close icon
page-title
Transformers: Rise of the Beasts
Transformers: Rise of the Beasts

Detaljer

 • Originaltitel: Transformers: Rise of the Beasts
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Skydance Media

Titta på Transformers: Rise of the Beasts 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.3
4240Betyg
date2023
date2h 07m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |2 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  FamiljeFrida

  |6 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  VerklighetenVera

  |8 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  blåbärSky

  |8 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |10 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |10 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RomantikRonja

  |11 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Transformers: Rise of the Beasts Gratis Swesub Stream

Är du redo att uppleva nästa stora äventyr i Transformers-serien? Transformers: Rise of the Beasts har precis haft premiär och du kan nu streama den gratis med swesub online. Den här nya delen utspelar sig på 1990-talet och introducerar nya transformer-fraktioner som Maximals, Predacons och Terrorcons.

I Transformers: Rise of the Beasts får vi följa den unge forskaren Anthony som träffar på Optimus Prime i Brooklyns gator. Tillsammans dras de in i en konflikt mellan transformer-fraktionerna som hotar att förstöra jorden. Med hjälp av Maximals, inklusive gorillan Optimus Primal, måste de stoppa Predacons och Terrorcons från att ta över.

Filmen regisseras av Steven Caple Jr och har en stjärnspäckad rollista med bland andra Anthony Ramos, Dominique Fishback, Luna Lauren Velez och Peter Cullen som gör rösten till Optimus Prime. Transformers-fansen kommer garanterat att älska den här nya delen med spännande robot-action och nostalgisk 90-talskänsla.

Titta på Transformers: Rise of the Beasts Gratis Online

Den bästa nyheten är att du kan titta på Transformers: Rise of the Beasts gratis online redan nu! Filmen har nyligen haft biopremiär vilket betyder att högkvalitativa streams med swesub redan finns tillgängliga.

Det är supersmidigt att streama nya filmer gratis online. Allt du behöver är en enhet med internetuppkoppling så kan du koppla upp dig var som helst. Perfekt för att se den nya Transformers-filmen gratis hemma i soffan!

Swefilmer Transformers: Rise of the Beasts Helfilm Gratis

På streamingtjänster som Swefilmer kan du se Transformers: Rise of the Beasts gratis och 100% lagligt. De erbjuder streams i full längd och med svensk text utan att du behöver betala något.

Det enda du behöver göra är att söka efter filmen och klicka på play. Swefilmer har dessutom filmer i bra kvalitet utan irriterande reklamavbrott.

Med Swefilmer kan du streama den nya Transformers-filmen gratis och enkelt. Perfekt sätt att se Rise of the Beasts online!

Ny Transformers Film Online 6 Juni 2023

Kom ihåg att Transformers: Rise of the Beasts har biopremiär den 6 juni 2023. Det är alltså först efter denna datum som filmen släpps för gratis streaming online med svensk text.

Håll utkik efter filmen på swefilmer och andra streamingtjänster några dagar efter biopremiären. Då dyker de första swesub streams upp som du kan titta på helt gratis!

Maximal Underhållning för Transformers-Fans

Transformers: Rise of the Beasts ser ut att leverera maximal underhållning för alla fans av robots slagfält. Med nya transformer-fraktioner, 90-tals nostalgi och sjukt cool CGI kommer det bli en minnesvärd biosalongs-upplevelse.

Men den allra bästa nyheten för oss här hemma i Sverige är att vi kan streama Transformers: Rise of the Beasts gratis online kort efter biopremiären. Så håll utkik och njut av maximal filmunderhållning helt utan kostnad!

5 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 4240

Dela