alt

Titta på Troll 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.7
1 593
Betyg
calendar2022
time1h 44m
När en explosion i de norska fjällen väcker ett uråldrigt troll får en orädd paleontolog i uppdrag att hindra trollet från att gå bärsärkagång.

Skådespelare

Actor Billy Campbell

Billy Campbell

Actor Ine Marie Wilmann

Ine Marie Wilmann

Actor Dennis Storhøi

Dennis Storhøi

Actor Gard B. Eidsvold

Gard B. Eidsvold

Actor Kim S. Falck-Jørgensen

Kim S. Falck-Jørgensen

Actor Anneke von der Lippe

Anneke von der Lippe

Actor Mads Sjøgård Pettersen

Mads Sjøgård Pettersen

Actor Gard Fartein Løkke Goli

Gard Fartein Løkke Goli

Officiell trailer

Siehe auch

Troll (2022) Dreamfilm

Den nya actionfilmen Troll hade premiär den 1 december 2022 och är nu tillgänglig att streama online gratis med svensk textDreamfilm. Filmen är producerad av det norska filmbolaget Motion Blur och regisseras av Roar Uthaug.

Troll utspelar sig djupt inne i de norska fjällen, där en explosion väcker en gammal troll till liv. Det enorma odjuret börjar gå på en förödande rampage genom byarna i dalen. För att stoppa trollet måste paleontologen Nora Tidemann och hennes team ta till drastiska åtgärder.

Filmen är en spännande actionfilm fylld med spektakulära specialeffekter och hisnande actionscener. Trollet är imponerande väldesignat och skapar en trovärdig hotfull stämning. Skådespelarna gör ett bra jobb med att balansera rollfigurernas drama med det storslagna monsterkaoset.

Har du sett trailern till Troll så vet du att den här filmen levererar action och spänning i massor. Titta på den nu med svensk textDreamfilm helt gratis online.

Troll

Troll Swesub Stream Online Gratis

Är du sugen på att se en riktigt adrenalinfylld film? Då ska du streama den nya norska actionfilmen Troll som nu finns tillgänglig med swesub att se helt gratis online.

Filmen utspelar sig i de norska fjällen där en explosion väcker ett förhistoriskt troll till liv. Trollet börjar rasa genom byarna i dalen och lämna förödelse efter sig. Enda sättet att stoppa odjuret är genom drastiska åtgärder.

Troll är fylld med hisnande action och har fått beröm för sina imponerande specialeffekter. Trollet är otäckt väldesignat och skapar en intensiv känsla av hot. Skådespelarna, däribland Ine Marie Wilmann, gör ett bra jobb med att balansera rollfigurernas drama med det storslagna monsterkaoset.

Missa inte chansen att streama Troll online med svensk text helt gratis. Häng med på en spännande actionfylld monsterfilm du inte kommer glömma.

Troll Svensk Text Ladda Ner Torrent

Den nya norska actionfilmen Troll har nu premiär och går att ladda ner med svensk text via torrent. Filmen utspelar sig i de norska fjällen och handlar om hur en explosion väcker ett gigantiskt troll till liv som börjar härja i dalgångarna.

För att bekämpa det förödande trollet krävs drastiska åtgärder av paleontologen Nora Tidemann och hennes team. Filmen är fylld med spännande actionscener och har fått beröm för sina imponerande specialeffekter där trollet verkligen känns som ett trovärdigt monster.

Om du gillade trailern till Troll kommer du älska att se hela filmen. Ladda ner den nu med svensk text via torrent och upplev den adrenalinfyllda actionen hemma i soffan. Det är en perfekt film för en spännande filmkväll!

Missa inte möjligheten att ladda ner den häftiga nya monsterfilmen Troll med svensk text via torrent. Perfekt för en spännande filmkväll!

Titta På Troll Sverige Zmovie

Den nya norska actionfilmen Troll har nu premiär och går att titta på online helt gratis via streamingtjänsten Zmovie. Filmen utspelar sig i de dramatiska norska fjällen och handlar om hur en explosion väcker ett uråldrigt troll till liv.

Trollet börjar härja och lämna förödelse efter sig i byarna i dalen. För att stoppa monstret krävs drastiska åtgärder av forskarna som studerar trollet. Filmen har fått stor uppskattning för sina adrenalinfyllda actionscener och imponerande specialeffekter.

Nu kan du titta på Troll gratis online med svensk text via Zmovie. Det är en spännande och fartfylld film fylld med dramatik, action och skräck. Perfekt för en adrenalinkick framför skärmen!

Troll

Se Troll Svenska Swefilmer HD

Den nya norska actionfilmen Troll går nu att streama online i HD-kvalitet med svenska swefilmer på Dreamfilms streamingtjänst. Filmen utspelar sig i de norska fjällen och skildrar hur en explosion väcker ett uråldrigt troll till liv.

Trollet börjar rasa genom byarna och lämna förödelse efter sig. För att stoppa monstret tvingas forskarna som studerar trollet ta till drastiska åtgärder. Troll har hyllats för sina fantastiska specialeffekter och spännande actionscener fyllda med fart och fläkt.

Nu kan du se Troll på svenska i HD-kvalitet helt gratis online. Det är en adrenalinfylld monsterfilm med massor av dramatik, skräck och action. Perfekt filmkväll hemma i soffan!

Swesub Troll Helfilm Stream Online

Den nya norska actionfilmen Troll går nu att streama online i sin helhet med swesub. Filmen utspelar sig i de norska fjällen där en explosion väcker ett uråldrigt troll till liv som börjar rasa genom byarna.

För att stoppa trollet tvingas forskarteamet som studerar det att ta till drastiska åtgärder. Troll är fylld med spännande actionsekvenser och har hyllats för sina fantasifulla specialeffekter där trollet känns som ett genuint monster.

Nu kan du streama hela Troll online med svensk text och följa med på en adrenalinfylld färd. Det är en fartfylld monsterfilm med massor av drama, skräck och action. Perfekt för en spännande kväll!

10 liknande filmer:

  1. Ben-Hur
  2. Kung Fu Panda 3
  3. Fruktans lön
  4. Mästerkatten 2
  5. Aquaman
  6. El padrino
  7. Exodus: Gods and Kings
  8. Trunk - Locked In
  9. Lights Out
  10. Avengers: Infinity War
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 1593
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Semister12

En (titel) med ett betyg på 6.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

MatVOD

Med ett genomsnittligt betyg på 6.7 bevisar Troll att även korta former kan vara engagerande och intressanta.
avatar

Patricktexas

Troll med medelbetyget 6.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 6.7 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 44m att titta på den från början till slut.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.7 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

RevJace

Troll Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.7 talar för sig själv.
avatar

ganDi1243

Troll med medelbetyget 6.7 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!
avatar

Grater98

Troll Betyget 6.7 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra typ.
avatar

FilmTitel

Troll Titel med ett betyg på 6.7 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!