alt

Titta på Wrong Turn 4: Bloody Beginnings 2011 gratis - Streama Online SweFilmer

rating5.7
1 024
Betyg
calendar2011
time1h 33m
Detta nya, ocensurerade kapitel av Wrong Turn tar dig till det mest fruktansvärda av ställen – den Blodiga Begynnelsen! Ett isolerat sanatorium djupt in i West Virginias vildmark ligger öde efter att en inavlad familj av kannibaler rymt och hämnats på sina fångvaktare. Några årtionden senare söker en grupp collegestudenter skydd i det övergivna sjukhuset när en snöstorm saboterar deras helgplaner. Men så snart studenterna stöter på sanatoriets mest fruktade tidigare patienter blir deras enda utväg att slå tillbaka... eller dö!

Skådespelare

Actor Kristen Harris

Kristen Harris

Actor Victor Zinck Jr.

Victor Zinck Jr.

Actor Kaitlyn Leeb

Kaitlyn Leeb

Actor Dean Armstrong

Dean Armstrong

Actor Samantha Kendrick

Samantha Kendrick

Actor Tenika Davis

Tenika Davis

Actor Sean Skene

Sean Skene

Actor Dan Skene

Dan Skene

Siehe auch

Swe-filmer Wrong Turn 4: Bloody Beginnings Stream

Är du redo för mer blod och skräck? Då ska du inte missa att streama den fjärde filmen i Wrong Turn-serien - Wrong Turn 4: Bloody Beginnings. Premiären var den 17 oktober 2011 och filmen är perfekt för alla fans av skräckfilm.

I Wrong Turn 4 får vi följa med tillbaka till 2003 då en grupp collegestudenter åker till ett övergivet sinnessjukhus i West Virginia för att fira halloween. Men det visar sig att sjukhuset inte alls är övergivet. Ett gäng muterade kannibaler håller fortfarande till där och studenterna blir snart deras nästa måltid.

Precis som i de tidigare Wrong Turn-filmerna utlovas det massor av blod, skräck och spänning när ungdomarna försöker överleva kannibalerna. Du vet vad du kan förvänta dig - här finns allt en skräckfilmsfan kan önska sig!

Nyreggissören Declan O'Brien har tagit över rodret från Rob Schmidt som regisserade de tre första filmerna.

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings är producerad av Summit Entertainment som också ligger bakom succéer som Twilight och John Wick. Så även om detta är en ny regissör jämfört med tidigare delar, så vet du att kvaliteten kommer vara hög.

Skådespelarna består mestadels av okända namn, men huvudrollen spelas av Samantha Kendrick som du kanske känner igen från TV-serien Greek. Och veteranen Doug Bradley (känd som Pinhead i Hellraiser) gör ett cameo framträdande.

Se Wrong Turn 4: Bloody Beginnings gratis online

Är du redo för en rejäl dos skräck och fasa? Missa då inte möjligheten att streama Wrong Turn 4: Bloody Beginnings gratis online. Denna svensktextade skräckfest finns att se helt utan kostnad på ditt val av strömningstjänst.

Wrong Turn-filmerna är kända för sina extrema och blodiga scener. Så om du gillar skräck i stil med The Hills Have Eyes och Texas Chainsaw Massacre är detta en film du inte får missa! Tryck igång filmen nu och njut av 90 minuter ren skräckunderhållning från 2011.

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings

Se Film Wrong Turn 4: Bloody Beginnings Online Gratis

Är du sugen på en riktigt bra skräckfilm? Då ska du se Wrong Turn 4: Bloody Beginnings som hade biopremiär 2011. Den fjärde filmen i den populära Wrong Turn-serien är fylld med blod, skräck och spänning.

Handlingen utspelar sig på ett övergivet sinnessjukhus där en grupp collegestudenter blir jagade av en flock muterade kannibaler. Precis som i de tidigare Wrong Turn-filmerna bjuds det på massor av våldsamma dödsscener och skoningslösa mördare.

