close icon
page-title
Spökjakt
Titta på Spökjakt 2020 gratis - Streama Online SweFilmer

Detaljer

 • Originaltitel: Spökjakt
 • Originalspråk: Svenska
 • Produktionsland: Sverige
 • Regissör: Jonna Lundell

Titta på Spökjakt 2020 gratis - Streama Online SweFilmer

star7
1Betyg
date2020

Säsonger

Kommenter

 • avatar

  KlassikerKajsa

  |10 timer siden
  nån annan som har problem med strömmen?? den laggade för mig mitt i serie men de e väl det där jävla näthaket igen
 • avatar

  RealityRasmus

  |1 dage siden
  å den där "utsvämningen" av filmkritiker utan smak å känsla" Om ni inte gillar nåt så kolla på Första kärleken eller Varför jag istället. Det är er nivå...
 • avatar

  blåbärSky

  |1 dage siden
  Intressant: ja. Fängslande: ja. Men bögar, transpersoner och stöd till flyktingar: nej. Synd, för den kunde varit värd en rekommendation, men den ÄR inte de.
 • avatar

  glödandeStjärna

  |2 dage siden
  Om alla var som hans tjej då 😎
 • avatar

  VerklighetenVera

  |2 dage siden
  Castet rätt tufft men storyn kunde vart bättre, allmänt okej serie
 • avatar

  MuriVOD12

  |3 dage siden
  För mig en riktig must-see om man inte är en bebis
 • avatar

  FamiljeFrida

  |5 dage siden
  Rekommenderar, serie är intressant. Man behöver dock tåla stil och maner från 80-talet.
 • avatar

  DokisDennis

  |9 dage siden
  ibland okej å allt som allt min favorit i serien
 • avatar

  RomantikRonja

  |13 dage siden
  Förutom fina vyer, bara skit.
 • avatar

  matixd

  |13 dage siden
  alla skriver om folk som klagar på att de inte går att streama men man hittar inte kommentarerna XD

Indholdsfortegnelse

Se de bästa spökscenerna i Spökjakt (2020)

Den svenska dokumentärserien Spökjakt från 2020 är garant för att ge dig kalla kårar. Programledaren Jonna Lundell och hennes team ger sig ut på en resa för att utforska det okända och avslöja övernaturliga händelser. Med hjälp av avancerad utrustning fångar de upp spökliknande aktiviteter på film.

Upplev spökliknande aktiviteter i Spökjakt

I Spökjakt får vi följa med gruppen till några av Sveriges mest hemsökta platser. Här har vittnesuppgifter om spöken, mystiska ljud och konstiga händelser rapporterats genom åren. Nu ger sig gänget ut för att med egna ögon se om det finns någon sanning i historierna.

Utrustade med kameror, ljudupptagning och sensorer som reagerar på elektromagnetiska fältspanar de av övergivna mentalsjukhus, gamla fängelse och liknande kusliga miljöer. Och de lyckas verkligen fånga fascinerande skeenden på bild.

Spökjakt avslöjar övernaturliga händelser

I varje avsnitt besöker Spökjakt-gänget en ny, skrämmande plats där mystiska händelser sägs ha ägt rum. Och ofta lyckas de verkligen dokumentera konstiga företeelser som är svåra att förklara.

Bland annat fångar de upp en kuslig röst som verkar ropa på hjälp, mystiska skuggor som rör sig utan naturlig förklaring och föremål som plötsligt börjar röra på sig av sig själva.

Serien Spökjakt utforskar det okända

Spökjakt är en serie för alla som är fascinerade av det okända och gillar skräckblandad spänning. Här bjuds tittaren på rysansfulla miljöer, oväntade ljudphenomen och bisarra händelser som får nackhåren att resa sig.

Programledaren Jonna Lundell och hennes grupp är öppna för allt och låter sig inte hejdas av rädsla. Med nyfikenhet och mod ger de sig ut i mörkret för att försöka fånga det oförklarliga på bild.

Spökjakt ger dig kalla kårar garanterat

Spökjakt är en dokumentärserie fylld av stämningsfulla miljöer, spökhistorier och mystiska händelser som ger kalla kårar. Här bjuds tittaren på suggestiva skildringar som verkligen sätter igång fantasin.

Samtidigt är programledarna och deras team måna om att hålla en saklig ton. De ägnar mycket tid åt research och använder avancerad utrusning för att försöka förstå och förklara det udda fenomen de stöter på.

Njut av rysliga scener i den svenska serien

Spökjakt är en spännande och läskig serie som utlovar timmar av nervpirrande underhållning. Här lyckas filmteamet verkligen fånga kusliga och rysansfulla händelser på bild.

Så om du gillar skräckblandad spänning och att få adrenalinet att pumpa rekommenderas den här svenska dokumentärserien varmt. Spökjakt har något att erbjuda både skeptiker och övertygade fans av det paranormala.

Spökjakt - en rysansfull svensk serie

Är du på jakt efter en riktigt bra och läskig svensk serie? Då ska du definitivt kolla in Spökjakt på Swefilmer. I den här dokumentärserien ger sig programledaren Jonna Lundell och hennes team ut för att undersöka olika spökplatser runtom i Sverige.

Utrustade med avancerad teknisk utrustning söker de efter tecken på paranormal aktivitet på platser som mentalsjukhus, fängelser och gamla herrgårdar med rykte om sig att vara hemsökta. Och de lyckas verkligen dokumentera många otroliga och kusliga händelser.

Så om du gillar svenska serier och skräckblandad underhållning lovar jag att du kommer få bästa tänkbara kalla kårar av Spökjakt. Här bjuds det på suggestiva miljöer, spökhistorier och bisarra upplevelser som får pulsen att stiga.

Skeptiker såväl som övertygade fans av paranormala fenomen lär hitta något att fängslas av i den här dokumentärserien. Så missa inte att kolla in Spökjakt - en riktigt bra och läskig svensk produktion!

9 Lignende Serier

Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

Betygsätt serien

fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
outline-star
Betyg: 7 Antal stemmer: 1

Dela