close icon
page-title
Tomb Raider
Tomb Raider

Detaljer

 • Originaltitel: Tomb Raider
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Japan, Storbritannien, USA
 • Regissör: Square Enix

Titta på Tomb Raider 2018 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.4
7555Betyg
date2018
date1h 58m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |10 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  matixd

  |3 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  DokisDennis

  |6 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |6 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |7 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  FamiljeFrida

  |7 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  VerklighetenVera

  |9 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |11 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  blåbärSky

  |14 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Tomb Raider Sverige

Tomb Raider, den ikoniska äventyrsfilmen från 2018, är ett måste-se för alla filmälskare i Sverige. Filmen, som baseras på den populära datorspelsserien, följer den unga Lara Croft på hennes spännande och farliga resa för att hitta sin försvunna far. Tomb Raider är fylld med action, äventyr och dramamoment som kommer att hålla dig på tårna från början till slut.

Oavsett om du är en långvarig Tomb Raider-fan eller om detta är din första bekantskap med den här karaktären, kommer du garanterat att bli imponerad av Alicia Vikanders fantastiska prestation i huvudrollen. Hennes tolkning av Lara Croft är både stark och trovärdigt, och hon lyckas förmedla karaktärens inre kamp och drivkraft på ett sätt som gör det lätt för publiken att känna empati för henne.

Ett av de mest utmärkande dragen med Tomb Raider är dess visuella effekter. Filmen är en visuell fest för ögonen, med spektakulära actionsekvenser, vackra landskap och spännande miljöer som fångar tittarens uppmärksamhet från första stunden. Regissören Roar Uthaug har lyckats skapa en film som ser fantastisk ut samtidigt som den håller en hög berättarmässig kvalitet.

För de som ännu inte har sett Tomb Raider är det dags att ändra på det. Filmen finns tillgänglig för streaming på flera olika plattformar, inklusive den populära sidan swe-filmer.se. Där kan du njuta av Tomb Raider i bekvämligheten av ditt eget hem, när du än har tid och lust.

Tomb Raider

Tomb Raider Streama online

Om du är sugen på att se Tomb Raider online finns det flera olika alternativ att välja mellan. På swe-filmer.se, en av de ledande streamingsidorna i Sverige, kan du streama filmen i hög kvalitet utan extra kostnad. Swe-filmer.se erbjuder ett brett utbud av filmer och serier, så förutom Tomb Raider finns det gott om annat spännande innehåll att utforska.

Att streama Tomb Raider online är ett utmärkt alternativ för dig som vill se filmen bekvämt hemifrån. Du slipper göra en utflykt till biografen och kan istället njuta av filmen när det passar dig bäst. Swe-filmer.se har en användarvänlig plattform som gör det enkelt att hitta, starta och titta på Tomb Raider samt andra favoriter.

Oavsett om du ser Tomb Raider på swe-filmer.se eller någon annan streamingtjänst, kommer du att bli imponerad av filmens actionfyllda scener, vackra miljöer och Alicia Vikanders övertygande framställning av Lara Croft. Äventyret som väntar dig är garanterat både spännande och underhållande.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se idag och börja streama Tomb Raider för en oförglömlig upplevelse! Med ett brett utbud av filmer och serier har du dessutom gott om annat att utforska när du är klar med den här klassiska äventyrsfilmen.

Tomb Raider Gratis streama

För dig som vill se Tomb Raider utan att behöva betala någonting finns det goda nyheter - filmen går att streama gratis på swe-filmer.se. Denna populära streamingtjänst erbjuder ett brett utbud av filmer och serier utan kostnad för användarna.

Att streama Tomb Raider gratis på swe-filmer.se är ett utmärkt alternativ för den som vill uppleva den spännande äventyrsfilmen utan att behöva betala extra. Sidan har ett lättanvänt gränssnitt som gör det enkelt att hitta och starta filmen när du har tid och möjlighet.

Även om Tomb Raider finns tillgänglig för gratis streaming, innebär det inte att kvaliteten på upplevelsen kompromissas. Filmen visas i HD-kvalitet och du kan njuta av dess fantastiska actionscener, vackra miljöer och Alicia Vikanders fantastiska prestation som Lara Croft utan några som helst begränsningar.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se idag och börja streama Tomb Raider gratis för en oförglömlig upplevelse. Tillsammans med det breda utbudet av andra spännande filmer och serier kommer du garanterat att hitta massor av underhållning.

