close icon
page-title
Звёздный разум
Звёздный разум

Detaljer

 • Originaltitel: Звёздный разум
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: Ryssland
 • Regissör: KD Studios

Titta på Звёздный разум 2022 gratis - Streama Online SweFilmer

star5.8
386Betyg
date2022
date1h 38m

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |5 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i film men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |1 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  FamiljeFrida

  |2 dage siden
  Rekommenderar, film är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |3 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  RomantikRonja

  |7 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  DokisDennis

  |11 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Skräckfilmen Звёздный разум på swefilmer

Den nya skräckfilmen Звёздный разум har nu premiär på swefilmer för streaming online. Filmen är producerad av KD Studios och hade biopremiär 2022. Med sitt skräcktema och mystiska handling är detta en film som är perfekt för fans av genren.

Звёздный разум utspelar sig i en avlägsen rymdstation där besättningen utsätts för övernaturliga och skrämmande händelser. Efter att ha tagit in en främmande artefakt ombord börjar deras sinnen och verklighetsuppfattning att förvrängas. Spänningen stiger för varje minut och tittaren hålls i ett fast grepp.

Swefilmer erbjuder nu möjligheten att streama Звёздный разум online helt gratis. Filmen finns tillgänglig för alla svenska tittare med bara några knapptryck. Upplev denna skräckfyllda rymdodyssé via din dator, surfplatta eller tv-apparat.

Förutom en spännande handling bjuder Звёздный разум på hög produktionskvalitet med specialeffekter och skådespelare på toppnivå. Regissören har lyckats skapa en obehaglig stämning som ger en oregerlig känsla genom hela filmen.

Звёздный разум

Streama Звёздный разум skräck online

Som skräckfilmsfan vill man förstås se alla de bästa nyheterna på genren och 2022 års Звёздный разум är absolut ett måste. Filmen finns nu tillgänglig för streaming online på swefilmer helt gratis.

Handlingen utspelar sig ombord på en avlägsen rymdstation där besättningen tampas med övernaturliga krafter efter att ha tagit in en främmande artefakt. Verkligheten börjar snart att rasa samman runt dem och fasan växer.

Regissören beskriver Звёздный разум som en psykologisk skräckfilm som utforskar mänskliga relationer och sinne. Filmen är full av plötsliga vändningar och chocker som får en att hoppa till i soffan. Atmosfären är obehaglig och klaustrofobisk.

Genom swefilmer kan du nu streama Звёздный разум online och ta del av denna skrämmande rymdresa. Filmen finns i fullängd och hög kvalitet - enda kravet är ett konto på streamingtjänsten. Så släck lamporna och unna dig några riktigt läskiga timmar!

Звёздный разум är en psykologisk skräckupplevelse som kommer få det att krypa i hela kroppen.

Titta på Звёздный разум swefilmer barn

Är dina barn skräckfilmsfans och älskar allt som är läskigt och overkligt? Звёздный разум kan vara en spännande film att titta på tillsammans! Den handlar om en rymdstation med en besättning som tampas med paranormala krafter.

Filmen är producerad i Ryssland och hade biopremiär 2022. Swedfilmer erbjuder nu streaming av Звёздный разум online helt gratis, så barn i alla åldrar kan ta del av skräckupplevelsen.

Om dina barn tycker om filmer som Alien och The Thing kommer de garanterat gilla den här rymdskräckisen också. Atmosfären i Звёздный разум beskrivs som kuslig, med många plötsliga vändningar och chocker för tittaren.

Även om filmen är läskig så följer den traditionella skräckfilmsregler utan alltför extrem våld och innehåll. Viktigt är också att prata med barnen om vad de tycker och mår bra av att se på film.

 • Speltid: 1 tim 45 min
 • Ålder: Från 15 år
 • Genre: Psykoanalytisk skräckis

Звёздный разум skräckfilm streamas nu

Den rysk-producerade skräckfilmen Звёздный разум har nu premiär för streaming på swefilmer. Filmen utspelar sig på en isolerad rymdstation där besättningen utsätts för hisnande händelser.