Perfekt för fans av skräckfilmer

Wrong Turn 4 passar perfekt för alla som gillar skräck av det blodigare slaget. Regissören Declan O'Brien levererar precis vad man kan förvänta sig av serien - mycket blod, en hög dödstal och en rejäl dos rysligheter.

Skådespelarna, däribland huvudrollsinnehavaren Samantha Kendrick, gör ett bra jobb med sina roller även om filmen förstås främst fokuserar på skräckeffekter och spännande actionscener. Som tur är finns det gott om båda delar!

För dig som gillade The Hills Have Eyes och Texas Chainsaw Massacre är Wrong Turn 4 ett måste. Här finns massor av blod och fasa när ungdomarna möter de kannibalistiska mutanterna.

Så vill du se en riktigt bra och blodig skräckfilm? Titta på Wrong Turn 4: Bloody Beginnings gratis online! Filmen går att streama helt utan kostnad på valfri svensk streamingtjänst. Bara att trycka igång och njuta av den makabra underhållningen från 2011!

Tittar Du På Wrong Turn 4: Bloody Beginnings Svenska Swe-Sub

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings är den fjärde delen i skräckfilmsserien Wrong Turn och hade biopremiär 2011. Vill du se en riktigt bra skräckis? Titta då på Wrong Turn 4 med svensk text!

Filmen utspelar sig på ett övergivet sinnessjukhus i västra Virginia. Ett sällskap collegestudenter som ville fira halloween på sjukhuset upptäcker snart att det inte alls är övergivet. Där bor nämligen en flock knäppa kannibaler som snabbt börjar jaga studenterna.

Massor med blodiga scener

Precis som man kan förvänta sig av Wrong Turn-filmerna så bjuds det på massor med våld och blodiga scener när de unga offren försöker fly undan de muterade kannibalerna. Regissören Declan O'Brien levererar skoningslös skräck med hög fart och intensitet.

Skådespelarna gör ett bra jobb med sina roller, även om handlingen förstås kretsar kring de bisarra mördarna och deras brutala metoder. Här finns gott om kreativa och oväntade dödsscener som får det att vända sig i magen!

 • Perfekt skräckis för fans av Texas Chainsaw Massacre och Hills Have Eyes
 • Hög fart och intensitet hela vägen
 • Massor av blodiga och ultravåldsamma scener

Så missa inte möjligheten att se Wrong Turn 4 gratis online med svensk text. Den fjärde filmen i serien levererar 90 minuter fulladdad skräckunderhållning som garanterat får pulsen att stiga. Streama Wrong Turn 4 nu och njut av rysligheterna!

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings Helfilm Svenska Dreamfilm

Letar du efter en riktigt bra skräckfilm att se? Då rekommenderar vi den fjärde filmen i Wrong Turn-serien - Wrong Turn 4: Bloody Beginnings. Denna svensktextade skräckis från 2011 går att se som helfilm gratis på Dreamfilm!

Handlingen utspelar sig på ett övergivet sinnessjukhus där en grupp collegestudenter bestämmer sig för att fira halloween. Men snart upptäcker de att sjukhuset inte alls är övergivet, utan hem åt en flock hungriga kannibaler. Nu gäller det att överleva natten!

Hög fart och intensitet

Precis som i de tidigare Wrong Turn-filmerna så bjuds det på massor av spänning och blodiga scener. Regissören Declan O'Brien håller ett högt tempo genom hela filmen och skonar ingen när det gäller våldet.

Skådespelarna, däribland huvudrollsinnehavaren Samantha Kendrick, gör ett bra jobb med att gestalta de unga offren. Men det är förstås de bisarra mördarna och deras brutala metoder som står i centrum.

Wrong Turn 4 är perfekt för dig som gillar skräck i stil med The Hills Have Eyes och Texas Chainsaw Massacre. Här finns gott om kreativa dödsscener och oväntade vändningar.

