alt

Titta på Upp 2009 gratis - Streama Online SweFilmer

rating8
19 418
Betyg
calendar2009
time1h 36m
Carl Fredriksson är en 78-årig, pensionerad ballongförsäljare som bestämmer sig för att äntligen uppfylla sin dröm om ett storslaget äventyr. Med hjälp av tusentals ballonger fastbundna på sitt hus flyger han iväg på sitt livs resa till Sydamerika. För sent upptäcker Carl att hans värsta mardröm, Oskar – en överenergisk 8-årig scout, befinner sig på fel plats vid fel tillfälle – nämligen Carls veranda! Världens mest osannolika par hamnar mitt i ett spännande äventyr i Sydamerika och möter nya vänner; Dogge, en talande hund, och Kenneth, den sällsynta fågeln som inte kan flyga. Fångad tillsammans med Oskar i djungeln, upptäcker Carl att de största äventyren i livet inte alltid är de som du har förväntat dig!

Skådespelare

Actor Pete Docter

Pete Docter

Actor Mickie McGowan

Mickie McGowan

Actor Laraine Newman

Laraine Newman

Actor Delroy Lindo

Delroy Lindo

Actor John Ratzenberger

John Ratzenberger

Actor Ed Asner

Ed Asner

Actor Christopher Plummer

Christopher Plummer

Actor Bob Peterson

Bob Peterson

Officiell trailer

Siehe auch

Upp gratis online svenskt tal 2009

Upp är en amerikansk animerad äventyrsfilm från 2009 i regi av Pete Docter. Filmen är producerad av Pixar Animation Studios och hade biopremiär i Sverige den 28 maj 2009. Upp handlar om den äldre änklingen Carl Fredricksen som fäster tusentals ballonger vid sitt hus för att flyga till Sydamerika, något han och hans fru drömde om. På resan får han oväntat sällskap av pojken Russell som letar efter äventyr. Tillsammans beger de sig ut på en minnesvärd resa.

Med sitt svenska tal och text är Upp en perfekt film att streama gratis online för hela familjen. Den här Disneyn och Pixars animerade äventyrsfilm från 2009 är fortfarande lika underhållande och har blivit något av en modern klassiker. Med sina vackra bilder och rörande historia om vänskap och att förverkliga sina drömmar är detta en film som både unga och gamla kommer att uppskatta.

Så varför inte krypa upp i soffan en regnig dag och titta på Upp swesub? Eller varför inte göra det till en familjekväll framför tv:n med popcorn och godis? Oavsett är detta en upplevelse värd att streama för alla som inte har sett den tidigare eller vill se om den igen.

Så tveka inte att streama Upp gratis på svenska redan idag! Det finns ingen bättre tidpunkt att njuta av denna rörande och roliga animerade film.

Upp

Upp helfilm gratis på svenska

Vill du se den hyllade animerade äventyrsfilmen Upp i sin helhet? Nu har du chansen att göra det helt gratis och på svenska online! Upp från 2009 regisserades av Pete Docter och producerades av den legendariska animationsstudion Pixar.

Filmen handlar om den buttere och enslige änklingen Carl Fredricksen som efter att ha bott hela sitt liv i samma hus bestämmer sig för att flytta genom att knyta tusentals ballonger till huset och flyga till Sydamerika - något han lovade sin fru att de en dag skulle göra.

På sin resa får Carl oväntat sällskap av den hyperaktiva pojken Russell som är ute efter äventyr och en scoutmärke. Tillsammans upplever de hisnande äventyr i den sydamerikanska djungeln.

Upp vann två Oscars för Bästa animerade film och Bästa filmmusik 2009. Den hyllades för sitt medryckande tema om vänskap, att följa sina drömmar och att livet börjar vid 90 år.

Så missa inte chansen att se denna rörande film i sin helhet på svenska helt gratis online. Det finns ingen bättre familjefilm att streama över en mysig helg!

Upp streama svensk text Disney Pixar

Är du sugen på att se en fantastisk animerad film för hela familjen? Då rekommenderar vi att du streamar Upp med svensk text online! Upp är en Oscar-belönad animerad film från 2009 producerad av Disney Pixar.