Titta på Tomb Raider

Oavsett om du är en långvarig fan av Tomb Raider-serien eller om detta är din första bekantskap med Lara Crofts äventyr, så är filmversionen från 2018 ett måste-se. Filmen, som regisserats av Roar Uthaug, erbjuder en spännande och actionfylld historia som garanterat kommer att fängsla dig från början till slut.

Att titta på Tomb Raider är en upplevelse utöver det vanliga. Filmens visuella effekter är imponerande, med vackra naturscenerier, realistiska actionsekvenser och en tydlig känsla av äventyr och farliga utmaningar. Alicia Vikanders insats som Lara Croft är dessutom enastående, där hon lyckas förmedla karaktärens inre drivkraft och utveckling på ett trovärdigt sätt.

Om du ännu inte har sett Tomb Raider, finns det nu gott om tillfällen att rätta till det. Filmen finns tillgänglig för streaming på flera olika plattformar, inklusive den populära sidan swe-filmer.se. Där kan du njuta av Tomb Raider i bekvämligheten av ditt eget hem, när det passar dig bäst.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se idag och börja titta på Tomb Raider för en oförglömlig upplevelse. Tillsammans med det breda utbudet av andra spännande filmer och serier kommer du garanterat att hitta massor av underhållning som passar just dina intressen.

Tomb Raider

Film Tomb Raider

Tomb Raider från 2018 är en actionfylld och spännande film som följer den unga Lara Croft på hennes äventyr för att hitta sin försvunna far. Baserad på den populära datorspelsserien, erbjuder filmen en välberättad historia fylld med drama, action och äventyr som kommer att fängsla tittaren från början till slut.

Vad som gör Tomb Raider till en så stark film är dessFantastiska visuella effekter. Regissören Roar Uthaug har lyckats skapa en visuell upplevelse som är både vacker och realistisk, med spektakulära actionscener, magnifika naturmiljöer och övertygande miljöer som transporterar tittaren rakt in i filmens värld.

Givetvis spelar även skådespelarinsatserna en avgörande roll, och Alicia Vikander lyckas verkligen imponera i rollen som Lara Croft. Hon förmedlar karaktärens inre kamp och drivkraft på ett sätt som gör det lätt för publiken att känna empati och engagemang för hennes öde.

Om du ännu inte har sett Tomb Raider-filmen, så finns det gott om möjligheter att reparera det. Filmen finns tillgänglig för streaming på flera olika plattformar, inklusive den populära sidan swe-filmer.se. Där kan du njuta av Tomb Raider i hemmamiljö och bli en del av Lara Crofts spännande äventyr.

Rollistan Tomb Raider

Tomb Raider-filmen från 2018 har en imponerande rollista, med många kända och talangfulla skådespelare som bidrar till att göra filmen till en riktigt bra upplevelse.

Alicia Vikander är den stora stjärnan i filmen, där hon ger liv åt den unga Lara Croft på ett övertygande sätt. Hennes fysiska framtoning och emotionella djup gör henne till en perfekt tolkning av den ikoniska äventyraren.

Runt Vikander finns en kompetent ensemble av skådespelare som ger styrka åt filmens biroller. Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu och Kristin Scott Thomas levererar alla övertygande prestationer som bidrar till att skapa en trovärdig och spännande filmvärld.

Tillsammans skapar dessa talangfulla aktörer en upplevelse som kommer att fängsla alla som ser Tomb Raider. Deras insatser är en stor del av anledningen till varför filmen fungerar så väl, både vad gäller action och drama.

Upplev Tomb Raider 2018 - Actionfyllt äventyr för alla fans

Tomb Raider 2018 är en måste-se film för alla som älskar spänning, action och äventyr. Filmen, som baseras på den populära datorspelsserien, följer den unga Lara Croft på hennes resa för att hitta sin försvunna far. Med fantastiska visuella effekter, imponerande skådespelarinsatser och en välberättad historia, erbjuder Tomb Raider en otrolig upplevelse oavsett om du är en långvarig fan eller upplever serien för första gången. Filmen finns tillgänglig för streaming på flera plattformar, inklusive den populära sidan swe-filmer.se, så du kan njuta av Tomb Raider i bekvämligheten av ditt eget hem. Låt dig ryckas med av Lara Crofts äventyr och upplev spänningen, faran och äventyret tillsammans med henne!

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 7555

Dela