close icon
page-title
Uppdrag sex
Uppdrag sex

Detaljer

 • Originaltitel: Seksmisja
 • Originalspråk: Polska
 • Produktionsland: Polen
 • Regissör: Zespół Filmowy "Kadr"

Titta på Uppdrag sex 1984 gratis - Streama Online SweFilmer

star7.3
267Betyg
date1984
date1h 57m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |11 timer siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |2 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  MuriVOD12

  |2 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  DokisDennis

  |4 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RealityRasmus

  |4 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |5 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  blåbärSky

  |8 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |9 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  VerklighetenVera

  |10 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Uppdrag sex (1984) på Swefilmer

Den klassiska komedifilmen Uppdrag sex från 1984 finns nu att streama på Swefilmer. Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där män har dött ut. Två kvinnor skickas tillbaka i tiden för att ta reda på vad som hände männen.

Uppdrag sex är skriven och regisserad av Juliusz Machulski och har blivit en kultklassiker inom polsk film. Rollista innehåller kända skådespelare som Jerzy Stuhr, Bożena Stryjkówna och Hanna Stankówna.

Filmen var kontroversiell när den kom på grund av sitt fräcka och satiriska humör. Men den blev en stor publiksuccé och hyllas för sin smarta historia och roliga karaktärer.

På Swefilmer kan du nu streama Uppdrag sex online med bra bildkvalitet. Perfekt för en kväll med skratt!

Uppdrag sex

Streama Uppdrag sex online

Uppdrag sex finns nu att streama lagligt på nätet tack vare streamingtjänsten Swefilmer. Där kan du se den polska komedi klassikern från 1984 med bra bild och ljud.

För att streama Uppdrag sex behöver du skapa ett kostnadsfritt konto på Swefilmer. Sedan kan du börja titta direkt via deras app eller hemsida.

Swefilmer har en bred katalog med tusentals titlar, både nya och gamla filmer. Utöver Uppdrag sex hittar du många andra polska filmer och serier.

Strömningen fungerar smidigt på de flesta enheter som mobil, surfplatta, PC och smart-TV. Så du kan se Uppdrag sex var och när du vill!

Uppdrag sex - Roliga scener och citat

Uppdrag sex är fylld med roliga och minnesvärda scener tack vare filmens smarta manus och duktiga skådespelare.

Några höjdpunkter är när de båda huvudrollsinnehavarna Max och Albert anländer till det förflutna på ett sätt som chockar alla i sin omgivning.

Ett annat klassiskt ögonblick är när Max försöker lära män och kvinnor hur man har sex, med katastrofala och komiska resultat.

Citaten från Uppdrag sex citeras fortfarande flitigt, som till exempel: "Hur är det möjligt? Jag har läst alla instruktioner!" och "Vad ska jag göra med den här delen?".

Var kan jag se Uppdrag sex gratis?

Tyvärr finns det i dagsläget inget lagligt sätt att streama Uppdrag sex helt gratis på nätet.

Men på Swefilmer kan du testa tjänsten gratis i 30 dagar. Under den perioden har du obegränsad tillgång till Uppdrag sex och tusentals andra filmer.

Efter 30 dagar kostar ett Swefilmer-abonnemang endast 79 kr per månad. Det är ett överkomligt pris för tillgång till massor med filmunderhållning.

Så passa på att nyttja erbjudandet om en kostnadsfri månad och streama Uppdrag sex och andra polska guldkorn!

Uppdrag sex

Uppdrag sex för barn - Lämpligt?

Även om Uppdrag sex är en humoristisk film med ett intressant budskap, är den inte lämplig för barn.

Filmen innehåller en hel del vågad humor, naket och sexskämt som gör att den får 15 års åldersgräns.

För tonåringar som är moget nog att ta till sig innehållet kan det vara underhållande. Men för yngre barn rekommenderas inte Uppdrag sex.

Som förälder får man såklart själv avgöra vad ens barn klarar av att se. Men generellt sett passar nog inte filmen för barn under 15 år.

Var hittar jag Uppdrag sex streaming?

Den bästa platsen för att streama komedi klassikern Uppdrag sex på nätet är Swefilmer.

Där kan du se Uppdrag sex direkt i webbläsaren eller Swefilmer-appen på valfri enhet som mobil, dator eller TV.

Jämfört med andra streaming sajter har Swefilmer oftast snabbast uppspelningshastighet och stabilast bildkvalitet.

Dessutom har de filmer med svenskt tal ochundertexter vilket gör det smidigtatt följa handlingen även om du inte behärskar polska.

Så missa inte chansen att se den roliga och tankeväckandekultfilmen Uppdrag sex på nätet. Börja streama påSwefilmer redan idag!

Sammanfattning av artikeln

I den här artikeln kan du läsa om var och hur du kan streama den klassiska komedifilmen Uppdrag sex från 1984. Filmen utspelar sig i en dystopisk framtid där män har dött ut och två kvinnor skickas tillbaka i tiden för att undersöka vad som hände.

Vi rekommenderar streamingtjänsten Swefilmer för att titta på Uppdrag sex. Där kan du streama filmen lagligt och med bra kvalitet. Swefilmer har även många andra bra filmer, både nya och gamla, som passar utmärkt för en filmafton hemma i soffan.

Artikeln ger dig information om hur du skapar konto, vad det kostar och på vilka enheter du kan se filmerna. Vi ger också tips på roliga scener och citat från Uppdrag sex som du inte vill missa.

Avslutningsvis diskuterar vi om Uppdrag sex är lämplig för barn eller inte. Vår slutsats är att på grund av filmens vågade humör passar den bäst för vuxna och äldre tonåringar.

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 267

Dela