close icon
page-title
Zootropolis
Zootropolis

Detaljer

 • Originaltitel: Zootopia
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Walt Disney Animation Studios

Titta på Zootropolis • Sverige Gratis • Stream Online

star7.8
15800Betyg
date2016
date1h 49m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |7 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RealityRasmus

  |5 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  RomantikRonja

  |8 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |8 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |13 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Dreamfilm Zootropolis (2016) Stream Online

Dreamfilm gör det möjligt att streama den animerade familjefilmen Zootropolis från 2016 online gratis. Filmen släpptes på bio den 11 februari 2016 och producerades av Disney.

Zootropolis utspelar sig i ett djurrike där alla djur lever tillsammans i harmoni. Huvudpersonen är kaninen Judy Hopps som drömmer om att bli polis. Hon får mot alla odds chansen att förverkliga sin dröm och börjar arbeta på polisstationen i Zootropolis storstadsmiljö. Där blir hon partner med räven Nick Wilde och de får i uppdrag att lösa några mystiska fall tillsammans.

Filmen är dubbad till svenska och går att streama med svensk text på Dreamfilm. Den har fått fina recensioner för sin roliga historia, catchiga musik och medryckande äventyr. Perfekt familjeunderhållning!

Zootropolis

Zootropolis Hela Filmen Svenska Swe-filmer

På streamingtjänsten Swefilmer går det att se hela den svensk-dubbade versionen av Zootropolis från 2016. Filmen är 1h48m lång och följer kaninen Judy Hopps äventyr i djurrikets storstad.

Swefilmer är en populär sida för att streama film gratis online. De har ett stort utbud av nya och gamla filmer, allt från Hollywood-blockbusters till indiefilmer. Filmerna går att se i hög kvalitet.

Zootropolis passar utmärkt för en mysig filmafton med familjen eller vännerna. Det är en feelgood-film fylld med humor, spänning och medryckande musik. Perfekt underhållning för både barn och vuxna!

Zootropolis Swesub Online Gratis

Vill du se den animerade äventyrsfilmen Zootropolis men har ont om pengar? Inga problem! På streamingtjänster som Dreamfilm går det att titta på Zootropolis swesub gratis online.

Filmen är dubbad till svenska (swesub) så hela familjen kan följa med i handlingen. Den handlar om kaninen Judy Hopps som förverkligar sin dröm om att bli polis i djurrikets storstad Zootropolis.

Tillsammans med räven Nick Wilde tar Judy sig an mystiska fall och opålitliga skurkar. Det blir många roliga och spännande äventyr längs vägen i den här feelgood-filmen från Disney!

Se Zootropolis Svensk Text Dreamfilm

På streamingtjänsten Dreamfilm går det att se den animerade familjefilmen Zootropolis med svensk text. Filmen är dubbad till svenska så att tittarna kan följa handlingen utan problem.

Zootropolis utspelar sig i ett djurrike där alla slags djur lever tillsammans. Huvudpersonen är den ambitiösa kaninen Judy Hopps som förverkligar sin livslånga dröm om att bli polis. Tillsammans med räven Nick Wilde tar hon sig an komplicerade fall.

Filmen är perfekt familjeunderhållning med humor, action och en medryckande historia. Streama den bekvämt hemifrån och njut av Disneys senaste animerade mästerverk!

Zootropolis

Streama Zootropolis Svt Play Full HD Svenska

Den animerade äventyrsfilmen Zootropolis från 2016 går att streama i Full HD och svenskt talSVT Play. Där kan du se hela filmen online, när det passar dig.

Zootropolis utspelar sig i ett samhälle befolkat enbart av djur. Huvudpersonen är den ambitiösa kaninen Judy Hopps som blir polis och löser brott tillsammans med räven Nick Wilde.

Tack vare svensk dubbning är Zootropolis underhållande för hela familjen. Streama den i hög bildkvalitet på SVT Play och följ med på ett kul och spännande äventyr i djurriket!

Titta På Zootropolis Gratis Svenska Swefilmer

Den Oscars-belönade animerade filmen Zootropolis från Walt Disney Animation Studios går att titta på gratis online med svensk dubbning på sajten Swefilmer.

Filmen utspelar sig i djurvärldens storstad Zootropolis, där kaninen Judy Hopps förverkligar sin dröm om att bli polis. Med hjälp av räven Nick Wilde tar hon sig an utmanande fall och mysterier.

Tack vare svensk dubb passar Zootropolis utmärkt för familjeunderhållning. Titta på den gratis online i hög kvalitet - en feelgood-film fylld med humor, spänning och äventyr!

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 15800

Dela