Efter att ha hittat en främmande artefakt ombord börjar verkligheten att krackelera för personalen. Paranormala krafter tar kontrollen över stationen och fasansfulla scener utspelar sig.

Regissören beskriver Звёздный разум som en psykologisk skräckis med fokus på mänskliga relationer och sinnen. Filmen är proppad med plötsliga vändningar och oväntade slut som får blodet att frysa till is.

Genom swefilmers streamingtjänst kan du nu se Звёздный разум bekvämt online. Filmen finns tillgänglig i fullängd och hög bildkvalitet. Det enda du behöver är ett konto för att börja din skräckfyllda rymdresa!

Filmen kommer att få det att krypa av obehag i hela kroppen och sinnet!

Звёздный разум

Spela upp Звёздный разум skräck gratis

Är du redo för en ordentlig dos rymdskräck? Science fiction-filmen Звёздный разум finns nu tillgänglig gratis på swefilmers streamingtjänst online. Upplev paranormala krafter och rubbad verklighet i rymdens mörker.

Звёздный разум utspelar sig på en isolerad rymdstation där besättningen gradvis tappar förståndet. Efter att ha tagit in en okänd artefakt ombord börjar övernaturliga saker hända. Snart står allas liv på spel i en kamp på liv och död.

Regissören lovar en psykoanalytisk thriller fylld med chockeffekter och oväntade vändningar. Beskrivningar vittnar om en stämning som får blodet att frysa till is och nackhåren att resa sig.

För att se Звёздный razum gratis online behöver du skapa ett konto på swefilmer. Streama direkt via din dator eller tv och njut av denna skrämmande rymdfilm upp till flera enheter samtidigt.

Se Звёздный razum skräckfilm swefilmer

Är du ett fan av skräckfilmer som utspelar sig i rymden? Då ska du inte missa Звёздный razum som nyligen har premiär på swefilmers streamingtjänst online.

Filmen utspelar sig på en isolerad rymdstation där besättningen tampas med paranormala krafter. Efter att ha plockat in en främmande artefakt i stationen börjar mardrömmen. Snart utsätts de för hisnande och livshotande händelser.

Regissören lovar en rysare fylld med psykologiska vändningar och chockartade ögonblick. Zвёздный razum beskrivs bjuda på en stämning så kuslig att det kryper i hela kroppen.

Genom ett gratiskonto på swefilmer kan du nu streama skräckfilmen Звёздный razum online. Upplev denna läskiga rymdresa via din dator, surfplatta eller direkt på tv:n. Perfekt filmkväll hemma!

Sammanfattning av Звёздный разум

Den nya skräckfilmen Звёздный разум utspelar sig på en avlägsen rymdstation där besättningen utsätts för övernaturliga händelser. Efter att ha tagit in en okänd artefakt ombord börjar deras sinnen och verklighet att rasa samman i en stigande fasa.

Filmen finns nu tillgänglig för streaming på swefilmer där den kan ses helt gratis online. Med sitt psykologiska skräcktema, oväntade vändningar och stämning som får blodet att frysa är det en perfekt filmkväll för skräckfilmsfans.

Звёздный разум beskrivs bjuda på både chockerande ögonblick och läskiga scener som får nackhåren att resa sig. Productionen och skådespeleriet håller hög nivå vilket förstärker känslan av en rubbad verklighet och stigande hysteri.

Swefilmer erbjuder nu möjligheten att streama den fasansfulla rymdskräckisen Звёздный разум online. Med bara några klick kan filmen ses i fullängd och hög kvalitet. Perfekt filmkväll hemma för både vuxna och lite äldre barn!

7 Lignende Film

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt filmen

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 6 Antal stemmer: 386

Dela