alt

Titta på Trassel 2010 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.6
10 902
Betyg
calendar2010
time1h 40m
När kungarikets mest eftersökte - och charmigaste - tjuv, Flynn Rider, gömmer sig i ett mystiskt torn väntar han sig knappast att träffa Rapunzel, en vacker och slagfärdig tonåring med otroliga superkrafter i sitt 20 meter långa, gyllene hår! Tillsammans ger sig det omaka paret ut på en fartfylld resa med oväntade hjältar, skratt och spännande äventyr.Släpp ut ditt hår och gör dig redo för Trassel!

Skådespelare

Actor Ron Perlman

Ron Perlman

Actor Zachary Levi

Zachary Levi

Actor Mandy Moore

Mandy Moore

Actor Scott Menville

Scott Menville

Actor Fred Tatasciore

Fred Tatasciore

Actor Brad Garrett

Brad Garrett

Actor Kari Wahlgren

Kari Wahlgren

Actor Jeffrey Tambor

Jeffrey Tambor

Officiell trailer

Siehe auch

Trassel stream online gratis

Älskar du Disney-filmer? Då kan du inte missa den fantastiska animationen Trassel som hade biopremiär den 24 november 2010. Denna feelgood-film som producerats av Walt Disney Animation Studios finns nu att streama gratis online med svensk text på Swefilmer och Dreamfilm!

Trassel är en modern tolkning av sagan om Rapunzel. Huvudpersonen är den vackra och äventyrslystna Rapunzel som hålls inspärrad i ett torn av den elaka Gothel. Rapunzels långa, magiska hår har kraften att hela sjuka och skadade, något som den giriga Gothel utnyttjar för att förbli evigt ung. Men när den stilige och charmige rövaren Flynn Rider råkar snubbla in i tornet så vänder Rapunzels liv upp och ner. Nu väntar spännande äventyr, nya vänskaper och kanske även kärlek. Men kommer Flynn och Rapunzel lyckas smita från Gothel och få sin frihet?

I rollerna som de röstskådespelare som förgyller historien hör vi bland andra Mandy Moore, Zachary Levi och Donna Murphy. Rekommenderad från 7 år.

Trassel

Trassel swesub Swefilmer

Är du sugen på att följa med på Rapunzels och Flynns äventyr i magiska landet Corona? Då ska du besöka Swefilmer där du kan streama Trassel gratis online med swesub. Bara skapa ett gratiskonto så kan du börja njuta av full längd på denna fantastiska Disneyfilm!

Swefilmer är en utmärkt strömningstjänst för dig som vill titta på filmer och serier utan att betala. Här hittar du Trassel med svensk text i hög kvalitet. Strömma direkt i din dator, mobil eller surfplatta var du än befinner dig. Swefilmer fungerar lika bra på Iphone och Android.

Swefilmer är min go-to streamingtjänst när jag vill se en bra familjefilm en regnig söndagseftermiddag. Utbudet av barnfilmer är stort och det är alltid kul att kunna visa mina barn klassiska Disneyfavoriter som Trassel!

Trassel gratis film Dreamfilm

Ett annat alternativ för att streama Trassel gratis med svensk text är fildelningstjänsten Dreamfilm. Liksom Swefilmer så behöver du skapa ett kostnadsfritt konto för att komma åt streamingutbudet, men då får du också tillgång till hundratals filmer och serier.

Streaming hastigheten på Dreamfilm brukar vara bra och filmerna visas generellt i fin bildkvalitet. Perfekt om du vill koppla av själv eller tillsammans med familjen!

 • Skapa konto på Dreamfilm
 • Sök efter "Trassel" i sökfältet
 • Tryck på spela upp och njut av filmen!

Stream Trassel svenska 24.11.2010

Trassel släpptes på bio redan 2010 men har inte tappat något i underhållningsvärde. Än idag är den en stor favorit som uppskattas av både barn och vuxna. Rapunzels äventyr känns tidlöst och vem vill inte drömma sig bort till magiska kungariket Corona?

Kanske är just du en av dem som såg Trassel på bio när den kom? Eller har du barn som älskar Prinsessornas värld på Disney+? I så fall ska ni inte missa att streama Trassel gratis online. På strömningstjänster som Swefilmer och Dreamfilm kan ni återuppleva magin tillsammans!

Trassel

Trassel Walt Disney Animation Studios

Trassel producerades av det legendariska animationsstudion Walt Disney Animation Studios som ligger bakom en lång rad av älskade Disneyfilmer genom åren. Bland annat skapade deTidigare succéer som Frost, Aladdin och Lejonkungen.

I Trassel är animationen förstklassig med fantastiska miljöer och karaktärer som andas liv. Speciellt Rapunzels kilometers långa magiska hår är imponerande animerat och blir nästan en karaktär i sig själv. Musiken och sångerna är också minnesvärda och bidrar till den sagolika känslan.

Walt Disney Animation Studios har verkligen överträffat sig själva med den fantastiska animationen i Trassel. Rapunzels värld känns magisk på riktigt och jag lovar att ni kommer att sjunga med i sångerna!

Trassel IMDB tt0398286

På OMDB kan man läsa mer fakta och filmrecensioner om olika filmer, bland annat betyget 8,0 för Trassel som verkar vara mycket omtyckt av användarna.

Så om du fortfarande är osäker på om du ska streama Trassel online, så kolla gärna in recensionerna och betyget på OMDB för att få en bättre uppfattning. De flesta som sett filmen verkar hålla med om att den är underhållande för både barn och vuxna, med fin humor och rörande ögonblick.

Så ge Trassel en chans och följ med Rapunzel och Flynn på äventyr i det magiska kungariket Corona! Du hittar filmen att streama gratis på både Swefilmer och Dreamfilm.

10 liknande filmer:

 1. Robot Dreams
 2. Familjen Casagrande: Filmen
 3. Kung Fu Panda
 4. Shrek
 5. Encanto
 6. Trolls 3
 7. Coraline och spegelns hemlighet
 8. Despicable Me 4
 9. Megamind
 10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 10902
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En Trassel med ett 7.6 betyg är en säker sak.
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.6 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 7.6 för Trasselbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Trassel. Betyget 7.6 talar för sig själv
avatar

krzys

Betyget 7.6 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mathew

Om du gillar den här Animering , se till att kolla in title. Betyget 7.6 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 40m att titta på den från början till slut.
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.6 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

KarTofel

Betyget 7.6 bekräftar att title är en typ som måste ses. Det lönar sig att ta sig tid att göra det.
avatar

ganDi1243

Trassel med medelbetyget 7.6 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!