close icon
page-title
WALL-E
WALL-E

Detaljer

 • Originaltitel: WALL·E
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Pixar

Titta på WALL-E 2008 gratis - Streama Online SweFilmer

star8.1
18168Betyg
date2008
date1h 38m

Kommenter

 • avatar

  FamiljeFrida

  |13 timer siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  MuriVOD12

  |2 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  RomantikRonja

  |5 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |7 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  DokisDennis

  |9 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  blåbärSky

  |9 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  RealityRasmus

  |10 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  VerklighetenVera

  |10 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  matixd

  |13 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  glödandeStjärna

  |14 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

WALL-E 2008 i Sverige

WALL-E är en älskad animerad film från 2008 som har blivit en modern klassiker. Filmen utspelar sig långt in i framtiden när människan har flytt jorden och lämnat den i händerna på den lilla roboten WALL-E. Ensam fortsätter han outtröttligt sitt arbete med att städa upp och packa ihop skrot, tills han en dag får sällskap av en ny robot vid namn EVA. Deras möte blir början på ett spännande äventyr genom världsrymden där de tillsammans försöker hitta svaren på vad som har hänt med jorden och människorna.

För dig som älskar atmosfäriska och visuellt vackra science fiction-filmer är WALL-E ett måste att se. Filmen är full av charm, humor och känsla, och berättelsen om WALL-E och EVA är både rolig och rörande. Dessutom är animationen i filmen helt fantastisk och varje bild är en visuell fröjd för ögonen.

Om du ännu inte har sett WALL-E är det dags att ändra på det! Filmen finns tillgänglig att streama online på olika plattformar, bland annat på swe-filmer.se där du kan titta på den gratis. Så varför inte sätta dig ner, koppla av och unna dig den här underbara filmupplevelsen?

Oavsett om du är en trogen Pixar-fan eller om du bara gillar bra science fiction-filmer så kommer WALL-E garanterat att förtjusa dig. Låt dig förföras av den lilla robotens charmiga personlighet och följ med på hans spännande resa genom universum. Vem vet, kanske hittar du också svar på vad som egentligen har hänt med jorden och människorna?

WALL-E

WALL-E Streama online - var kan du se WALL-E 2008 gratis?

För dig som vill se WALL-E 2008 behöver du inte leta länge - filmen finns nämligen tillgänglig att streama online på flera olika plattformar. En av de bästa ställena att titta på WALL-E är swe-filmer.se, där du kan se den gratis.

Swe-filmer.se är en av Sveriges största och mest populära streamingplattformar för film och TV-serier. Här hittar du ett brett utbud av titlar, från klassiska filmer till de senaste blockbusterna. Och bäst av allt - du kan titta på dem helt utan kostnad!

Att se WALL-E på swe-filmer.se är enkelt och smidigt. Gå bara in på hemsidan, sök upp filmen och klicka på "spela". Sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av den fantastiska berättelsen om WALL-E och hans spännande äventyr. Inga dyra abonnemang eller betalningar - bara en gratis, kvalitativ filmupplevelse.

Så vad väntar du på? Besök swe-filmer.se idag och upptäck den underbara animerade filmen WALL-E. Det här är en film som kommer att fascinera både barn och vuxna, så dela gärna upplevelsen med familj och vänner. Njut av den visuella prakt, den roliga humorn och den rörande berättelsen om WALL-E - allt helt gratis!

WALL-E Gratis streama - titta på WALL-E 2008 utan kostnad

Som vi nämnde tidigare kan du titta på WALL-E 2008 gratis på swe-filmer.se - en av Sveriges bästa streamingplattformar för film och TV-serier. Men det finns faktiskt fler alternativ om du vill se WALL-E utan att betala något.

En annan utmärkt möjlighet är att kolla in WALL-E på någon av de populära videoplattformarna som erbjuder gratis streaming. Sajter som YouTube och Vimeo har ofta ett brett utbud av filmer tillgängliga, inklusive många klassiker som WALL-E. Här kan du enkelt hitta och titta på filmen utan kostnad.

Vill du ha ännu fler alternativ för att se WALL-E gratis? Håll då utkik efter specialerbjudanden och kampanjer hos olika streamingaktörer. Ibland erbjuder de möjlighet att se utvalda filmer utan kostnad under en begränsad period. Så håll ögonen öppna - du kanske hittar WALL-E tillgänglig för gratis visning någonstans!

Oavsett vilken väg du väljer, så finns det gott om möjligheter att titta på WALL-E 2008 utan att betala en enda krona. Ta vara på dessa fantastiska alternativ och unna dig en oförglömlig filmupplevelse helt gratis. Låt dig förtrollas av WALL-E och hans äventyr - det här är en film som definitivt är värd att se!

Titta på WALL-E 2008 - en guide för filmälskare

Är du sugen på att se WALL-E men är osäker på var du ska börja? Oroa dig inte, vi har en guide för dig som älskar film och vill se den här animerade klassikern.

