alt

Titta på Transformers: The Last Knight 2017 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.1
5 898
Betyg
calendar2017
time2h 34m
Människan ligger i krig med Transformers, och Optimus Prime är försvunnen. Nyckeln till mänsklighetens framtida överlevnad ligger i det förflutna – i den begravda historien om hur Transformers först kom till Jorden. Krigets utgång vilar i händerna på en osannolik allians: Cade Yeager, Bumblebee, en engelsk lord och en Oxford-professor.

Skådespelare

Actor Anthony Hopkins

Anthony Hopkins

Actor Mark Wahlberg

Mark Wahlberg

Actor Frank Welker

Frank Welker

Actor Tom Kenny

Tom Kenny

Actor Shia LaBeouf

Shia LaBeouf

Actor Steve Buscemi

Steve Buscemi

Actor Stanley Tucci

Stanley Tucci

Actor Mitch Pileggi

Mitch Pileggi

Officiell trailer

Siehe auch

Transformers den siste riddaren streama online

Är du sugen på att se den senaste filmen i Transformers-serien? Transformers: The Last Knight hade biopremiär den 16 juni 2017 och nu kan du streama den online gratisDreamfilm.

I den femte delen får vi följa Optimus Prime och hans Autobots i deras kamp mot Decepticons, ledda av den skoningslösa Megatron. Som vanligt utspelar sig ett slag om Jordens öde, den här gången med hjälp av en mystisk artefakt från transformers hemplanet Cybertron.

Skådespelarna Mark Wahlberg, Josh Duhamel och Stanley Tucci återvänder i sina roller, medan Anthony Hopkins gör entré som en excentrisk astronom. Som alltid bjuds det på hisnande actionscener fyllda med avancerade specialeffekter när de avancerade robotarna kämpar mot varandra.

Så om du gillade de tidigare delarna i Transformers-serien kommer du garanterat att uppskatta den här filmen också. Titta på Transformers 5 gratis på Dreamfilm redan idag!

Transformers: The Last Knight

Titta på Transformers 5 gratis på nätet

Är du ett fan av Hasbros leksaksserie Transformers? Då kommer du garanterat att gilla den femte biofilmen i serien - Transformers: The Last Knight som nu finns att streama och titta på helt gratis på nätet.

Filmen utspelar sig flera år efter den förra filmen i serien, Transformers: Age of Extinction. Världen är fortfarande i ruiner efter striderna mellan de goda Autobots och de onda Decepticons. När en ny hotbild dyker upp måste Optimus Prime och hans allierade återigen ta till vapen.

I den imponerande rollistan hittar vi stjärnor som Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel och Laura Haddock. Självklart får vi också se massor av häftiga specialeffekter när de avancerade transformer-robotarna utkämpar sina slag på jorden.

Det här är absolut den bästa Transformers-filmen hittills!

Så missa inte chansen att titta på Transformers: The Last Knight gratis online. Den femte filmen i serien bjuder på nästan tre timmars actionfylld underhållning för hela familjen!

Transformers 5 Dreamfilm med svenskt tal

Är du lika tokig i Transformers som jag? Då har jag goda nyheter! Nu kan du streama Transformers 5 på Dreamfilm med fullt svenskt tal.

I den femte delen med titeln Transformers: The Last Knight slungas vi rakt in i ett actionfyllt krig mellan de goda transformer-robotarna Autobots och de elaka Decepticons. Striden utspelar sig på jorden, där mänskligheten hotas av undergång.

I den imponerande rollistan hittar vi bland andra Mark Wahlberg, Josh Duhamel, Anthony Hopkins och Laura Haddock. Manuset är skrivet av Art Marcum och Matt Holloway, som ligger bakom flera Iron Man-filmer.

Självklart bjuds det även på hisnande actionscener och fantastiska specialeffekter av Industrial Light and Magic. Det är över 2,5 timmar actionfylld underhållning när de avancerade robotarna drar i gång striderna.

