alt

Titta på World War Z 2013 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.8
14 683
Betyg
calendar2013
time1h 56m
En anställd på FN tävlar mot tiden och ödet när han reser över hela världen i ett försök att stoppa utbrottet av en dödlig zombieepidemi.

Skådespelare

Actor Brad Pitt

Brad Pitt

Actor David Morse

David Morse

Actor Mireille Enos

Mireille Enos

Actor Matthew Fox

Matthew Fox

Actor Peter Capaldi

Peter Capaldi

Actor Michiel Huisman

Michiel Huisman

Actor Sterling Jerins

Sterling Jerins

Actor Nikola Đuričko

Nikola Đuričko

Officiell trailer

Siehe auch

World War Z Sv-filmer Ser Online Gratis 2013

Är du sugen på att se den senaste actionfilmen World War Z? Denna spännande zombie-thriller hade biopremiär så sent som i juni 2013, och är nu tillgänglig att se helt gratis online på Dreamfilm och andra svenska streamingtjänster!

Filmen är baserad på Max Brooks populära bok med samma namn, och följer en FN-utredare spelad av Brad Pitt som försöker stoppa ett globalt zombie-virus från att utplåna mänskligheten. Med sin stjärnspäckade rollista och högoktaniga actionscener är World War Z en riktig drömfilm för alla fans av zombiegenren.

Så om du inte hann se den på bio, eller bara vill se om den är lika bra som boken, kan du nu streama World War Z gratis och lagligt från valfri enhet. Luta dig tillbaka och njut av zombie-kaos i världsklass!

World War Z

World War Z Se Hela Filmen Svenska Swe-filmer

World War Z är en av de absolut bästa zombiefilmer som gjorts på många år. Med Brad Pitt i huvudrollen som Gerry Lane, en tidigare FN-utredare som dras in i kampen för mänsklighetens överlevnad, erbjuder den både storslagen action och gripande drama.

Gerry tvingas resa jorden runt för att försöka spåra upp ursprunget till det mystiska viruset som snabbt förvandlar människor till blodtörstiga zombies. Medan civilisationen kollapsar omkring honom måste han samla ledtrådar för att kunna stoppa spridningen innan det är försent.

Regisserad av Marc Forster (Finding Neverland, Quantum of Solace) och producerad av Brad Pitt själv, är detta en zombie-thriller i världsklass som garanterat kommer att få ditt hjärta att bulta.

World War Z är en adrenalinstinn och actionfylld rysare som levererar zombie-kaos i maximal omfattning.

World War Z Stream Nu Från Dreamfilm 20.06.2013

Den 20 juni 2013 hade World War Z sin långfilmpremiär efter flera års produktionstid. Filmen möttes av mestadels positiva recensioner, särskilt för sina imponerande actionscener och skildringen av ett globalt samhälle i kollaps.

Trots en del inledande produktionsproblem lyckades regissören Marc Forster och producenten Brad Pitt skapa en spännande och adrenalinfylld thriller som lever upp till Max Brooks kultförklarade bok.

Har du inte redan sett World War Z? Nu kan du streama hela filmen gratis från Dreamfilm, med svensk text och full HD-kvalitet. Upplev den intensiva kampen mot de levande döda när du vill!

World War Z Se Online På Svenska Streama Sverige

 • Speltid: 116 minuter
 • Genre: Action, Drama, Sci-Fi
 • Regissör: Marc Forster
 • Medverkande: Brad Pitt, Mireille Enos, Daniella Kertesz m.fl.
 • Produktionsland: USA
 • Premiär: 20 juni 2013

World War Z är en amerikansk zombie-thriller baserad på Max Brooks roman från 2006 med samma namn. Filmen är fylld med intensiv action och spänning när FN-utredaren Gerry Lane försöker hitta ett botemedel mot det fruktade zombie-viruset.

Med Brad Pitt i huvudrollen och regisserad av Marc Forster (Quantum of Solace) är det här en storfilmproduktion som levererar zombie-kaos i världsklass. Streama World War Z nu och upplev den adrenalinfyllda kampen mot de levande döda!

World War Z

World War Z Titta På Film Svenska Swe-filmer Swesub

World War Z är en av de mest påkostade zombiefilmer som gjorts, med en budget på närmare 200 miljoner dollar. Filmen är baserad på Max Brooks succéroman från 2006, och skildrar ett globalt zombie-utbrott ur perspektivet hos FN-utredaren Gerry Lane.

I rollen som Gerry Lane ser vi superstjärnan Brad Pitt, som också var en av filmens producenter. Han gör en övertygande insats som en vanlig familjefar som dras in i kampen för mänsklighetens överlevnad när zombierna börjar ta över världen.

Med sitt stjärnspäckade rollistor och spektakulära actionscener levererar World War Z spänning och nerv hela vägen. Missa inte att titta på den här drömfilmen gratis online med svensk text!

World War Z Titta På Svenska Stream Online Gratis Film

Är du sugen på att se en riktigt bra zombie-thriller? Då ska du streama World War Z online!

Denna adrenalinstinna actionfilm utspelar sig i ett postapokalyptiskt scenario, där en dödlig pandemi snabbt sprider sig över hela världen och transformerar människor till våldsamma zombies.

I centrum av historien står Gerry Lane, spelad av Brad Pitt, som försöker hitta ett botemedel innan allt hopp är ute. Med sin explosiva action och spännande intrig är World War Z en rysare utöver det vanliga.

World War Z är en pulse-pounding thriller som tar zombie-genren till nya höjder. Streama den nu helt gratis online!

Så tveka inte att titta på World War Z gratis på svenska genom valfri streamingtjänst. Upplev den episka kampen för mänsklighetens överlevnad när du vill!

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 14683
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 6.8 tyder på att World War Z är ett måste för fans av Action.
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 6.8 antyder att World War Z är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

MuriVOD12

World War Z är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.8 bekräftar detta.
avatar

krzys

Betyget 6.8 för title visar att skaparna har träffat målet. Det är helt enkelt en mycket bra film .
avatar

mathew

Om du gillar den här Action , se till att kolla in title. Betyget 6.8 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 6.8 tyder på att World War Z är ett måste för fans av genren.
avatar

avatarKaa

Om betyget 6.8 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 6.8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

Flixer

Det mycket höga betyget 6.8 för titeln bör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på genren.
avatar

MovieFilmer

World War Z Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 6.8 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer

Spider-Man: Across the Spider-Verse

Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Transformers: Rise of the Beasts