close icon
page-title
Trekant
Trekant

Detaljer

 • Originaltitel: Trekant
 • Originalspråk: Svenska
 • Produktionsland: Sverige
 • Regissör: Smensgård Film

Trekant Stream Sverige • Gratis Online

star3
2Betyg
date2004
loader

Trekant Recension

 • avatar

  RomantikRonja

  |3 timer siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  matixd

  |2 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  DokisDennis

  |4 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |4 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  blåbärSky

  |4 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |5 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  glödandeStjärna

  |9 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  MuriVOD12

  |12 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  VerklighetenVera

  |14 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film

Trekant Rollistan

Indholdsfortegnelse

Trekant Sverige: Allt om den populära svenska filmen

Trekant är en älskad svensk komedi från 2004 som har blivit en riktig kultklassiker. Filmen följer historien om Micke, en ung kille som drömmer om att uppleva en trekant. När hans flickvän Veronica plötsligt dyker upp i sängen tillsammans med hennes bästa vän Sam, kraschar Mickes värld fullständigt. Utan lägenhet eller tjej finner han tröst hos sin flummiga gaybrorsas frisersalong, där han dagdrömmer om tider då allt var bättre.

Trekant är en rolig och hjärtvärmande film som på ett lekfullt sätt utforskar ämnen som svartsjuka, otrohet och att våga följa sina drömmar. Trots filmens enkla premiss lyckas den undvika klichéer och erbjuder istället en fräsch och humoristisk vinkling på en klassisk kärlekstriangel. Regissören Smensgård Film har gjort ett fantastiskt jobb med att skapa en film som är både underhållande och tankeväckande.

Trekant har blivit en av de mest älskade svenska filmerna genom tiderna och det är lätt att förstå varför. Filmen lyckas balansera skratt och allvar på ett mästerligt sätt, och tar oss med på en känslomässig resa där vi som tittare inte kan annat än att sympatisera med Mickes situation. Oavsett om du är ute efter en rolig komedi eller en film som rör vid djupare existentiella frågor, så är Trekant ett måste-se.

Så om du ännu inte sett Trekant, vad väntar du på? Filmen finns nu tillgänglig för streaming på flera populära plattformar, däribland swe-filmer.se. Så slå dig ner, koppla av och låt dig föras in i den underhållande och tankeväckande världen av Trekant - en av Sveriges absolut bästa filmer från 2004.

Trekant Streama online: Var du kan titta på filmen

Trekant är en film som man inte vill missa, och lyckligtvis finns den nu tillgänglig för streaming på flera olika plattformar. En av de bästa ställena att titta på Trekant online är swe-filmer.se. Här kan du enkelt och bekvämt streama filmen i HD-kvalitet, när och var du vill.

swe-filmer.se erbjuder ett brett utbud av populära svenska och internationella filmer, däribland Trekant. Sidan är lättnavigerad och ger dig möjlighet att upptäcka både nya och klassiska filmer. Oavsett om du vill se Trekant på din dator, surfplatta eller mobiltelefon, så är swe-filmer.se den perfekta platsen att göra det.

Utöver Trekant finns det massor av andra fantastiska filmer att utforska på swe-filmer.se. Sidan uppdateras kontinuerligt med nya titlar, så du kan vara säker på att hitta något som passar just dina filmpreferenser. Registrera dig gratis idag och börja streama Trekant och andra favoriter direkt.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se och börja streama Trekant nu! Med deras smidiga och användarvänliga plattform kommer du kunna njuta av denna klassiska svenska komedi precis när du vill.

Trekant Gratis streama: Hitta var du kan se Trekant utan kostnad

Vill du se Trekant gratis? Det är fullt möjligt! Det finns flera alternativ för att streama denna populära svenska film utan att behöva betala något. En av de bästa platserna att titta på Trekant gratis är just swe-filmer.se.

På swe-filmer.se kan du hitta ett brett utbud av filmer, inklusive Trekant, som du kan streama helt gratis. Sajten erbjuder en smidig och användarvänlig upplevelse, så du kan enkelt browsa igenom deras katalog och välja den film du vill se.

Utöver swe-filmer.se finns det också andra webbplatser där du kan streama Trekant gratis. Dock är kvaliteten ofta sämre och upplevelsen mindre tillfredsställande. När du tittar på Trekant på swe-filmer.se kan du vara säker på att få en HD-kvalitet och en bekväm tittarupplevelse.

Så varför inte utnyttja detta tillfälle och se Trekant helt gratis? Besök swe-filmer.se idag och njut av denna kultklassiska svenska komedi utan att behöva betala en krona. Du kommer säkert skratta och bli rörd av Mickes äventyr i jakten på sin drömtrekant.

Titta på Trekant: Allt du behöver veta innan du ser filmen

 • Originaltitel: Trekant
 • Regissör: Smensgård Film
 • Utgivningsår: 2004
 • Genre: Komedi
 • Handling: Alla unga killar drömmer om en trekant, men vad händer när drömmen går i uppfyllelse? När Micke kommer hem och hittar sin tjej Veronica till sängs med bästa väninnan Sam, faller hans värld samman.

Trekant är en svensk kultklassiker som fångar kärlekens många skiftningar på ett både roligt och tankeväckande sätt. Filmen följer Micke, en ung kille som drömmer om att uppleva en sexuell trekant. När hans flickvän Veronica plötsligt visar sig ha inlett en affär med hennes bästa vän Sam, raseras Mickes värld.

