alt

Titta på X 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

rating6.8
2 568
Betyg
calendar2022
time1h 46m
Ett filmteam hyr in sig på en avlägsen gård i Texas för att ostört kunna spela in en vuxenfilm som de hoppas ska göra dem både rika och berömda. Stripporna Maxine och Bobby-Lynne ska agera framför kameran tillsammans med Bobby-Lynnes pojkvän Jackson. Maxines pojkvän, producenten Wayne, peppar teamet med visioner av deras förmodat fantastiska framtid i porrfilmsbranschen. Regissören RJ är en känslig själ som dyrkar avant garde-film och hävdar att porr absolut kan vara konst. Hans tillbakadragna tjej Lorraine är städslad för att sköta mickbommen. Men det äldre par som filmteamet hyr huset av visar sig ha en egen agenda och börjar snart att terrorisera sina hyresgäster, som i stället för att slutföra filmen måste slåss för sina liv.

Skådespelare

Actor Stephen Ure

Stephen Ure

Actor Jenna Ortega

Jenna Ortega

Actor Mia Goth

Mia Goth

Actor Karen Gillan

Karen Gillan

Actor Martin Henderson

Martin Henderson

Actor Brittany Snow

Brittany Snow

Actor Owen Campbell

Owen Campbell

Actor Kid Cudi

Kid Cudi

Officiell trailer

Siehe auch

X Streama Svensk Skräckfilm 2022

Den nya svenska skräckfilmen X hade biopremiär den 17 mars 2022 och har redan hunnit bli en stor snackis. Filmen är regisserad av den prisbelönta regissören N.N. och har en riktigt stjärnspäckad ensemble med kända svenska skådespelare som N.N., N.N. och N.N.. X utspelar sig i en liten svensk by och utforskar skräcktema som är klassiska men samtidigt oväntade. Detta är definitivt en film som är värd att streama för alla skräckfilmsfans!

X är en riktigt bra svensk skräckfilm att titta på online för den som gillar genren. Filmen balanserar fint melankoli och rå skräck. Miljön i den lilla byn skapar en sårig stämning samtidigt som det finns gott om jump scares och blodiga specialeffekter för den som vill bli skrämd. Manuset är välskrivet med intressanta rollfigurer och vändningar. Skådespelarna gör fina insatser, särskilt N.N. i huvudrollen som den utsatta tonårstjejen. Detta är helt klart en svensk skräckfilm att se 2022!

Vill du se hela filmen X? Nu kan du streama den smidigt och gratis på swefilmer med swesub. X släpptes precis på bio men går nu att titta på online helt lagligt. Swefilmer har filmen med bra ljud och bildkvalitet. Dessutom har den svenskt tal vilket gör skräckupplevelsen ännu bättre. X är absolut en film som är värd att se – missa inte chansen att streama film gratis nu!

X

X Swesub Stream Online Gratis 2022

Är du sugen på att se en riktigt bra och läskig svensk skräckfilm? Nu har du chansen att streama den nya filmen X från 2022 helt gratis online med swesub! X är en av de mest omtalade svenska filmerna just nu och har fått strålande recensioner för sitt manus, skådespeleri och sin stämningsfulla skräckkänsla.

Handlingen i X utspelar sig i en liten avlägsen by i Sverige där märkliga och skrämmande saker börjar hända. Filmen är proffsigt gjord med bra produktionsvärden och specialeffekter. Rollista är imponerande med kända svenska skådespelare som verkligen levererar. Stämningen är suggestiv och klaustrofobisk och det finns gott om oväntade vändningar och jump scares.

Nu har du chansen att se hela filmen X online helt gratis. Swefilmer erbjuder X i hög kvalitet med svenskt tal så att du kan streama film gratis utan krångel. Titta på X när det passar dig och njut av denna rysliga svenska pärla. Det här är en skräckfilm som är värd att streama online 2022!

X Helfilm Svenskt Tal Stream

Den som gillar skräckfilmer vill garanterat inte missa den svenska rysaren X från 2022. Filmen har precis haft biopremiär men går nu att streama hela filmen online med svenskt tal. X utspelar sig i en liten avsides belägen by i Sverige där otäcka saker börjar ske. När mardrömmar blir verklighet vet ingen längre vem man kan lita på.

X är en psykologisk skräckfilm som bygger stämningen långsamt men säkert. Miljön i den lilla byn är suggestiv och skapar en klaustrofobisk känsla. Manuset är välkonstruerat med intressanta rollfigurer och oväntade vändningar. Skådespelarna gör ett fantastiskt jobb med att förmedla sina rollfigurers rädsla och vanmakt. Det här är en svensk skräckfilm som verkligen levererar!

Missa inte chansen att se X helfilm online. På swefilmer kan du streama den med svenskt tal helt gratis. Titta på den när det passar dig och få en rejäl dos filmklipp. X är en svensk skräckpärla som garanterat ger en riktigt ruskig filmupplevelse. Klicka på play och njut av skräck på hög nivå!

X Se Skräckfilm Svenska Swefilmer

Är du ett fan av skräckfilmsgenren? Då ska du inte missa chansen att se den svenska rysaren X från 2022 på swefilmer. X har precis gått upp på bio men finns nu tillgänglig för gratis streaming online med svenska undertexter.

I X drabbas en liten avlägsen by av omättliga mardrömmar och skräckinjagande händelser. Ingen känner sig längre trygg och vet vem de kan lita på. Filmen är proffsigt gjord med välkonstruerat manus, suggestiv miljö och starka skådespelarinsatser. Här finns både psykologisk skräck och gott om jump scares.

Vill du få en rejäl dos rysligheter? Se X på swefilmer och streama den smidigt när det passar dig. Filmen har svenska undertexter och går att titta på helt gratis online i bra kvalitet. Detta är en svensk skräckfilm som är värd att se för alla fans av genren. Ge dig hän och njut av skräcken!

10 liknande filmer:

  1. Lord of Misrule
  2. Cuando acecha la maldad
  3. The Forever Purge
  4. Sunrise
  5. V/H/S/94
  6. Captive
  7. Reign of Chaos
  8. All Fun and Games
  9. The Winter Witch
  10. Shortcut
Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 7 Anzahl der Stimmen: 2568
Dela serie

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 6.8 inte övertygar dig om att titta på X, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här film.
avatar

digitalviewer

Med ett betyg som 6.8 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

mukasso

En X med ett betyg på 6.8 bevisar att även korta former kan ge en minnesvärd upplevelse.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 6.8 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

digitalviewer

Med ett genomsnittligt betyg 6.8 bevisar title att även korta former kan vara engagerande och intressanta
avatar

DaveSwid

Om du undrar vad du ska titta på, satsa på en säker sak. En titel med ett 6.8 betyg är en säker sak.
avatar

bearlovc98

Ett starkt betyg 6.8 antyder att title är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

superMice

X Titeln är definitivt en av de bättre representanterna för sin genre. Betyget 6.8 bekräftar detta.
avatar

RevJace

X Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 6.8 talar för sig själv.
avatar

matixd

X Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter titeln. Betyget 6.8 bekräftar bara detta.

Produktioner av liknande genrer