close icon
page-title
White Men Can't Jump
White Men Can't Jump

Detaljer

 • Originaltitel: White Men Can't Jump
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: 20th Century Studios

Titta på White Men Can't Jump 2023 gratis - Streama Online SweFilmer

star6.4
234Betyg
date2023
date1h 41m

Kommenter

 • avatar

  DokisDennis

  |6 timer siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  FamiljeFrida

  |6 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |7 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RomantikRonja

  |8 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |9 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |10 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm White Men Can't Jump streama online

Den klassiska komedin White Men Can't Jump från 1992 får nu en modern tolkning med premiär den 11 maj 2023. Filmen utlovar energifyllda scener från basketplanen och massor av humor när två streetbasketspelare förenas för att tjäna pengar.

I huvudrollerna ser vi Wesley Snipes som den snabbfotade basketspelaren Sidney Deane. Med sin explosiva energi på planen kan han omöjligtvis missa att imponera. Bredvid honom Woody Harrelson som Billy Hoyle, en före detta collegebasketspelare som nu försöker hävda sig på gatorna. Hans karaktäristiska, torra humor bidrar till många roliga ögonblick.

Komiska scener från basketplanen

Redan i trailern får vi se prov på spektakulära slag och misslyckade försök till trickskott blandad med träffsäker komik. Det lär bjudas på många skratt när de båda huvudrollsinnehavarna kastar sig in i basketmatch efter basketmatch.

Med streetbasket som bakgrund får vi följa Sidney och Billys öden på och utanför planen. Det blir garanterat många roliga situationer när deras vägar korsas och de bestämmer sig för att tjäna pengar genom att utmana andra basketlag på gatorna.

Energifylld insats av Wesley Snipes

Wesley Snipes är ingen nybörjare när det kommer till explosiv energi och action. Efter framgångsrika roller i filmer som Blade-trilogin och Demolition Man vet vi att han kan leverera fartfyllda scener.

I rollen som Sidney Deane får vi återigen se honom ge allt i rasande tempo på basketplanen. Med sina snabba rörelser och vältajmade trickskott lär han bjuda på en minnesvärd insats som basketballtalang.

Wesley Snipes har visat gång på gång att han behärskar action och tempo. I White Men Can't Jump får han chansen att lysa som streetbasketspelare.

Woody Harrelsons karaktäristiska humor

I rollen som den före detta collegespelaren Billy Hoyle ser vi Woody Harrelson. Med ett stort antal komiska roller bakom sig, inte minst i kultklassikern Kingpin, vet han hur man framkallar skratt.

Hans signum är en torr, avslappnad humor som passar perfekt för rollen som Billy. Tillsammans med Snipes explosiva energi blir det en underhållande duo, och Harrelsons skådespelertalang kommer garanterat att skina igenom.

 • Torr, lågmäld humor
 • Perfekt kontrast mot Snipes actionfyllda insats

Harrelsons fans kommer inte bli besvikna när de får se honom utföra trickskott samtidigt som hans karaktäristiska humor glimrar till i roliga repliker och miner.

Återupplev 90-talets streetbasketkultur

White Men Can't Jump utspelar sig i streetbasketkulturen på 90-talet. Med Sidney Deane och Billy Hoyle som huvudpersoner får vi en nostalgisk inblick i en svunnen era präglad av knalliga färger och cool attitude.

Streetbasket var en viktig del av 90-talet med framväxten av AND1 Mixtape Tours och filmer som Above the Rim. White Men Can't Jump nyinspelning fångar tidsandan och kulturen från den tiden perfekt.

För många blir det säkert en välkommen nostalgitripp att återvända till 90-talets basketplaner. Samtidigt erbjuds en chans för en ny generation att upptäcka streetbaskets unika själ och attityd.

En modern tolkning av en klassisk komedi

Originalfilmen White Men Can't Jump med Wesley Snipes och Woody Harrelson från 1992 är numera en klassiker inom komedigenren. Med en nyinspelning inför 2023 får vi chansen att se den med nya ögon.

Ny skådespelarteknik och modern filmfotografering låter oss uppleva den gamla historien på ett sätt som känns fräscht och modernt. Samtidigt har man varit noga med att behålla känslan och essensen från originalet.

För gamla fans blir det nostalgi i kombination med nya intryck. Och för den yngre generationen en chans att upptäcka denna underhållande historia för första gången.

Klassikern White Men Can't Jump har fått ett modernt anslag utan att tappa sin själ. Perfekt för både gamla och nya fans.

8 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 234

Dela