alt

Titta på Wrath of Man 2021 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.7
4 869
Betyg
calendar2021
time1h 59m
En nyanställd säkerhetsvakt för värdetransporter överraskar sina medarbetare under ett rån genom att visa upp oanade talanger för att avvärja rånet. Detta får dem att börja undra vem han är och varifrån han kommer. Snart blir hans motiv och bakgrund kända, när han tar till drastiska åtgärder för att få sin hämnd.

Skådespelare

Actor Jason Statham

Jason Statham

Actor Scott Eastwood

Scott Eastwood

Actor Holt McCallany

Holt McCallany

Actor Josh Hartnett

Josh Hartnett

Actor Andy García

Andy García

Actor Eddie Marsan

Eddie Marsan

Actor Jeffrey Donovan

Jeffrey Donovan

Actor Post Malone

Post Malone

Officiell trailer

Siehe auch

Wrath of Man på Dreamfilm gratis

Wrath of Man är den senaste actionthrillern från regissören Guy Ritchie med Jason Statham i huvudrollen. Filmen hade biopremiär i Sverige den 22 april 2021 och går nu att streama gratis och titta på online på Dreamfilm.

I Wrath of Man spelar Jason Statham rollen som H, en mystisk och hämndlysten väktare på ett värdetransportföretag. När flera väpnade rån genomförs mot företaget visar det sig att H har en dold agenda och inte är den han utger sig för att vara.

Filmen är fylld med adrenalinstinna actionscener och brutalt våld när H söker hämnd på de som mördat hans son. Streama Wrath of Man på svenska och följ med på hans blodiga hämndtåg.

Wrath of Man

Titta på Wrath of Man svenska online

Wrath of Man är regisserad av brittiska filmikonen Guy Ritchie som gjort filmer som Snatch, RocknRolla och de två Sherlock Holmes-filmerna med Robert Downey Jr. Han och Jason Statham har tidigare samarbetat i filmer som Lock, Stock and Two Smoking Barrels och Revolver.

Deras senaste samarbete Wrath of Man är en mörk och våldsam thriller som utlovar maffior, skottlossningar och adrenalinfyllda biljakter. Perfekt underhållning för fans av Ritchie och Statham.

Streama Wrath of Man på Svenska och se Statham i högform i sin kanske mörkaste roll någonsin när han ger sig ut på en blodig hämndakt mot de som mördat hans son.

Jason Statham i huvudrollen som hämndlysten väktare

I centrum av handlingen står Jason Statham i rollen som den mystiske väktaren känd endast som ”H”. Han anställs på det Los Angeles-baserade värdetransportföretaget Fortico Security som nyligen drabbats av en serie väpnade rån.

Men allt är inte vad det verkar med den här stillsamme brittiska väktaren. När ännu ett rån genomförs mot Fortico visar det sig att H har en egen dold agenda och letar efter hämnd mot de som mördat hans son.

Hans enda mål är att hitta de skyldiga och utkräva en fruktansvärd blodig hämnd för mordet på hans son.

I klassisk Statham-anda väntar maffiauppgörelser och våldsamma actionscener när H spårar upp de ansvariga bakom mordet en efter en. Titta på Wrath of Man gratis streaming redan idag!

Brutal actionthriller från Guy Ritchie

Wrath of Man är baserad på den franska filmen Le Convoyeur från 2004, men har fått ett tydligt Guy Ritchie-stuk med sina skruvade karaktärer och explosiva actionsekvenser.

Filmen vänder och vrider hela tiden på perspektiven och det är inte förrän i slutet som alla bitar faller på plats. Förvänta dig en brutal och underhållande thriller fylld med adrenalinstinna biljakter, explosionsartade skottlossningar och chockerande våld.

 • Hårdkokt action med Jason Statham
 • Regisserad av den brittiske mästaren Guy Ritchie
 • Chockerande våldsamma scener

Streama Wrath of Man gratis nu och se Jason Statham i sitt esse i denna adrenalinfyllda hämndthriller från Guy Ritchie.

Wrath of Man

Streama Wrath of Man Sverige premiär

Efter en lång väntan så hade Wrath of Man äntligen biopremiär i Sverige den 22 april 2021. Nu går den att streama och titta på gratis online på Dreamfilm bara några månader efter biopremiären.

Se den med svensk text redan idag! Filmen går att streama gratis och helt lagligt på Dreamfilm. Navigera bara till Wrath of Man på sidan och tryck på playknappen så kan du börja titta direkt utan nedladdning.

Streama Wrath of Man gratis på svenska och se Jason Statham i sin hittills mörkaste roll som hämndlysten antihjälte i Guy Ritchies senaste storsatsning.

Wrath of Man hela filmen gratis på svenska

Sammanfattningsvis är Wrath of Man en adrenalinfylld och stundtals chockerande hämndthriller med Jason Statham i huvudrollen som en farlig väktare på jakt efter de som mördat hans son.

Regissören Guy Ritchie bjuder på karaktäristiska brittiska skurkar, snabba actionscener och ett oväntat slut. Se fram emot en hänsynslös thriller fylld med våld och spänning.

Titta på hela Wrath of Man gratis redan idag! Filmen går att streama i fullängd och med svensk text på Dreamfilm. Klicka dig bara vidare till videosidan och tryck på play. Ingen nedladdning eller registrering behövs.

10 liknande filmer:

 1. Retribution
 2. Aquaman and the Lost Kingdom
 3. Lift
 4. The Maze Runner
 5. Aquaman
 6. Black Panther: Wakanda Forever
 7. Sound of Freedom
 8. Shazam! Fury of the Gods
 9. John Wick: Chapter 4
 10. Thor: Love and Thunder
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 4869
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

sepanda

Det mycket höga betyget på 7.7 tyder på att Wrath of Man är ett måste för fans av Action.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Wrath of Man. Betyget 7.7 bekräftar bara detta
avatar

MatVOD

En mycket framgångsrik typ. Det är värt 1h 59m att titta på den från början till slut.
avatar

titel12

Det mycket höga betyget på 7.7 tyder på att Wrath of Man är ett måste för fans av genren.
avatar

mukasso

En Wrath of Man med ett betyg på 7.7 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

avatarKaa

Om betyget 7.7 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 7.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

superMice

Wrath of Man Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 7.7 bekräftar detta.
avatar

matixd

Wrath of Man Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 7.7 bekräftar bara detta.
avatar

MovieFilmer

Wrath of Man Om du gillar den här genren, se till att kolla in title. Betyget 7.7 antyder att du kommer att bli nöjd.

Produktioner av liknande genrer

Transformers: Rise of the Beasts

Godzilla x Kong: The New Empire

Apornas planet: Uppgörelsen

Miraculous: Filmen om Ladybug & Cat Noir

Pirates of the Caribbean: Vid världens ände