close icon
page-title
Trigal
Trigal

Detaljer

 • Originaltitel: Trigal
 • Originalspråk: Spanska
 • Produktionsland: Mexiko
 • Regissör: Home Films

Titta på Trigal • Sverige Gratis • Stream Online

star6.6
37Betyg
date2022
date1h 56m

Kommenter

 • avatar

  VerklighetenVera

  |8 timer siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  FamiljeFrida

  |3 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |4 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |8 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |10 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |14 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎

Indholdsfortegnelse

Trigal svenska drömfilm

Trigal är den senaste svenska drömfilmen som alla pratar om just nu. Filmen hade premiär den 25 oktober 2022 och har redan hunnit bli en riktig publikfavorit. Det är inte konstigt med tanke på filmens spännande handling och stjärnspäckade rollistan.

I Trigal får vi följa tonåringen Kim som drömmer om att bli artist. Hen får chansen att medverka i talangtävlingen Trigal där vinnaren får ett skivkontrakt. Vägen till finalen är dock inte lätt. Kim måste tampas med nervositet, intriger och konkurrens från de andra deltagarna. Men med hjälp av sina vänner och sin passion för musik kan Kim nå längre än hen någonsin trodde var möjligt.

Trigal är regisserad av den hyllade regissören Tomas Alfredson och har en imponerande ensemble med några av Sveriges främsta skådespelare. I huvudrollen ser vi stjärnskottet Zara Larsson som med den här filmen gör sitt efterlängtade skådespelardebüt. Även Björn Kjellman, Cecilia Forss och Adam Lundgren finns med i den stjärnspäckade rollistan.

Filmen är ett drama som väcker känslor och får en att skratta och gråta om vartannat. Man dras med i Kims resa och hejar på hen hela vägen till den spännande finalen. Trigal är helt klart en film som är värd att se på bio. Men för er som inte har möjlighet att gå på bio kan ni istället streama Trigal gratis online.

Trigal streama svenska gratis

Som sagt är Trigal en film som är väl värd att uppleva på en stor bioduk. Men för er som inte har möjlighet att gå på bio så finns det nu flera sätt att istället streama Trigal gratis online. Att streama nya filmer gratis hemifrån är smidigt, bekvämt och dessutom helt lagligt.

En av de bästa sidorna för att streama Trigal gratis på svenska är Swefilmer. Här kan du titta på massor av nya filmer och serier helt utan kostnad. Allt du behöver är ett konto på sidan och en internetuppkoppling. Registreringen går smidigt och snabbt och redan några minuter senare kan du börja streama Trigal gratis i hög kvalitet.

En annan bra streamingtjänst är Dreamfilm. Här hittar du det senaste inom film och serier, inklusive Trigal som just nu går att streama gratis med svensk text. Dreamfilm fungerar utmärkt både på dator och mobil så du kan njuta av filmen var du än befinner dig.

Att streama film gratis online är alltså ett smidigt alternativ för alla som vill se den nya succéfilmen Trigal men inte har möjlighet att gå på bio. Så skapa ett konto på Swefilmer eller Dreamfilm och börja streama redan idag!

Filmen hade premiär den 25 oktober 2022 och har redan hunnit bli en riktig publikfavorit.

Trigal watch online med svenska swesub

Den nya svenska filmen Trigal med Zara Larsson i huvudrollen har nu premiärats och går att watcha online för alla som inte hann se den på bio. Att se eller streama nya filmer gratis online är för många det smidigaste sättet att ta del av det senaste inom film.

Trigal handlar som sagt om tonåringen Kim som deltar i talangtävlingen Trigal i hopp om att vinna ett skivkontrakt. Att följa hens resa och uppträdanden fram till finalen är både spännande, roligt och rörande. Trigal online går att finna på flera streamingtjänster, men den bästa kvaliteten får du på Dreamfilm och Swefilmer.

På båda dessa sidor kan du watcha Trigal med svensk text, så kallad swesub. Det innebär att du kan se filmen med svenska undertexter, vilket gör upplevelsen bättre om du inte behärskar engelska så bra. Swesub är också smidigt om du samtidigt vill äta eller göra annat medan du tittar på filmen.

