close icon
page-title
Venom
Venom

Detaljer

 • Originaltitel: Venom
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Kina, USA
 • Regissör: Matt Tolmach Productions

Titta på Venom 2018 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.8
15286Betyg
date2018
date1h 52m

Kommenter

 • avatar

  RealityRasmus

  |5 timer siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |6 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |6 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  VerklighetenVera

  |9 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  DokisDennis

  |10 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  FamiljeFrida

  |11 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |13 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  blåbärSky

  |13 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  matixd

  |14 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Venom SE | Streama Venom (2018) online gratis

Är du sugen på att se den sjuka nya skräckfilmen Venom med Tom Hardy i huvudrollen? Nu har du chansen att streama Venom online gratis! Filmen hade biopremiär den 28 september 2018 och är en av årets mest efterlängtade filmer för fans av skräck och superhjältefilmer.

Venom utspelar sig i samma universum som Spiderman och följer reportern Eddie Brock som blir värd åt det farliga utomjordiska symboitet Venom. Tillsammans måste de ta sig an den skrupelfria affärsmannen Carlton Drake, spelad av Riz Ahmed.

Med en ensemble av kända skådespelare, häftiga specialeffekter och en spännande handling är Venom en film du inte vill missa. Med Dreamfilm kan du titta på Venom gratis online med svensk text redan idag!

Streama och njut av den adrenalinstinna actionen och skräcken i bekvämligheten av ditt eget hem. Varför gå på bio när du kan se Venom gratis på nätet?

Venom

Titta på Venom svenska undertexter

Är du ett fan av skräckfilmer och antihjältefilmer som Deadpool? Då kommer du älska Venom! Filmen är baserad på Marvel-serietidningen med samma namn och är fylld med spännande action och häftiga specialeffekter.

I huvudrollen ser vi stjärnskådespelaren Tom Hardy som vigör sig åt rollen som reportern Eddie Brock. Han gör ett övertygande porträtt av en man som förlorar allt, men som samtidigt får superkrafter när han blir symbiotvärden åt utomjordingen Venom.

Vår antihjälte måste lära sig att kontrollera sina nya förmågor och bestämma sig för om han ska använda dem för det goda. Det är en underhållande berättelse om makt, ansvar och inre demoner.

Missa inte chansen att se Venom med svenska undertexter gratis online! Det är den perfekta filmen för en spännande kväll hemma i soffan.

Venom Dreamfilm swe-filmer

Venom är en av årets bästa skräckfilmer och ett måste för fans av Marvel och serietidningar.

Är du sugen på att se den nya skräckfilmen Venom med Marvel-profilen Tom Hardy? Nu behöver du inte längre gå till biografen för att få din dos av spänning, action och adrenalinstinna effekter. Med Dreamfilm kan du streama Venom gratis online i hög kvalitet.

Filmen hade biopremiär 2018 och följer reportern Eddie Brock som blir symbiotvärden åt det farliga utomjordiska väsendet Venom. Tillsammans måste de stoppa den skrupelfria affärsmannen Carlton Drake från att genomföra sina ondskefulla experiment.

Med en ensemble av kända skådespelare, en intrigant handling och imponerande specialeffekter utlovar Venom att bli en riktig rysare. Det är en film som garanterat kommer tillfredsställa fans av skräck, action och serietidningar.

Så tveka inte att streama Venom gratis på svenska idag! Det är den perfekta filmen för en spännande kväll framför skärmen.

Se Venom gratis på svenska

Vill du se den nya skräckfilmen Venom med Tom Hardy gratis online? Nu har du chansen!

Venom hade biopremiär 2018 och är baserad på serietidningarna från Marvel med samma namn. Filmen utspelar sig i samma universum som Spiderman och följer reportern Eddie Brock som blir symbiotvärden åt utomjordingen Venom.

Tillsammans måste de stoppa den hänsynslöse affärsmannen Carlton Drake, spelad av Riz Ahmed, från att genomföra sina farliga experiment på människor. Det blir en spännande kamp mellan det onda och det goda, fylld med coola specialeffekter och adrenalinfyllda actionscener.

Tom Hardy gör en fantastisk insats i huvudrollen som Eddie Brock och visar prov på sitt enorma register som skådespelare. Med svensk text blir upplevelsen ännu bättre!

Så missa inte chansen att se Venom gratis på svenska online. Skräckfilm av det här kalibret kommer du inte hitta var som helst.

Venom

Venom helfilm online

 • Spännande skräckfilm baserad på Marvel-serien
 • Tom Hardy i galen dual-roll som Eddie Brock och Venom
 • Häftiga specialeffekter och actionfyllda scener
 • Streama Venom gratis online med svensk text

Är du redo för en adrenalinstinn och läskig filmupplevelse? Då ska du streama Venom gratis online i sin helhet!

