efter att ha förlorat sin familj till sjukdom och svält vänder sig Gorren bort från gudarna som övergett honom. Han skaffar sig mörka, destruktiva krafter och börjar jaga och döda gudaväsen i olika världar. Ingen tycks kunna stoppa hans blodtörstiga framfart.

När Gorren riktar in sig på Asgård måste Thor samla alla tillgängliga krafter för att möta hotet. Tillsammans med Valkyrian, Korg och Mighty Thor ger sig Thor in i ett avgörande slag på liv och död mot den galne Gorr. Vågar Thor offra allt för att rädda sitt folk och besegra Gorren en gång för alla?

Thor: Love and Thunder

Thors Resa För Att Rädda Sitt Folk Från Undergången

I Thor: Love and Thunder får vi följa Thors inre resa när han tvingas konfrontera sitt förflutna och sin plats i universum. Efter att ha besegrat Thanos bestämmer sig Thor för att dra sig tillbaka från stridigheterna och finna inre frid.

Men Gorren Gorr tvingar honom att åter ta upp kampen för att rädda sitt älskade Asgård. Trots sina tvivel måste Thor återfinna modet och styrkan att möta hotet, annars går allt förlorat. Han inser att han fortfarande har ett ansvar gentemot sitt folk, och att han inte kan överge dem i deras största stund av behov.

Parallellt med actionäventyret får vi följa Thors personliga utveckling, hans relationer och det dilemma att vara en "halvgud" med både gudomliga krafter och mänskliga brister. Trots sin oerhörda styrka tvivlar Thor ibland på sin förmåga att leda och skydda sitt folk. Men i slutändan inser han att endast han kan rädda Asgård från undergång.

Jane Foster Tar Upp Thors Hammare i En Ny Gestalt

En av de största överraskningarna i Thor: Love and Thunder är att Jane Foster, spelad av Natalie Portman, återvänder till serien och tar upp Thors berömda hammare Mjölner. Hon förvandlas därmed till den kvinnliga versionen av Thor - Mighty Thor.

Jane drabbas av cancer, men varje gång hon lyfter Mjölner omvandlas hon till den kraftfulla Mighty Thor. Hon och Thor måste lära sig att samarbeta för att besegra Gorren Gorr, trots att deras romans nu är över.

Natalies Portman gestaltning av Mighty Thor lovar många episka actionscener. Det blir också intressant att se hur förhållandet mellan de båda Thors utvecklas, och om de kan enas och övervinna sina meningsskiljaktigheter för att rädda världen från undergång.

Med en stjärnspäckad ensemble, hisnande action och rolig humor ser Thor: Love and Thunder ut att bli ännu ett smash-hit från Marvel. Missa inte att streama den gratis online nu på Dreamfilm!

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 7126

Dela