close icon
page-title
Seinfeld
Titta på Seinfeld 1989 gratis - Streama Online SweFilmer

Detaljer

 • Originaltitel: Seinfeld
 • Originalspråk: Engelska
 • Produktionsland: USA
 • Regissör: Jerry Seinfeld

Titta på Seinfeld 1989 gratis - Streama Online SweFilmer

star8.3
1843Betyg
date1989

Säsonger

Kommenter

 • avatar

  glödandeStjärna

  |5 timer siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  DokisDennis

  |3 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  KlassikerKajsa

  |3 dage siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i filmen men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  matixd

  |6 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD
 • avatar

  RealityRasmus

  |8 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  VerklighetenVera

  |9 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej serie
 • avatar

  MuriVOD12

  |10 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  RomantikRonja

  |12 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  FamiljeFrida

  |12 dage siden
  Rekommenderar, filmen är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  blåbärSky

  |12 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.

Officiell trailer

Indholdsfortegnelse

Seinfeld 1989 - Titta på denna klassiska komediserie online

Seinfeld är utan tvekan en av de mest älskade och ikoniska komediserier genom tiderna. Serien hade premiere 1989 och blev snabbt en enorm succé tack vare sin originella humor och udda rollfigurer.

I centrum står komikern Jerry Seinfeld, vars neurotiska och narcissistiska personlighet får fritt spelrum i vardagliga situationer. Tillsammans med sina excentriska vänner Elaine, George och Kramer råkar Jerry ständigt ut för bisarra och roliga missöden.

Upplev Jerry Seinfelds roliga vardag i New York

Serien utspelar sig i New York och följer Jerrys vardagliga bestyr med flickvänner, föräldrar, grannar och en massa andra tokiga karaktärer. Mycket av humorn bottnar i det faktum att Jerry och hans vänner hela tiden analyserar och överanalyserar vardagliga händelser och sociala situationer.

Inget ämne är för litet eller obetydligt att undersöka i detalj, och det är just den neurotiska fixeringen vid petitesser som driver många av seriens mest komiska ögonblick.

Följ Kramer, George och Elaine på tokiga äventyr

Förutom Jerry själv är det framförallt hans tre närmaste vänner som bidrar till den fantastiska humorn i Seinfeld. Där finns den excentriske grannen Kramer, vars bisarra uppträdande ständigt sätter Jerry i knipor. Sedan har vi George, Jerrys barndomsvän och motsats - en kronisk lögnare med komplex som bara vill framstå som framgångsrik.

Och så Elaine, Jerrys neurotiska ex-flickvän som delar hans fallenhet för att analysera vardagen till döds. Tillsammans råkar de tre vännerna ut för en uppsjö tokroliga och ibland absurda situationer.

Skratta åt de bisarra karaktärerna och situationerna

Det är inte bara huvudkaraktärerna som bidrar till skrattet i Seinfeld. Ett av seriens signum är en uppsjö av bisarra birollsinnehavare som dyker upp vid de mest oväntade tillfällen.

Som Jerrys knäppa föräldrar, eller hans märkliga granne Kramer. Eller konstiga bekantskaper som "man hands" Elaine och "soup nazi". Varje avsnitt introducerar nya udda rollfigurer i ständigt överraskande situationer.

Streama Seinfeld och njut av 90-talets mest älskade sitcom

Än i dag, över 30 år efter att den första säsongen sändes, är Seinfeld en av de mest streamade och omtyckta komediserierna genom tiderna. Humorn har en tidlös kvalitet och karaktärsgalleriet känns alltid lika fräscht och underhållande.

Oavsett om du är ute efter nostalgi eller upptäcker serien för första gången så kommer du garanterat att älska Seinfeld. Perfekt underhållning för en mysig kväll hemma!

Återupplev tv-serien som aldrig går ur tiden

När Seinfeld först sändes på 90-talet slog den an en helt ny ton i sitcom-genren. Borta var de gulliga familjerna och vardagliga äventyren. Istället fick vi följa fyra egocentriska New York-bor i bisarra situationer fyllda av svart humor.

Men trots att många år gått sedan dess känns Seinfeld fortfarande häpnadsväckande fräsch och rolig. Mycket tack vare de tidlösa karaktärerna och den udda humorn som varken var typisk för sin tid eller blivit omodern.

Därför är Seinfeld en serie som aldrig riktigt går ur tiden, utan fortsätter underhålla nya generationer långt efter att den spelades in. Ett perfekt val när du vill skratta gott en kväll framför TV:n!

Seinfeld

Seinfeld - En av de bästa komediserierna genom tiderna

Seinfeld, som hade premiär 1989, är en av de mest älskade sitcom-serierna någonsin. Serien utspelar sig i New York och följer komikern Jerry Seinfeld och hans tre excentriska vänner Elaine, George och Kramer.

Tillsammans råkar de fyra vännerna ut för en mängd bisarra och humoristiska situationer i vardagen. Inget ämne är för obetydligt att analysera och disssekera, vilket driver många av seriens roligaste scener. Seinfeld är känd för sin unika och tidlösa humor.

En stor del av charmen med Seinfeld är de många galna birollerna. Förutom de fyra huvudkaraktärerna dyker det hela tiden upp nya tokroliga typer som bidrar till skratten. Så fort man tror att serien inte kan bli galnare överraskar den med nya excentriska rollfigurer.

Än idag, 30 år efter premiären, är Seinfeld en av de mest streamade och omtyckta komediserierna. Den har en tidlös kvalitet som gör att nya generationer hela tiden upptäcker och älskar den. Perfekt underhållning för en myskväll hemma i soffan!

5 Lignende Serier

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Bedøm filmen eller serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Betyg: 8 Antal stemmer: 1843

Dela