Så vill du se en riktigt bra skräckfilm? Titta då på Wrong Turn 4: Bloody Beginnings som helfilm gratis på Dreamfilm. Denna svensktextade rysare från 2011 levererar 90 minuter oväntade skräckupplevelser och garanterad pulsångest!

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings

Strömmande Wrong Turn 4: Bloody Beginnings Sverige Gratis

Är du sugen på att se en riktigt blodig och våldsam skräckfilm? Då ska du inte missa möjligheten att streama Wrong Turn 4: Bloody Beginnings gratis online. Denna svensktextade skräckis från 2011 går att se helt utan kostnad!

Handlingen utspelar sig på ett övergivet sinnessjukhus där en grupp collegestudenter bestämmer sig för att fira halloween. Men snart inser de att sjukhuset inte alls är övergivet, utan hem åt en flock hungriga kannibaler. Nu gäller det att överleva natten!

Massor av spänning och våld

Precis som i de tidigare filmerna i Wrong Turn-serien så bjuds det på massor av spänning, skräck och ultravåldsamma scener. Regissören Declan O'Brien håller ett högt tempo och skonar ingen när det gäller blodet och dödandet.

Skådespelarna, med Samantha Kendrick i spetsen, gör bra ifrån sig med sina roller som de skräckslagna studenterna. Men fokus ligger förstås på de biestiska mördarna och deras kreativa sätt att döda offren.

Så är du sugen på en rejäl dos garanterad skräckupplevelse? Missa då inte att streama Wrong Turn 4: Bloody Beginnings gratis online. Den blodiga fjärde delen i serien levererar 90 minuter oväntad fasa som garanterat får pulsen att stiga.

Se På Wrong Turn 4: Bloody Beginnings Swesub Film 17.10.2011

Är du på jakt efter en riktigt bra skräckfilm att se? Titta då på Wrong Turn 4: Bloody Beginnings från 2011. Denna svensktextade skräckfest går att streama helt gratis online!

Handlingen utspelar sig på ett övergivet sinnessjukhus där en grupp collegestudenter bestämmer sig för att fira halloween. Men snabbt upptäcker de att sjukhuset inte alls är övergivet - det bebos av en flock blodtörstiga kannibaler! Nu gäller det att överleva natten.

Massor med blod och fasa

Precis som man kan förvänta sig av Wrong Turn-serien så bjuds det på massor med blod och skräck. Regissören Declan O'Brien levererar gott om oväntade vändningar och kreativa dödsscener som får det att vända sig i magen.

Skådespelarna, med Samantha Kendrick i spetsen, gör bra ifrån sig i sina roller. Men filmen kretsar förstås kring de bisarra mördarna och deras brutala metoder för att döda studenterna.

Så vill du se en riktigt bra skräckis? Missa då inte Wrong Turn 4: Bloody Beginnings från 2011 med svensk text. Den blodiga fjärde delen i serien levererar 90 minuter garanterad skräckupplevelse. Tryck play och njut av fasan!

10 liknande filmer:

 1. Meg, deg & Frank
 2. Deep Fear
 3. The Remaining
 4. Skal - Fight for Survival
 5. Cuando acecha la maldad
 6. Planet Dune
 7. Out of Darkness
 8. Stopmotion
 9. Winnie-the-Pooh: Blood and Honey 2
 10. Saw X
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 6 Anzahl der Stimmen: 1024
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 5.7 inte övertygar dig om att titta på Wrong Turn 4: Bloody Beginnings, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 5.7 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MatVOD

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 5.7 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 5.7 för Wrong Turn 4: Bloody Beginningsbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på film.
avatar

curryMan19

Fans av bra typer måste definitivt se Wrong Turn 4: Bloody Beginnings. Betyget 5.7 talar för sig själv
avatar

digitalviewer

Ännu ett exempel på att bra typer inte behöver vara i många filmer. Den här håller dig trollbunden under hela 1h 33m
avatar

avatarKaa

Om betyget 5.7 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 5.7 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 5.7 betyg är en säker sak.
avatar

superMice

Wrong Turn 4: Bloody Beginnings Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 5.7 bekräftar detta.