alt

Titta på White Chicks 2004 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.9
3 613
Betyg
calendar2004
time1h 49m
Hur går FBI-agenter, blonda peruker, blå kontaktlinser och blekt kroppssmink ihop? Fumliga FBI-agenterna Kevin och Marcus går under täckmantel i ett försök att beskydda två megarika hotellarvtagerskor från att kidnappas. För att kunna infiltrera societeten klär de ut sig till vita överklassbrudar med attityd! En hejdlöst galen film med dansduell, sköna toner och tokroliga skämt från början till slut.

Skådespelare

Actor Evangeline Lilly

Evangeline Lilly

Actor Marlon Wayans

Marlon Wayans

Actor Lochlyn Munro

Lochlyn Munro

Actor Anne Dudek

Anne Dudek

Actor John Heard

John Heard

Actor Terry Crews

Terry Crews

Actor Jaime King

Jaime King

Actor Jennifer Carpenter

Jennifer Carpenter

Siehe auch

Se "White Chicks" gratis online Swe-filmer

Är du på jakt efter en rolig komedifilm att streama? Då är White Chicks från 2004 ett utmärkt val. Denna humoristiska film med Marlon och Shawn Wayans i huvudrollerna som två manliga FBI-agenter som måste klä ut sig till kvinnor för att lösa ett fall går att se helt gratis online på Swe-filmer.

På Swe-filmer kan du streama White Chicks gratis och utan registrering. Det enda du behöver är en internetuppkoppling för att kunna starta upp filmen och skratta dig igenom dessa två killars galna äventyr i kvinnlig förklädnad.

Med över 2 timmar underhållning utlovar White Chicks massor av skratt. Som gratis alternativ för att se den svensk-textade komedin online är Swe-filmer ovärderligt. Registrera dig inte, betala ingenting - bara luta dig tillbaka och njut av filmen!

White Chicks

Titta på "White Chicks" stream gratis Dreamfilm

Dreamfilm är en annan toppensajt för att kunna streama White Chicks gratis online. Denna svenska streamingtjänst erbjuder tusentals filmer att se utan kostnad, inklusive komedin White Chicks.

För att streama White Chicks på Dreamfilm behöver du inget konto eller abbonemang. Det enda som krävs är att du har internetuppkoppling. Sedan kan du börja titta på denna humoristiska film från 2004 med Kevin och Shawn i galna kvinnliga förklädnader.

Allt som krävs för att streama White Chicks gratis på Dreamfilm är att du skapar ett gratiskonto. Det tar bara några sekunder. Sedan kan du njuta av över 2 timmar rolig underhållning när dessa killar ger sig ut för att vara kvinnor i jakten på att lösa ett fall.

Så om du vill skratta loss ordentligt, är White Chicks på Dreamfilm ett lysande gratisalternativ!

Hur man ser "White Chicks" på svenska full movie

Är du sugen på att se komedifilmen White Chicks från 2004 men vill göra det helt gratis? Det går utmärkt att streama White Chicks som full movie med svensk text på nätet!

För att se hela White Chicks på svenska behöver du bara gå till sajter som Swe-filmer eller Dreamfilm. Där kan du streama den över 2 timmar långa filmen gratis och utan registrering eller prenumeration.

Allt du behöver är internetuppkoppling för att starta upp filmen direkt i din webbläsare. Sedan får du skratta med när FBI-agenterna Kevin och Shawn ger sig ut förklädda till kvinnor för att infiltrera en kidnappningsplan.

Så glöm inte popcornen när du streamar den humoristiska full movie White Chicks på svenska online! Det är den perfekta filmen för en skrattfest.

Var kan man streama "White Chicks" med svensk text

Letar du efter var du kan streama komedin White Chicks på svenska online? Det finns flera utmärkta sajter där du kan se denna humoristiska film från 2004 gratis med svensk text.

Några av de bästa alternativen är:

 • Swe-filmer - streama White Chicks helt gratis, inget konto krävs
 • Dreamfilm - skapa ett gratiskonto och streama filmen direkt
 • Swesub - se White Chicks med svensk text, utan registrering

På alla dessa streamingtjänster kan du se hela filmen White Chicks på över 2 timmar med svenskt tal. Perfekt när du vill skratta loss ordentligt åt FBI-agenternas galna kvinnliga förklädnader!

White Chicks

Var hittar jag "White Chicks" att se gratis på nätet

Den humoristiska komedin White Chicks från 2004 med Shawn och Marlon Wayans går att streama helt gratis på nätet. Här är de bästa ställena att hitta White Chicks att se utan kostnad:

Swe-filmer, Dreamfilm och Swesub erbjuder alla White Chicks gratis streaming utan registrering eller prenumeration.

På dessa streamingtjänster för svenska filmer kan du hitta White Chicks och börja titta direkt. Det enda du behöver är internetuppkoppling för att starta filmen.

Med över 2 timmars humor när två manliga agenter tvingas klä ut sig till kvinnor för att lösa ett fall, utlovar White Chicks massor av garanterade skratt. Perfekt underhållning helt gratis!

Så glöm inte popcornen och välj en av dessa sajter för att hitta White Chicks att streama kostnadsfritt. Det är den perfekta filmen att se för en riktigt rolig kväll!

Se den roliga komedifilmen "White Chicks" från 2004

White Chicks från 2004 är en hysteriskt rolig komedifilm med bröderna Shawn och Marlon Wayans i huvudrollerna. De spelar FBI-agenter som tvingas klä ut sig till kvinnor för att lösa ett fall, vilket leder till massor av komiska och pinsamma situationer.

Filmen är fylld med slapstick-humor och förvecklingar när de båda männen desperat försöker bibehålla sina hemliga identiteter. Med kvinnliga förklädnader, blonderat hår och högklackat ger de allt för att infiltrera den kriminella grupp de jagar.

White Chicks bjuder på över 2 timmar galen komedi när allt går överstyr för de stackars agenterna. Skrattsalvorna är garantierade i denna humoristiska film som parodierar klichéerna kring kvinnlighet, skönhet och vänskap.

Så poppa popcornen och streama den underhållande White Chicks från 2004! Filmen går att se helt gratis online på sajter som Swe-filmer och Dreamfilm. Perfekt för en skrattfest till helgen!

10 liknande filmer:

 1. Craig Before the Creek
 2. Next Goal Wins
 3. Lift
 4. Monsters, Inc.
 5. Röd
 6. Shazam! Fury of the Gods
 7. Ghettoblaster
 8. Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem
 9. Ted
 10. Shrek
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 3613
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 6.9 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Komedi. Ett måste!
avatar

Pouksa

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En White Chicks med ett 6.9 betyg är en säker sak.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som White Chicks med betyget 6.9, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.9 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter White Chicks. Betyget 6.9 bekräftar bara detta
avatar

damVod1

White Chicks med ett betyg på 6.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 49m
avatar

MediSV

Med ett betyg på 6.9 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

MovieFilmer

White Chicks Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.9 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

FilmTitel

White Chicks Titel med ett betyg på 6.9 är ett starkt bevis på den höga kvaliteten på denna typ. Ett måste-objekt!

Produktioner av liknande genrer

Willy Wonka och chokoladfabriken

Storken Richard och den mystiska juvelen

Hotell Transylvanien 4: Ombytta roller