Utan flickvän och bostad tvingas Micke söka tröst hos sin flummiga gaybrorsas frisersalong, där han iklädd superhältedräkt dagdrömmer om tider då allt var bättre. Mitt i sitt kaos börjar han inse att han kanske valde fel tjej från början, och att han borde försöka söka upp sin gamla klasskompis Faye för att ställa allt till rätta.

Trekant är en fantastisk film som på ett underhållande sätt utforskar ämnen som svartsjuka, otrohet och att våga följa sina drömmar. Regissören Smensgård Film har skapat en unik och humoristisk vinkling på en klassisk kärlekstriangel, som både får dig att skratta och eftertänksamt reflektera över relationer.

Oavsett om du är ute efter en rolig komedi eller en film som rör vid djupare existentiella frågor, så är Trekant ett måste-se. Filmen finns nu tillgänglig för streaming på swe-filmer.se, så vad väntar du på? Ge dig in i Mickes äventyr och upplev en av Sveriges mest älskade filmer från 2004.

Trekant Film gratis: Ladda ner eller streama Trekant helt gratis

Är du sugen på att se Trekant, men vill helst göra det utan att behöva betala? Inga problem! Det finns flera alternativ för att streama eller ladda ner Trekant gratis. En av de bästa platserna att titta på Trekant utan kostnad är swe-filmer.se.

På swe-filmer.se kan du hitta Trekant och många andra populära filmer som du kan streama helt gratis. Sajten erbjuder en användarvänlig upplevelse där du enkelt kan bläddra igenom ett brett utbud av titlar och välja den film du vill se.

Förutom swe-filmer.se finns det även andra webbplatser där du kan hitta Trekant gratis online. Dock är kvaliteten ofta sämre och upplevelsen mindre tillfredsställande på dessa sidor. När du tittar på Trekant på swe-filmer.se kan du vara säker på att få en HD-kvalitet och en bekväm tittarupplevelse.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se idag och ladda ner eller streama Trekant helt gratis. Njut av denna kultklassiska svenska komedi utan att behöva betala någonting. Du kommer garanterat uppskatta Mickes äventyr och hans jakt på att förverkliga sin trekantsdröm.

Rollistan Trekant: Möt filmens stjärnor och deras roller

 • Micke: Huvudrollen spelas av den talangfulla skådespelaren Patrik Pettersson. Han gör ett fantastiskt jobb i att förmedla Mickes känslor och handlingar när hans värld vänds upp och ner.
 • Veronica: Veronica, Mickes flickvän, porträtteras av den charmiga Johanna Andersson. Hon lyckas balansera rollen som både den otrogna flickvännen och den som väcker Mickes svartsjuka.
 • Sam: Sam, Veronicas bästa vän och Mickes rival, spelas av den karismatiska Maria Lundqvist. Hon ger en minnevärd och humoristisk tolkning av den lättsinniga och sexuellt frigjorda Sam.
 • Faye: Faye, Mickes gamla klasskompis, porträtteras av den talangfulla Linnéa Wikingsson. Hon spelar en nyckelroll i att hjälpa Micke att förstå sina känslor och välja rätt i kärlekens labyrinter.

Trekant har en fantastisk uppsättning av skådespelare som verkligen gör rättvisa åt denna kultklassiska svenska komedi. Från Patrik Petterssons oförglömliga tolkning av den förvirrade och kärlekskranke Micke, till Maria Lundqvists charmiga tolkning av den sexuellt frigjorda Sam, så lyckas hela ensemblen fånga filmens humor och känslomässiga djup på ett minnevärt sätt.

Genom sina insatser lyckas skådespelarna i Trekant skapa en serie lika komiska som rörande karaktärer, som fångar tittarens hjärta. Oavsett om du är ett fan av Patrik Pettersson, Johanna Andersson eller någon av de andra talangerna, så kommer du garanterat att uppskatta deras prestationer i denna svenska kultklassiker.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se idag och se Trekant för att lära känna dessa fantastiska skådespelare och deras oförglömliga roller. Du kommer garanterat att skratta och känna med när Micke, Veronica, Sam och Faye tar dig med på en vildare resa än du någonsin kunnat drömma om.

Trekant är en film som inte bara är rolig, utan även berörande och tankeväckande. Genom sina talangfulla skådespelare lyckas den fånga kärlekens många skiftningar på ett sätt som gör den till en av Sveriges mest älskade filmer genom tiderna. Upptäck denna kultklassiker idag på swe-filmer.se!

Upptäck den kultklassiska svenska filmen Trekant

Trekant är en älskad svensk komedi från 2004 som har blivit en riktig kultklassiker. Filmen följer historien om Micke, en ung kille som drömmer om att uppleva en trekant. När hans flickvän Veronica plötsligt dyker upp i sängen tillsammans med hennes bästa vän Sam, kraschar Mickes värld fullständigt. Utan lägenhet eller tjej finner han tröst hos sin flummiga gaybrorsas frisersalong, där han dagdrömmer om tider då allt var bättre. Trekant finns nu tillgänglig för streaming på flera populära plattformar, däribland swe-filmer.se, där du kan titta på den gratis eller till en låg kostnad. Upptäck denna roliga och hjärtvärmande film som på ett lekfullt sätt utforskar ämnen som svartsjuka, otrohet och att våga följa sina drömmar.

Lignende filmer til Trekant

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 3 Antal stemmer: 2

Dela