 • Över 2,5 timmar action och äventyr
 • Svenskt tal för hela familjen
 • Mark Wahlberg i huvudrollen som Cade Yeager

Så tveka inte, utan streama Transformers: The Last Knight gratis på Dreamfilm redan idag. Njut av den femte filmen i serien med sköna svenska röster!

Transformers den siste riddaren swefilmer stream

Transformers den siste riddaren är den femte långfilmen i transformers-serien, baserad på Hasbros populära leksaker. Nu kan du streama filmen gratis på Swefilmer och följa robotarnas kamp om jordens öde.

Handlingen utspelar sig flera år efter förra filmens slut. Världen ligger i ruiner efter de senaste striderna, och människosläktet hotas återigen av undergång. Optimus Prime måste ena Autobots för att rädda oss.

I rollerna ser vi bland andra Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel och Laura Haddock. Manusförfattarna Art Marcum och Matt Holloway har tidigare jobbat på flera Iron Man-filmer, så kvaliteten är hög.

Filmen bjuder såklart på massor av action och avancerade specialeffekter när transformer-robotarna drabbas samman i hisnande strider. Det är över 2,5 timmar actionpackad underhållning för hela familjen!

Transformers den siste riddaren är absolut den bästa hittills. Större, bättre och mäktigare än tidigare!

Sammanfattningsvis är detta en film som alla fans av transformers och actionfilmer måste se. Så streama Transformers den siste riddaren gratis på Swefilmer redan idag!

Transformers: The Last Knight

Se Transformers 5 swefilmer online gratis

Älskar du Transformers och har inte sett den senaste filmen än? Då har du möjlighet att se Transformers 5 swefilmer online helt gratis!

Transformers: The Last Knight är den femte delen i filmserien baserad på Hasbros leksaker, och bjuder på hisnande äventyr med Optimus Prime i kampen för jordens framtid.

Handlingen utspelar sig några år efter förra filmens slut, och världen ligger i spillror efter de senaste striderna. Mänskligheten hotas återigen av de ondskefulla Decepticons, ledda av Megatron.

I de ledande rollerna ser vi bland andra Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel och Laura Haddock. Manusförfattarna Art Marcum och Matt Holloway har tidigare jobbat på flera Iron Man-filmer.

Självklart bjuds det på massor av actionfyllda scener med transformer-robotar, bilar och explosioner. Det är över 2,5 timmar underhållning när striderna rasar som bäst!

Sammanfattningsvis är Transformers 5 en riktigt bra actionfilm som passar utmärkt för en mysig filmkväll. Så missa inte chansen att se den gratis online på swefilmer.

Transformers 5 svenska 16 juni 2017 sverige

Är du sugen på att se den senaste filmen i Transformers-serien? Transformers 5 hade biopremiär i Sverige den 16 juni 2017 och nu kan du streama den helt gratis online.

Den femte delen heter officiellt Transformers: The Last Knight på originalspråk engelska. Men på svenska har den fått titeln Transformers: Den siste riddaren.

Filmen utspelar sig några år efter den förra, när jorden åter är mitt uppe i en förödande strid mellan de goda Autobots och de onda Decepticons. Mänskligheten står på randen till undergång och bara en sak kan rädda oss...

I rollistan hittar vi bland andra Mark Wahlberg, Anthony Hopkins, Josh Duhamel och Laura Haddock. Och självklart får vi se massor av häftiga specialeffekter när de avancerade robotarna krigar mot varandra i hisnande actionscener.

Så om du gillade de tidigare Transformers-filmerna ska du absolut inte missa den här. Streama Transformers 5 gratis online och njut av över 2,5 timmar actionfylld underhållning!

10 liknande filmer:

 1. Ben-Hur
 2. Kung Fu Panda 3
 3. Fruktans lön
 4. Mästerkatten 2
 5. Aquaman
 6. El padrino
 7. Exodus: Gods and Kings
 8. Trunk - Locked In
 9. Lights Out
 10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 5898
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.1 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

universalz

Betyget 6.1 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 6.1 för Transformers: The Last Knightbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Transformers: The Last Knight. Betyget 6.1 talar för sig själv
avatar

krzys

Betyget 6.1 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 6.1 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.1 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.1 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.1 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.1 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.