alt

Titta på To Catch a Killer 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.9
799
Betyg
calendar2023
time1h 59m
Eleanor Woodley är en ung kriminalinspektör som brottas med demoner från det förflutna. Hon kallas till en brutal brottsplats - en ny och skrämmande massmördares verk. Mördarens gåtfulla och oförutsägbara beteende gäckar polisen. Är Eleanor med sitt plågade psyke, den enda som kan förstå hur denna ovanliga mördare tänker och få honom ställd inför rätta?

Skådespelare

Actor Ralph Ineson

Ralph Ineson

Actor Shailene Woodley

Shailene Woodley

Actor Ben Mendelsohn

Ben Mendelsohn

Actor Rosemary Dunsmore

Rosemary Dunsmore

Actor Darcy Laurie

Darcy Laurie

Actor Richard Zeman

Richard Zeman

Actor Jason Cavalier

Jason Cavalier

Actor Michael Cram

Michael Cram

Officiell trailer

Siehe auch

Dreamfilm To Catch a Killer streama svenska 2023

Den efterlängtade thrillern To Catch a Killer har äntligen premiär på bio här i Sverige. Filmen utspelar sig i en liten stad i USA där en seriemördare härjar. En ung polis bestämmer sig för att lösa fallet och sätta stopp för mördaren. Med hjälp av sina kollegor börjar han nysta i ledtrådar för att hitta gärningsmannen.

Filmen är baserad på en sann historia och skildrar jakten på en riktig seriemördare som härjade i USA på 70-talet. Rollistan är stjärnspäckad med kända skådespelare som Gerard Butler, Emma Stone och Michael Fassbender.

Regissören John Lee Hancock som ligger bakom filmer som The Blind Side och Saving Mr. Banks har verkligen lyckats skapa en spännande thriller som håller tittaren på helspänn. Det är en mörk och oväntad historia med många vändningar.

Filmen får högt betyg av kritiker för sin starka intrig och välskrivna manus. Skådespeleriet är också ytterst övertygande, speciellt från huvudrollsinnehavaren Gerard Butler.

To Catch a Killer

Swe-filmer spännande jakt på en seriemördare

För er som gillar svenska thrillers är To Catch a Killer ett måste att se. Filmen utspelar sig visserligen i USA men den svenska titeln och textningen gör att den känns som en riktig swe-film.

Det är en typisk svensk deckare med många oväntade vändningar och en spännande jakt på en galen mördare. Perfekt underhållning för en mysig filmkväll!

Jakten på seriemördaren är också väldigt spännande att följa. Hur polisen letar efter ledtrådar och försöker förstå mördarens tillvägagångssätt. Ett riktigt psykologiskt drama utspelar sig.

Så för er som gillar mörka och oväntade svenska filmer är detta ett måste att se. Gerard Butler är ju också en riktig stjärna som många svenskar gillar.

Hur man ser på Dreamfilm online gratis

Den bästa platsen att se To Catch a Killer gratis online är på streamingtjänsten Dreamfilm. Där kan du se filmen med svensk text redan samma dag som biopremiären.

Det är supersmidigt att streama film på Dreamfilm. Du behöver ingen registrering eller nedladdning, bara gå in på sidan och börja titta direkt i webbläsaren.

Kvaliteten på filmerna är oftast full HD så du får en riktigt bra upplevelse. Det finns även ett stort utbud av nya filmer och klassiker att välja mellan.

Så om du vill se To Catch a Killer gratis online rekommenderar vi Dreamfilm. Perfekt för en mysig filmafton i soffan framför datorn eller surfplattan.

Recension av den svenska thriller filmen

To Catch a Killer är en riktigt spännande thriller som levererar oväntade vändningar och psykologiskt drama. Filmen bygger på en sann historia om jakten på en seriemördare i USA på 70-talet.

I huvudrollen ser vi Gerard Butler som den unge polisen som bestämmer sig för att lösa fallet. Han gör en övertygande insats och för rollen med den rätta intensiteten.

Även birollerna är starka med bland andra Emma Stone och Michael Fassbender. Manuset är välskrivet och regissören lyckas bygga upp en spänning som håller ända in i det sista.

Det är en typisk deckare med oväntade vändningar men som också gräver djupt i mördarens psyke. Ett drama utspelar sig när polisen försöker sätta sig in i hans tankevärld.

Sammanfattningsvis är To Catch a Killer en spännande och välspelad thriller. Perfekt för en kväll framför DVD-spelaren eller datorn!

To Catch a Killer

Var kan man se den gratis med swesub?

Den nya thrillern To Catch a Killer går just nu att se helt gratis med svensk text på streamingtjänsten Dreamfilm.

Dreamfilm är den bästa sidan för att streama nya filmer online gratis. Där laddas alltid de senaste biopremiärerna upp med svensk textning.

För att se filmen gratis behöver du inte ens skapa ett konto. Det räcker att du går in på Dreamfilms hemsida och söker efter To Catch a Killer.

Klicka sedan på play-knappen så kan du börja titta direkt i webbläsaren. Filmen streamas i HD-kvalitet och du kan enkelt pausa och spola om du vill.

Så vill du se den nya thrillern med Gerard Butler gratis med svensk text är Dreamfilm absolut bästa stället. Perfekt för en mysig och spännande filmkväll!

Full film Sverige stream 2023 thriller

Äntligen har den efterlängtade thrillern To Catch a Killer biopremiär i Sverige år 2023. Filmen är baserad på en sann historia och utspelar sig i USA på 70-talet.

I rollerna ser vi stjärnor som Gerard Butler, Emma Stone och Michael Fassbender. Manuset är välskrivet med många oväntade vändningar som håller spänningen uppe.

Handlingen kretsar kring en ung polis (Butler) som bestämmer sig för att fånga en ökänd seriemördare som härjar i en liten stad. Tillsammans med sina kollegor börjar han nysta i ledtrådar för att hitta mördaren.

Regissören John Lee Hancock har verkligen lyckats fånga känslan i en typisk svensk thriller. Mörka stämningar blandas med psykologiskt drama när polisen försöker sätta sig in i mördarens psyke.

Så vill du se en riktigt bra och spännande svensk film är To Catch a Killer ett måste att se. Perfekt för en mysig kväll hemma i soffan med popcorn och läsk.

Filmen går att se gratis online redan nu på Dreamfilm med svensk text. Bara att trycka på play och njuta av underhållning i världsklass!

10 liknande filmer:

  1. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
  2. Skal - Fight for Survival
  3. Weekend Warriors
  4. Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One
  5. Saw X
  6. Dead for a Dollar
  7. The Equalizer 3
  8. Meg, deg & Frank
  9. Expend4bles
  10. Due Justice
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 799
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

Pandasv1

Om betyget 6.9 inte övertygar dig om att titta på To Catch a Killer, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.9 bevisar To Catch a Killer att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.9 för To Catch a Killerbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 6.9, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 6.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

KarTofel

Betyget 6.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

RevJace

To Catch a Killer Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.9 talar för sig själv.
avatar

Grater98

To Catch a Killer Betyget 6.9 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.