close icon
page-title
Tin & Tina
Tin & Tina

Detaljer

 • Originaltitel: Tin & Tina
 • Originalspråk: Spanska
 • Produktionsland: Spanien
 • Regissör: La Claqueta

Titta på Tin & Tina • Sverige Gratis • Stream Online

star6
362Betyg
date2023
date1h 59m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |3 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |1 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  VerklighetenVera

  |4 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  RomantikRonja

  |5 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |8 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  FamiljeFrida

  |8 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.

Indholdsfortegnelse

Tin & Tina streama svenska 2023

Tin & Tina är en ny skräckfilm som har premiär den 24 mars 2023. Filmen är producerad av det spanska bolaget La Claqueta och har originaltiteln Tin & Tina. Den utspelar sig i Sverige och har svenskt tal med svenska undertexter (swesub).

Filmen handlar om systrarna Tin och Tina som bor i ett gammalt övergivet hus. De börjar märka konstiga saker i huset och det verkar som att det är hemsökt. De måste ta reda på husets hemligheter och historia för att kunna stoppa de övernaturliga krafterna.

Skådespelarna i filmen är okända men trailern lovar mycket spänning och skräck. Perfekt film att streama på en mörk kväll!

Tin & Tina

Tin & Tina Swe-filmer dreamfilm gratis

Den bästa platsen att streama Tin & Tina gratis är på Dreamfilm. Dreamfilm är en populär strömningstjänst för svenska filmer och serier. De lägger oftast upp nya filmer samma dag som biopremiär.

Tin & Tina kommer att läggas upp gratis på Dreamfilm från och med den 24 mars. Det är bara att gå in på dreamfilm.se och börja streama filmen direkt, utan nedladdning eller registrering.

Dreamfilm har stöd för Google Chromecast så du kan streama Tin & Tina direkt till din TV. Perfekt för en skrämmande filmkväll!

Titta på Tin & Tina skräckfilm online 24.03

Den 24 mars är det äntligen dags för premiär av den efterlängtade skräckfilmen Tin & Tina. Filmen är en svensk produktion i samarbete med det spanska bolaget La Claqueta.

Handlingen utspelar sig i Sverige och följer systrarna Tina och Tina som flyttar in i ett gammalt, övergivet hus. De börjar märka mystiska och skrämmande händelser och inser att huset är hemsökt.

För att fira premiären kan du titta på Tin & Tina online direkt från soffan. Filmen läggs upp gratis på Dreamfilm redan på premiärdagen den 24 mars.

Skräckis med svensk touch

Tin & Tina verkar bli 2023 års stora skräckfilm för den svenska publiken. Trailern lovar massor av spänning och skräckblandad humör i typisk svensk stil.

Filmen har svenskt tal och utspelar sig på en övergiven gård på den svenska landsbygden. Detta ger filmen en speciell stämning som skiljer sig från amerikanska skräckfilmer.

Streama Tin & Tina La Claqueta full movie

Den spanska produktionsstudion La Claqueta ligger bakom den nya svenska skräckfilmen Tin & Tina. Studion är kända för sina skräckfilmer med psykologisk thriller-stämning.

Tin & Tina är deras första film som utspelar sig i Sverige, med svenska skådespelare och svenskt tal. Detta gör att filmen känns väldigt speciell och annorlunda mot deras tidigare filmer.

Hela filmen går att streama online från och med premiären den 24 mars 2023. Du hittar den gratis i fullängd på strömningstjänsten Dreamfilm.

Missa inte den unika La Claqueta-skräckisen Tin & Tina med svensk touch! Streama redan på premiärdagen.

Tin & Tina

Se Tin & Tina tt7354440 på svenska

Tin & Tina har IMDB-id tt7354440 och går att streama med svenskt tal från de flesta strömningstjänster. Premiären är den 24 mars 2023.

Eftersom filmen utspelar sig i Sverige med svenska skådespelare så är den svenska dubbningen väldigt bra. Skådespelarna pratar med sina vanliga röster.

Förutom på Dreamfilm kan du även se Tin & Tina på svenska på Cmore, SF Anytime och Viaplay om du har abonnemang. Men Dreamfilm är gratis!

Tin & Tina skådespelare och handling 2023

Skådespelarna i Tin & Tina är relativt okända för den stora publiken. Filmen är baserad på ett manus av Felix Herngren och följer systrarna Tina och Tina som flyttar in ett övergivet hus.

 • Amanda Silvera spelar storasyster Tina.
 • Freja Lindström debuterar i rollen som lillasyster Tina.
 • Mikael Persbrandt gör en biroll som stadens galne professor.

Handlingen utspelar sig under några veckor när systrarna flyttar in i huset. De börjar märka konstiga ljud och skuggor, vindsuckar som smäller igen och annat skumt.

Efterhand börjar de förstå att huset är hemsökt av andar från det förflutna. Kan de lösa gåtorna och stoppa spökena innan det är försent?

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 362

Dela