close icon
page-title
Togo
Togo

Detaljer

 • Originaltitel: Togo
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Walt Disney Pictures

Titta på Togo • Sverige Gratis • Stream Online

star8.2
1937Betyg
date2019
date1h 53m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |4 timer siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RealityRasmus

  |7 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  DokisDennis

  |10 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |10 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |11 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |14 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Vad gör Seppala och Togo så berömda?

Den sanna berättelsen om Leonhard Seppala och hans lojala slädhund Togo har vunnit många hjärtan. Deras enastående mod och uthållighet under den legendariska resan för att rädda en by från difteributbrott genom att leverera livsavgörande serum över den isiga Alaskan vildmarken har blivit ett berömt äventyr. Tillsammans övervann Seppala och Togo de mest extrema utmaningarna i bittert kallt klimat och farligt terräng, vilket gjorde dem till hjältar.

Togo

Den fascinerande historien bakom filmskapandet

Filmen Togo är baserad på denna otroliga verkliga händelse från 1925. Producenten Disney valde att gestalta denna tidigare okända saga för att hylla de oförglömliga insatserna från de människor och hundar som offrade allt för att rädda liv. Filmskaparna har gjort ett imponerande jobb med att fånga den dramatiska spänningen och de omvälvande momenten under denna episka strävan över den karga Alaskan terrängen.

Uppenbarelsen om hundteamets mod och uthållighet

Produktionen Togo avslöjar den bortglömda sanningen om de heroiska hundförarna och deras okuvliga följeslagare. Filmen skildrar med stor realism hur slädhundarna som leddes av Seppala och Togo utstod extrem utmattning, svår köld och livshotande faror under den 674 mil långa färden över den bistra tundran. Deras enastående beslutsamhet och lyhördhet för varandra väckte djup beundran.

Här är några fascinerande detaljer om deras ohyggliga resa:

 • De genomled våldsamma snöstormar och orkaner med vindstyrkor över 100 km/h.
 • Temperaturen sjönk till bottenlösa -60°C på tundran.
 • Hundarna fick gå utan vätska och näring i över 80 timmar i sträck.
 • De var tvungna att färdas upp till 260 mil utan vila vid ett tillfälle.

Möjligheter att se den upplyftande filmen

För att missa den inspirerande och spännande produktionen som hedrar Seppala, Togo och deras offervilliga team så erbjuder swe-filmer.se en möjlighet att streama Togo filmen gratis och följaktligen uppleva detta äventyr med slädhundar. Sidan ger dessutom åtkomst till många andra filmer inom genren äventyr för den som önskar se fler liknande produktioner. Möjligheten att titta på Togo Sverige finns även på andra populära streamingtjänster.

Där kan du se den gripande äventyrsfilmen på nätet

Vill du uppleva den sanna historien om Seppala, Togo och deras heroiska team närmare? Då finns det flera populära streamingtjänster som erbjuder möjligheten att titta på Togo Sverige online. En av dessa plattformar är swe-filmer.se, där du kan streama Togo gratis och följa deras ödesdigra äventyr över den bistra Alaskan tundran.

Togo

Skådespelarinsatser som fångar hjärtats rörelse

Filmen Togo har fått mycket beröm för de fängslande skådespelareprestationerna. Willem Dafoe, som gestaltar den modige hundföraren Leonhard Seppala, lyckas förmedla rollens beslutsamhet och starka band till sin lojala följeslagare Togo på ett mycket övertygande sätt. Dafoes trovärdiga porträttering låter åskådaren verkligen känna den osannolika utmaningen de utstod.

Även om produktionen huvudsakligen fokuserar på människornas och hundarnas uppoffring, så bjuder rollistan Togo också på andra talangfulla insatser. Exempelvis gör Julianne Nicholson ett fint arbete i rollen som Seppala's fru Constance. Hennes rollkaraktär förmedlar den vemodiga hemlängtan och oron som slädhundsförarna tvingades lämna bakom sig under uppdraget.

Genrens specialitet och mottagande av kritiker

Äventyrsgenren som Togo tillhör utmärker sig genom att skildra storslagna händelser och prövningar där utövare av stort mod och envishet måste utstå stora risker och bravader. Genren Film Togo har av många filmkritiker ansetts leva upp till dessa höga förväntningar - genom realistisk och äkta gestaltning av verkliga händelser och personligheter.

Recensenterna har särskilt uppmärksammat filmens imponerande förmåga att återskapa den isande, ödsliga miljön samt den skoningslösa utmattningen för både människor och hundar under deras omänskliga vandring. Vidare har lovordar fallit över skildringen av det unika förtroende och samförstånd som upprättades mellan Seppala och hundarna i jakten på att överleva mot alla odds.

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 1937

Dela