close icon
page-title
War of the Worlds: The Attack
War of the Worlds: The Attack

Detaljer

 • Originaltitel: War of the Worlds: The Attack
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Storbritannien
 • Regissör: Doorbell Productions

Titta på War of the Worlds: The Attack 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star5.1
152Betyg
date2023
date1h 27m

Kommenter

 • avatar

  MuriVOD12

  |10 timer siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  RealityRasmus

  |6 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  VerklighetenVera

  |6 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej film
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  glödandeStjärna

  |8 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  blåbärSky

  |9 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  DokisDennis

  |10 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  FamiljeFrida

  |11 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  RomantikRonja

  |12 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |14 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

War of the Worlds : The Attack Dreamfilm Gratis Svenska

Den här gången är det inte värre än att utomjordingarna har återvänt för att anfalla jorden igen i den nya spännande thrillern War of the Worlds: The Attack. Filmen släpps exklusivt på Dreamfilm Swefilmer i Sverige den 21 april, så passa på att streama gratis och titta online på den här efterlängtade uppföljaren.

Efter det första förödande angreppet trodde mänskligheten att faran var över. Men när utomjordingarna återvänder med nya vapen och teknologi, inser vi att kampen bara har börjat. Kan jordens invånare enas och besegra hotet den här gången?

War of the Worlds: The Attack

Skräcken Slår Tillbaka I Ny Thriller Swefilmer Stream

Regissören Ridley Scott är tillbaka för att skrämma slag på oss igen med den här fristående uppföljaren till sin klassiska alieninvasionsskräckis War of the Worlds. Med en stjärnspäckad ensemble med bland andra Robert Pattinson och Emily Blunt utlovar filmen både spänning och drama när jorden återigen hotas av undergång.

Filmen utlovar att leverera precis den typ av hjärtstimulerande skräckupplevelse som fans av genren längtar efter.

Inför premiären den 21 april finns War of the Worlds: The Attack tillgänglig för gratis streaming på Dreamfilm Swefilmer. Perfekt för en spännande filmkväll!

Utomjordingarna Anfaller Jorden Igen Swesub Streama

Ännu en gång måste mänskligheten försvara sin existens mot främmande makter från rymden i sci-fi-thrillern War of the Worlds: The Attack. Uppföljaren till 2005 års War of the Worlds med Tom Cruise landar nu på bio, och från den 21 april kan du streama svenska War of the Worlds 2 helt gratis online.

För 15 år sedan var vi nära total utplåning när utomjordingar invaderade vår planet. Nu har de återvänt, den här gången med en ännu större styrka och mer avancerad teknik. Mänsklighetens enda hopp är att vi kan enas och slå tillbaka innan det är för sent.

Missa inte denna adrenalinfyllda rymdskräckis när den har premiär på Dreamfilm och Swefilmer! Titta på War of the Worlds: The Attack med swesub från den 21 april.

Mänskligheten Står Inför Sin Största Utmaning Titta Online

 • Utomjordingarna är tillbaka med hämnd i sinnet i War of the Worlds: The Attack
 • Kan mänskligheten besegra hotet och rädda planeten från undergång?
 • Spännande uppföljare med stjärnspäckad ensemble, bland andra Robert Pattinson

Den fruktade invasionen från rymden fortsätter i den adrenalinfyllda thrillern War of the Worlds: The Attack, som har biopremiär den 21 april. Missa inte möjligheten att titta på filmen gratis online på Dreamfilm Swefilmer från releasedatumet.

Mänskligheten står återigen inför sin största utmaning när utomjordingarna återvänder till jorden, denna gång ännu farligare och bättre rustade för strid. Kan vi besegra dem och säkra planetens överlevnad?

Med sitt medryckande manus och sin fantastiska ensemble är War of the Worlds: The Attack ett måste för alla sci-fi fans.

War of the Worlds: The Attack

Kan Jordens Överlevnad Säkras Denna Gång? Se Film Gratis

I över 15 år har mänskligheten levt i skräck för utomjordingarnas återkomst. Nu är stunden inne. De främmande inkräktarna är här igen, och den här gången verkar de fast beslutna att utplåna allt liv på jorden en gång för alla i den spännande uppföljaren War of the Worlds: The Attack.

Med en imponerande rollista som inkluderar Emily Blunt, Robert Pattinson och Liam Neeson utlovar den adrenalinfyllda thrillern både drama och action när mänskligheten slåss för sin överlevnad. Missa inte möjligheten att se den gratis online på Dreamfilm och Swefilmer från den 21 april!

Kommer vi att kunna besegra utomjordingshotet och säkra planetens framtid? Eller är detta slutet för mänskligheten? Upptäck svaret i War of the Worlds: The Attack!

Vad Blir Konsekvenserna Av Det Hänsynslösa Angreppet?

När utomjordingarna återvänder för att invadera jorden i War of the Worlds: The Attack, vet mänskligheten att striden bara har börjat. Med mer avancerad teknik och nya vapen är hotet större än någonsin, och konsekvenserna av deras hänsynslösa angrepp kan bli förödande.

I denna spännande uppföljare till 2005 års sci-fi-klassiker med Tom Cruise får vi följa mänsklighetens desperata kamp för att besegra inkräktarna och rädda planeten från undergång. Men vad blir egentligen priset för segern den här gången?

Upptäck svaret när War of the Worlds: The Attack har premiär på bio och online den 21 april. Missa inte möjligheten att streama den gratis på Dreamfilm och Swefilmer!

6 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 5 Antal stemmer: 152

Dela