Den första frågan du kanske ställer dig är: När kom WALL-E ut? Filmen hade premiär 2008 och är ett av Pixars mest älskade verk. Den har sedan dess blivit en modern klassiker inom animationsfilmens värld.

Var kan man då se WALL-E idag? Som vi tidigare nämnt finns det flera bra alternativ, bland annat på swe-filmer.se där du kan titta gratis. Men filmen finns även tillgänglig för digital uthyrning eller köp på olika streamingplattformar som iTunes, Google Play och Amazon Prime Video.

Om du vill ha en riktigt storslagen upplevelse kan du också leta efter visningar av WALL-E på bio. Ibland har biografer specialvisningar av äldre klassiker, så håll utkik efter sådana tillfällen i din närhet. Att se WALL-E på stor duk är verkligen en upplevelse utöver det vanliga!

Oavsett vilket sätt du väljer att titta på WALL-E, så kan du se fram emot en fantastisk filmupplevelse. Låt dig förföras av den charmiga robotens äventyr, njut av den bedårande animationen och den känslosamma berättelsen. WALL-E är en film som passar både barn och vuxna - det här är något för hela familjen!

WALL-E

WALL-E Film gratis - var kan jag se WALL-E 2008 utan att betala?

Som vi redan har nämnt finns det flera bra ställen där du kan se WALL-E 2008 helt gratis. En av de bästa platserna är utan tvekan swe-filmer.se, en av Sveriges mest populära streamingplattformar för film och TV.

På swe-filmer.se har du tillgång till ett enormt bibliotek av filmer, inklusive en hel del klassiker som WALL-E. Det bästa av allt är att du kan titta på dem helt utan kostnad! Allt du behöver göra är att besöka hemsidan, söka upp filmen och klicka på "spela".

Men swe-filmer.se är inte det enda alternativet om du vill se WALL-E gratis. Du kan också kolla in plattformar som YouTube och Vimeo, där många äldre filmer finns tillgängliga utan kostnad. Håll även utkik efter specialerbjudanden och kampanjer hos olika streamingaktörer - ibland kan du få möjlighet att se utvalda filmer helt utan att betala.

Oavsett vilket alternativ du väljer, så har du nu goda möjligheter att njuta av WALL-E 2008 utan att det kostar dig en enda krona. Så vad väntar du på? Gå in på swe-filmer.se eller utforska andra gratis-alternativ och unna dig denna fantastiska, underhållande och rörande animerade film. WALL-E väntar bara på att bli upptäckt av nya tittare!

WALL-E 2008 - filmens handling och rollista

WALL-E är en riktig Pixar-juvel från 2008 som berättar historien om den ensamma roboten WALL-E. Filmen utspelar sig långt in i framtiden, när människan har flytt jorden och lämnat den i händerna på robotar som WALL-E.

WALL-E är en liten, charmig robot som spenderar sina dagar med att städa upp och packa ihop skrot på den övergivna jorden. Han är den sista kvarvarande roboten av sitt slag, och har genom åren utvecklat en viss personlighet och känsloliv. Men WALL-E är ensam, tills en dag då den avancerade robotsonden EVA anländer till jorden.

EVA är på ett uppdrag att leta efter bevis på att liv på jorden åter kan blomstra. När hon och WALL-E möts uppstår ett alldeles särskilt band mellan dem, och tillsammans ger de sig ut på ett spännande äventyr genom världsrymden för att försöka förstå vad som egentligen har hänt.

I rollerna som WALL-E och EVA hittar vi bland annat de talangfulla skådespelarna Ben Burtt och Elissa Knight. Övriga roller görs av filmskapare som Jeff Garlin, Fred Willard och Sigourney Weaver. Tillsammans skapar de en oförglömlig och charmig filmupplevelse som griper tag i tittaren.

 • Regi: Andrew Stanton
 • Manus: Andrew Stanton, Jim Reardon
 • Musik: Thomas Newman
 • Utgivningsår: 2008
 • Genre: Animering, Science Fiction, Äventyr, Familj

Upptäck WALL-E - en modern klassiker för hela familjen

Som du säkert redan vet är WALL-E en underbar animerad film från 2008 som snabbt har blivit en modern klassiker. Oavsett om du är en trogen Pixar-fan eller bara gillar bra science fiction-filmer, så kommer WALL-E garanterat att förtjusa dig. Följ med den lilla charmiga roboten WALL-E på hans äventyr genom världsrymden, där han möter den avancerade roboten EVA. Tillsammans ger de sig ut på en spännande resa för att ta reda på vad som har hänt med jorden och människorna. Du kan se WALL-E gratis på streamingsajten swe-filmer.se eller utforska andra möjligheter att titta på den utan kostnad. Låt dig hänföras av filmens fantastiska animation, känslosamma berättelse och roliga humor - WALL-E är verkligen en riktig pärla för både barn och vuxna!

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 18168

Dela