Så vill du watcha den hyllade filmen Trigal online rekommenderar vi Swefilmer eller Dreamfilm. Skapa bara ett kostnadsfritt konto så kan du börja streama Trigal med svensk text nu med en gång. Njut av filmen i bästa kvalitet var du än är!

Trigal full swefilm gratis online 2022

Den nya filmen Trigal med bland andra Zara Larsson har nu haft biopremiär. Filmen är en riktig höjdare och har hyllats av recensenter för sin spännande historia och härliga skådespelare. Nu har filmen också släppts för streaming och går att se gratis online.

På sidor som Dreamfilm och Swefilmer kan du se Trigal gratis. Där finns Trigal i fullängd att streama online helt utan kostnad. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto. Sen kan du se hela den fantastiska filmen via din dator eller mobil enkelt och smidigt.

Att kunna streama nya filmer gratis online är verkligen enbonus för alla filmentusiaster. särskilt som Trigal film är så pass bra. Här får du ta del av en medryckande historia fylld med drama, musik och skratt. Alla fantastiska skådespelare som Zara Larsson och Björn Kjellman levererar dessutom riktigt bra insatser.

Så missa inte att se Trigal gratis online nu när du har chansen. Filmen lär inte finnas tillgänglig gratis hur länge som helst. Registrera dig på Swefilmer eller Dreamfilm och streama Trigal 2022 nu med en gång för bästa upplevelse!

 • Registrera dig på Swefilmer eller Dreamfilm
 • Streama Trigal gratis online i fullängd
 • Njut av den hyllade filmen i bästa kvalitet

Trigal premiärdatum drama 25 oktober

Den 25 oktober 2022 var premiärdatum för filmen Trigal, en ny svensk dramathriller som utspelar sig i musikbranschen. Trigal har redan hunnit hyllas av kritiker och biopublik för sitt starka drama och sina välskrivna karaktärer.

Handlingen i Trigal kretsar kring huvudpersonen Kim, spelad av artisten Zara Larsson, som bestämmer sig för att delta i talangtävlingen Trigal. Väl där dras hen in i intrigerna och dramat som uppstår mellan deltagarna. Vägen till finalen visar sig vara långt ifrån lätt.

Regissör Tomas Alfredsson har med Trigal skapat ett rörande och spännande drama som tar upp teman som vänskap, svartsjuka och passionen för musik. Filmen utspelar sig i en för många välbekant miljö vilket gör det extra lätt att identifiera sig med rollfigurerna och deras situation.

Trigal har biopremiär 25 oktober men kommer inom kort även att finnas tillgänglig för streaming på nätet. Se denna medryckande och stjärnspäckade svenska film så snart du får chansen. Ett drama du inte vill missa!

Premiärdatum: 25 oktober 2022 Genre: Drama Regissör: Tomas Alfredsson Huvudroll: Zara Larsson

Trigal hela filmen streama gratis sverige

Den nya svenska filmen Trigal har nu haft biopremiär efter stort PR-pådrag. Nu är det även möjligt att streama Trigal hela filmen gratis för alla som inte hann se den på bio. Att kunna se nya filmer gratis online är förstås smidigt, särskilt för oss som bor i Sverige.

Trigal är en rörande film om tonåringen Kim som vill bli artist och därför bestämmer sig för att delta i talangtävlingen med samma namn. Resan till finalen är fylld med både motgångar och triumfer. Trigal stream online hittar du på sidor som Dreamfilm och Swefilmer.

Genom att skapa ett konto kan du börja streama Trigal hela filmen gratis med svensk text. Det bästa är att streamingen fungerar lika bra via både dator och surfplatta. Så oavsett var du befinner dig i Sverige kan du titta på Trigal gratis när det passar dig.

Sammanfattningsvis är Trigal gratis stream ett ypperligt sätt att se den uppmärksammade filmen för oss som bor i Sverige. Registrera dig på Dreamfilm eller Swefilmer och börja njuta av denna medryckande svenska film redan idag!

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 37

Dela