Filmen handlar om den buttere änklingen Carl Fredricksen som flyttar från sin älskade stad genom att fästa tusentals ballonger vid sitt hus. Målet är att ta sig till Sydamerika - en dröm han delade med sin fru. Men på vägen dit får Carl oväntat sällskap av pojken Russell.

Tillsammans upplever de många äventyr i den sydamerikanska djungeln samtidigt som en oväntad vänskap växer fram. Upp hyllades för sitt medryckande tema om vänskap, att följa sina drömmar och att livet börjar vid 90 år.

Så varför inte samla familjen framför TV:n och njuta av denna underbara feelgood-film från Disney Pixar? Det finns knappast en bättre film att streama gratis med svensk text en regnig dag hemma.

Uppmuntra barnens fantasi och ge er alla en stunds välbehövlig underhållning. Tryck play och njut av äventyret - det är definitivt värt att se om och om igen!

Se Upp animering full längd Sverige

Letar du efter en rolig och hjärtevärmande animering att se med hela familjen? Då rekommenderar vi den Oscarsbelönade filmen Upp från 2009 i regi av Disney Pixar. Nu kan du se Upp i dess fulla längd med svenskt tal helt gratis online.

Upp handlar om den buttere pensionären Carl Fredicksen som bestämmer sig för att flytta från sin älskade stad genom att knyta tusentals ballonger till sitt hus. Målet är att ta sig till Sydamerika - en dröm han delade med sin fru.

Men Carl får oväntat sällskap av pojken Russell under sin flygresa, och tillsammans upplever de många äventyr i den sydamerikanska djungeln. Filmen vann två Oscars för Bästa animerade film och Bästa filmmusik.

Upp är en must-see för alla animeringsentusiaster. Den har ett medryckande tema om vänskap, att följa sina drömmar och att livet börjar vid 90 år. Perfekt familjeunderhållning!

Så tryck play och njut av denna feelgood-klassiker från Disney Pixar i dess fulla längd. Det finns garanterat inget bättre sätt att tillbringa en mysig helg hemma i soffan än att streama Upp gratis online.

Upp

Upp se film gratis Dreamfilm

Letar du efter en härlig feelgood-film att se med hela familjen? Då rekommenderar vi den Oscarsvinnande animerade komedin Upp från 2009 i regi av Disney Pixar. Nu kan du se Upp gratis online med svenskt tal på Dreamfilm.

Upp handlar om den buttere pensionären Carl Fredricksen som genom att fästa tusentals ballonger lyckas flytta sitt hus till Sydamerika - en drömresa han planerat med sin fru. Men han får oväntat sällskap av pojken Russell under resan.

Tillsammans upplever de många äventyr i den sydamerikanska djungeln och en oväntad vänskap uppstår. Upp vann två Oscars för Bästa animerade film och Bästa filmmusik 2009.

Med sitt medryckande tema om vänskap, att följa sina drömmar och att livet börjar vid 90 år är detta en perfekt feelgood-film för hela familjen. Så poppa popcornen och njut av denna tidlösa klassiker!

Streama Upp gratis online och följ med på ett minnesvärt, roligt och rörande äventyr tillsammans med Carl och Russell. En bättre familjefilm får man leta efter. Tryck play och dröm dig bort!

10 liknande filmer:

  1. Robot Dreams
  2. Familjen Casagrande: Filmen
  3. Kung Fu Panda
  4. Shrek
  5. Encanto
  6. Trolls 3
  7. Coraline och spegelns hemlighet
  8. Despicable Me 4
  9. Megamind
  10. Leo
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 19418
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 8 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Animering. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 8 för Uppbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

krzys

Betyget 8 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 8 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 8 betyg är en säker sak.
avatar

MagicMikel12

Om alla typer var lika bra som titeln med betyget 8, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

matixd

Upp Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 8 bekräftar bara detta.
avatar

ganDi1243

Upp med medelbetyget 8 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!