Venom släpptes 2018 och är baserad på serietidningarna från Marvel. Filmen utspelar sig i samma universum som Spiderman och följer reportern Eddie Brock, spelad av stjärnskådespelaren Tom Hardy.

Efter en olycka blir Eddie värden åt det farliga symboitet Venom. Tillsammans måste de rädda jorden från den hänsynslöse affärsmannen Carlton Drakes experiment. Det blir en episk kamp mellan det onda och det goda, fylld med coola effekter och spännande action.

Tom Hardy gör ett fantastiskt jobb i den duala huvudrollen som både Eddie och Venom. Hans skådespelari är en av filmens stora höjdpunkter.

Missa inte chansen att uppleva hela den adrenalinfyllda skräckfilmen Venom gratis online. Det är en upplevelse värd att streama!

Sjuk skräckfilm Venom stream

Är du ett fan av skräckfilmer och coola specialeffekter? Då ska du streama den nya Marvel-filmen Venom idag!

Venom hade biopremiär 2018 och är baserad på serietidningarna om den skräckinjagande antihjälten med samma namn. I filmen får vi följa reportern Eddie Brock, spelad av stjärnskådespelaren Tom Hardy.

Efter en olycka blir Eddie värden åt symbioten Venom, ett farligt utomjordiskt väsen med övermänskliga krafter. Tillsammans måste de stoppa affärsmannen Carlton Drakes ondskefulla experiment innan det är försent.

Med en spännande handling, galna actionscener och häftiga effekter är Venom en rysare utöver det vanliga. Tom Hardy gör ett fantastiskt jobb i huvudrollen och visar prov på sitt stora register som skådespelare.

Missa inte chansen att streama den sjuka skräckfilmen Venom online! Det är en superspännande filmupplevelse för fans av skräck och seriefilmer.

Kolla in Venom gratis på nätet

Med coola effekter, spänning och Tom Hardy i galen dual-roll är Venom ett måste för alla skräckfans!

Vill du se den häftiga nya skräckfilmen från Marvel Venom med Tom Hardy? Nu behöver du inte längre gå till biografen för att få se den.

Tack vare Dreamfilm kan du kolla in Venom gratis online och njuta av den spännande handlingen, de coola effekterna och Tom Hardys imponerande insats i dubbelrollen som Eddie Brock och Venom.

Venom hade biopremiär 2018 och utspelar sig i samma universum som Spiderman. Filmen följer reportern Eddie som efter en olycka blir värden åt symbioten Venom - ett farligt utomjordiskt väsen med övermänskliga krafter.

Tillsammans måste de stoppa den skrupelfria affärsmannen Carlton Drake från att utföra sina ondskefulla experiment. Det blir en intensiv kamp mellan det goda och onda, fylld med adrenalinpumpande action.

Så missa inte chansen att kolla in Venom gratis på nätet. Det är en superspännande och läskig filmupplevelse värd att streama!

Se Venom med svensk text

Är du ett fan av skräck, action och coola specialeffekter? Då ska du se den nya Marvel-filmen Venom!

Venom hade biopremiär 2018 och följer reportern Eddie Brock, spelad av stjärnskådespelaren Tom Hardy. Efter en olycka blir Eddie värden åt det farliga utomjordiska symboitet Venom, som ger honom övermänskliga krafter.

Tillsammans måste de stoppa den hänsynslöse affärsmannen Carlton Drake, spelad av Riz Ahmed, från att utföra farliga medicinska experiment på människor.

Med en spännande handling, galen action och coola specialeffekter utlovar Venom att bli en riktigt häftig filmupplevelse. Tom Hardy gör ett fantastiskt jobb i dubbelrollen som både Eddie och Venom.

Missa inte chansen att se Venom med svensk text online! Det är en adrenalinfylld rysare som garanterat kommer tillfredsställa alla fans av skräck och superhjältefilmer.

Venom på svenska gratis

Den nya skräckfilmen Venom med stjärnskådespelaren Tom Hardy i dubbelrollen som Eddie Brock och Venom utlovar att bli årets häftigaste filmupplevelse för fans av Marvel och serietidningar!

Venom hade biopremiär 2018 och är baserad på serietidningarna om den skräckinjagande antihjälten Venom. Filmen utspelar sig i samma universum som Spiderman och följer reportern Eddie Brock.

Efter en olycka blir Eddie värden åt symbioten Venom och får övermänskliga krafter. Tillsammans måste de stoppa affärsmannen Carlton Drake från att utföra farliga medicinska experiment.

Med en spännande handling, galen action och häftiga specialeffekter utlovar Venom att tillfredsställa både skräck- och superhjältefans. Och med svenska gratis online blir filmupplevelsen ännu bättre!

Så missa inte chansen att se den coola Marvel-filmen Venom på svenska. Det är en adrenalinfylld rysare värd att streama!

10 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 15286

Dela