alt

Titta på Transformers: Age of Extinction 2014 gratis - Streama Online SweFilmer

rating5.9
7 738
Betyg
calendar2014
time2h 45m
Det har gått tre år sedan Sentinel Primes förräderi och decepticons ödeläggelse av Chicago. Trots att autobots hindrat att jorden ödelagts räknas de redan som överflödiga av världens regeringar. Det är när bilmecken Cade upptäcker att långtradaren han ska slakta för delar är en autobot, den legendariske Optimus Prime, som det blir uppenbart att det finns krafter som gör allt för att autobots inte ska återaktiveras. Samtidigt uppmärksammas hela världen på ett nytt hot. Något världen aldrig skådat förr.

Skådespelare

Actor Stanley Tucci

Stanley Tucci

Actor Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

Actor Kelsey Grammer

Kelsey Grammer

Actor Frank Welker

Frank Welker

Actor John Goodman

John Goodman

Actor Titus Welliver

Titus Welliver

Actor John DiMaggio

John DiMaggio

Actor Reno Wilson

Reno Wilson

Officiell trailer

Siehe auch

Transformers: The Last Knight

Teenage Mutant Ninja Turtles

Dreamfilm Transformers: Age of Extinction streama gratis online

Transformers: Age of Extinction är den fjärde delen i den populära Transformers-serien. Filmen hade biopremiär den 25 juni 2014 och regisserades av Michael Bay. I huvudrollerna ser vi återigen Mark Wahlberg och Stanley Tucci, men även nya ansikten som Kelsey Grammer och Nicola Peltz.

Handlingen utspelar sig flera år efter den förödande invasionen i Chicago i föregående film. Mänskligheten har börjat jaga och döda alla Transformers, både autobots och decepticons. Men när en grupp forskare gör ett fantastiskt fynd befinner sig jorden återigen i fara. En ny invasion står för dörren och bara Optimus Prime och hans allierade kan rädda mänskligheten.

Med hisnande actionscener, avancerade specialeffekter och en spännande story är Transformers: Age of Extinction ett måste för alla fans av science fiction och action. Missa inte chansen att streama den gratis online i bästa HD-kvalitet!

Transformers: Age of Extinction

Titta Transformers: Age of Extinction swesub gratis

Transformers: Age of Extinction är den fjärde delen i Transformers-serien och hade biopremiär 2014. Filmen regisserades återigen av Michael Bay och har blivit hyllad för sina hisnande actionscener och häftiga specialeffekter.

I den här delen utspelar sig handlingen flera år efter invasionen i Chicago. Mänskligheten har börjat jaga och döda alla Transformers, men när en grupp forskare gör ett fantastiskt fynd hotas jorden återigen. Bara Optimus Prime och hans allierade kan rädda mänskligheten från undergång.

Med skådespelare som Mark Wahlberg, Stanley Tucci, Kelsey Grammer och Nicola Peltz levererar Transformers: Age of Extinction action fylld med spänning och dramatik. Missa inte chansen att titta på den swesub gratis online i strömmande HD-kvalitet!

Transformers: Age of Extinction 2014 swe-filmer gratis

Är du redo för mer action och spänning med Optimus Prime och de andra Transformersen? Då ska du inte missa Transformers: Age of Extinction från 2014 som är den fjärde delen i den populära filmberättelsen om de avancerade utomjordiska robotarna.

Handlingen utspelar sig flera år efter händelserna i Chicago när mänskligheten börjar jaga och döda alla Transformers. Men när en grupp forskare gör ett fynd riskerar jorden återigen att hamna i fara. Bara Optimus Prime och hans allierade kan rädda oss från en ny invasion.

Med hisnande action, häftiga specialeffekter och en spännande story är detta en film du inte vill missa! Se Transformers: Age of Extinction swe-filmer gratis online i bästa kvalitet.

Se Transformers: Age of Extinction dreamfilm gratis

Är du redo för mer actionfylld underhållning? Då ska du streame den fjärde delen i Transformers-serien - Transformers: Age of Extinction - som hade biopremiär 2014.

Handlingen utspelar sig flera år efter invasionen i Chicago när mänskligheten har börjat jaga alla Transformers. Men när en grupp forskare gör ett fantastiskt fynd hotas jorden återigen av fara och bara Optimus Prime kan rädda oss.

Med legendariske Michael Bay som regissör och Mark Wahlberg i en av huvudrollerna levererar Age of Extinction spännande action och hisnande specialeffekter. Missa inte chansen att se den gratis på Dreamfilm i strömmande HD-kvalitet!

Transformers: Age of Extinction

Transformers: Age of Extinction swefilmer stream

Den 25 juni 2014 hade den fjärde delen i den älskade Transformers-serien biopremiär. I Transformers: Age of Extinction får vi återigen följa Optimus Prime och hans allierade i deras kamp för att rädda mänskligheten.

Handlingen utspelar sig flera år efter händelserna i Chicago då människor börjat jaga alla Transformers oavsett sida. Men när en grupp forskare gör ett fynd riskerar jorden återigen att hamna i fara och bara Optimus Prime kan rädda oss.

Med en ensemble skådespelare som Mark Wahlberg, Stanley Tucci och Kelsey Grammer levererar Age of Extinction action fylld med spänning, drama och häftiga specialeffekter. Streama den online på swefilmer och njut av underhållning i världsklass!

Titta Transformers: Age of Extinction gratis online 25.06.2014

Den 25 juni 2014 hade den efterlängtade fjärde delen i Transformers-serien äntligen biopremiär. Transformers: Age of Extinction fortsätter att leverera den spännande action och drama som fans kommit att älska.

Handlingen utspelar sig flera år efter händelserna i Chicago när människor börjar jaga och döda Transformers. Men allt är inte som det verkar och när en grupp forskare gör ett fynd riskerar jorden återigen att hamna i fara. Bara Optimus Prime kan rädda oss från en ny invasion.

Med Michael Bay som regissör och en ensemble av stjärnskådespelare som Mark Wahlberg och Stanley Tucci är detta absolut en film du inte får missa! Titta på den gratis online och njut av över 2 timmar actionfylld underhållning.

10 liknande filmer:

  1. Retribution
  2. Aquaman and the Lost Kingdom
  3. Lift
  4. The Maze Runner
  5. Aquaman
  6. Black Panther: Wakanda Forever
  7. Sound of Freedom
  8. Shazam! Fury of the Gods
  9. John Wick: Chapter 4
  10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 7738
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 5.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 5.9 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Action. Ett måste!
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Transformers: Age of Extinction med ett 5.9 betyg är en säker sak.
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 5.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

mukasso

En Transformers: Age of Extinction med ett betyg på 5.9 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 5.9 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

KarTofel

Betyget 5.9 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 5.9 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

ganDi1243

Transformers: Age of Extinction med medelbetyget 5.9 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

FilmTitel

Transformers: Age of Extinction Titel med ett betyg på 5.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Rebel Moon - Part One: A Child of Fire

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Sagan om ringen - härskarringen

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Aquaman and the Lost Kingdom