alt

Titta på Gåsmamman 2015 gratis - Streama Online SweFilmer

rating7.3
19
Betyg
calendar2015
Sonja lever ett ganska bekymmersfritt liv med sin älskade familj. Maken Fredriks marijuanaverksamhet ger familjens ekonomi en guldkant. Men tillvaron slås i spillror och Sonja tvingas spela ett livsfarligt spel med både den organiserade brottsligheten och polisen för att skydda sina barn. Hon kan inte längre vara säker på vilka som är hennes vänner och vem hon kan lita på.

Säsonger

Säsong 1

Säsong 1

Säsong 2

Säsong 2

Säsong 3

Säsong 3

Säsong 4

Säsong 4

Säsong 5

Säsong 5

Säsong 6

Säsong 6

Skådespelare

Actor Alexandra Rapaport

Alexandra Rapaport

Actor Edvin Ryding

Edvin Ryding

Actor Lisette Pagler

Lisette Pagler

Actor Ulf Friberg

Ulf Friberg

Actor Christian Svensson

Christian Svensson

Actor Clara Christiansson Drake

Clara Christiansson Drake

Actor Joel Lützow

Joel Lützow

Actor Shebly Niavarani

Shebly Niavarani

Officiell trailer

Se den kritikerrosade serien Gåsmamman på SVT Play

Gåsmamman är en spännande svensk kriminalserie från 2015 som har fått strålande recensioner. Serien utspelar sig i Stockholm och följer polisen Ester som dras in i ett chockerande mordfall. Ett offer hittas brutalt mördad och det visar sig snart att fallet är mer komplicerat än vad någon kunnat ana.

I huvudrollen som den drivna polisen Ester ser vi Alexandra Rapaport. Hennes porträttering av den målmedvetna och begåvade polisen har hyllats av kritiker. Trots att Ester är ny i Stockholm lyckas hon vinna sina manliga kollegors respekt och hon ger sig in i jakten på en hänsynslös seriemördare.

Gåsmamman

Upplev det spännande brottet i Stockholm i Gåsmamman

Gåsmamman utspelar sig i en mörk vintermiljö i Stockholm. När ytterligare offer hittas inser Ester att en seriemördare går lös i staden. Mordet visar sig ha kopplingar till Esters förflutna och hon dras allt djupare in i fallet. Vem är egentligen mördaren och varför begås dessa bestialiska mord?

I takt med att Ester och hennes kollegor utreder fallet blottläggs mörka hemligheter. Ingenting är som det verkar och ingen kan lita på någon i denna spänningsfyllda historia. Med oväntade vändningar och stämningar som får blodet att frysa till is hålls tittaren i ett järngrepp från första till sista avsnitt.

Följ med i utredningen av mordet i Gåsmamman på SVT

Gåsmamman är en psykologisk thriller som är perfekt för alla som gillar spännande brott och mordgåtor. Serien sändes först på SVT men finns nu att se i sin helhet på SVT Play.

Förutom Alexandra Rapaport medverkar ett stjärnspäckat skådespelarensemble, däribland Mikael Persbrandt, Peter Stormare och Marie Richardson. Med häpnadsväckande vändningar och oväntade upplösningar kommer serien garanterat hålla dig kvar framför skärmen ända till det chockerande slutet.

Gåsmamman - en serie fylld av oväntade vändningar

Regissören till Gåsmamman är Amir Chamdin och manuset är skrivet av Nikolaj Scherfig. Tillsammans har de skapat en serie som andas thriller och spänning från början till slut. Inget avsnitt liknar det förra och varje vecka händer något nytt som får tittaren att gapa.

Bland annat utsätts Ester för en fruktansvärd händelse som hotar att knäcka henne och hennes familj. Men hon ger inte upp. Med envishet gräver hon vidare i fallet för att hitta sanningen, oavsett vilket pris hon måste betala. Hennes beslutsamhet smittar av sig på tittaren som hejar på henne hela vägen.

Gåsmamman

Alexandra Rapaports stora genombrott i huvudrollen som polis

För Alexandra Rapaport innebar rollen som Ester i Gåsmamman ett stort genombrott. Hennes porträttering av den tuffa polisen som trotsar alla faror för att lösa fallet hyllades av recensenter. Hon visade prov på en enorm bredd som skådespelare och bar hela serien på sina axlar.

Alexandra Rapaport vann en Kristallen för sin insats i Gåsmamman. Hon prisades för sin förmåga att gestalta en stark, driven kvinna i en manligdominerad yrkesroll. Hennes skådespeleri fick beröm för att vara både nyanserat, trovärdigt och medryckande. Efter succén med Gåsmamman har Alexandra Rapaport fortsatt att göra kritikerrosade roller i film och TV.

Sammanfattning av Gåsmamman - En spännande svensk kriminalserie

Gåsmamman är en riktigt bra svensk kriminalserie från 2015. Serien handlar om polisen Ester som utreder ett chockerande mord i Stockholm. På swefilmer och andra streamingtjänster för svenska serier hittar du alla avsnitt av den här spännande serien.

I Gåsmamman får vi följa med på en vild jakt efter en hänsynslös seriemördare. Varje avsnitt bjuder på oväntade vändningar och mörka hemligheter avslöjas allt eftersom Ester kommer mördaren på spåren. Det är en riktigt bra och spännande serie!

Huvudrollen som Ester spelas av Alexandra Rapaport som gör ett fantastiskt jobb. Hennes skådespeleri hyllades av kritiker efter att serien sänts på SVT. Gåsmamman blev ett stort genombrott för Alexandra Rapaport som vann en Kristallen för sin insats.

Sammanfattningsvis är Gåsmamman en av de absolut bästa svenska serier jag sett på länge. Perfekt för alla som gillar spänning och oväntade vändningar i varje avsnitt. Missa inte att se den här riktigt bra serien om du inte redan har gjort det!

Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 19
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

onlinetvjunkie

Med ett betyg på 7.3 förtjänar titeln att vara ett av de bästa bidragen i sin Brott. Ett måste!
avatar

catmansv

Med ett betyg på 7.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter Gåsmamman. Betyget 7.3 bekräftar bara detta
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 45m. Utmärkt arbete av skaparna av denna serie.
avatar

digitalviewer

Extremt engagerande serie , som lätt gör 45m njutbar. Rekommenderas starkt till alla fans av denna Brott.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 7.3 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

Barabaros

Med ett betyg som 7.3 måste title vara ett måste för alla fans av bra typer!
avatar

MediSV

Med ett betyg på 7.3 bevisar title att i denna genre går kvalitet hand i hand med kvantitet.
avatar

RevJace

Gåsmamman Fans av bra typer måste definitivt se Title. Betyget 7.3 talar för sig själv.
avatar

ganDi1243

Gåsmamman med medelbetyget 7.3 är ett måste för fans av den här typen av underhållning. Ni borde se den!