alt

Titta på That '70s Show 1998 gratis - Streama Online SweFilmer

rating8
1 299
Betyg
calendar1998
Serien handlar om sex ungdomar på 70-talet som till mesta delen spenderar tiden i Erics källare. Med honom bor Hyde som blivit övergiven av sina föräldrar men Erics mamma Kitty har tagit emot honom med öppna armar. Andra personer är Donna som Eric är förälskad i, utbytesstudenten Fez som göra allt för att passa in i det amerikanska samhället, Kelso som har ett stort ego och den bortskämda och ytliga Jackie.

Säsonger

Specials

Specials

Säsong 1

Säsong 1

Säsong 2

Säsong 2

Säsong 3

Säsong 3

Säsong 4

Säsong 4

Säsong 5

Säsong 5

Säsong 6

Säsong 6

Säsong 7

Säsong 7

Säsong 8

Säsong 8

Skådespelare

Actor Don Stark

Don Stark

Actor Debra Jo Rupp

Debra Jo Rupp

Actor Laura Prepon

Laura Prepon

Actor Wilmer Valderrama

Wilmer Valderrama

Actor Mila Kunis

Mila Kunis

Actor Kurtwood Smith

Kurtwood Smith

Actor Tommy Chong

Tommy Chong

Actor Danny Masterson

Danny Masterson

Officiell trailer

Dessa svenska serier som du inte kan missa

Det var årtalet 1998 då den populära komediserien Det var årtalet sändes för första gången på TV Series utspelar sig under 70-talet och följer en grupp tonåringar i den lilla staden Point Place i Wisconsin.

Streama komedi-klassikern Det var årtalet 1998

Det var årtalet blev snabbt en stor succé när den hade premiär 1998. Den unga rollistan med bland andra Topher Grace, Mila Kunis och Ashton Kutcher bidrog till att göra serien till en riktig komedi-klassiker. Idag kan du streama alla 8 säsonger och 200 avsnitt online. Perfekt underhållning för en mysig kväll framför TV:n!

Följ Eric och hans vänner i småstaden Wisconsin

I centrum av handlingen står tonåringen Eric Forman och hans vänner. Vi får följa deras vardag, fester och kärleksliv i den lilla trista småstaden Point Place. Trots att serien utspelar sig på 70-talet känns många av tonåringarnas problem igen än idag. Karaktärerna är roliga, välskrivna och serien andas en skön nostalgisk stämning från 70-talet.

Upplev nostalgin från 70-talet igen

En stor del av charmen med Det var årtalet är att den förflyttar tittaren tillbaka till 70-talet. Inredning, kläder, frisyrer och musiken för tankarna tillbaka till den epoken. Även om du inte levde på den tiden fångas nostalgikänslan upp på ett underhållande sätt. Det är också roligt att se tillbaka på hur ungdomskulturen såg ut då jämfört med idag.

Skratta med den roliga rollistan med Mila Kunis

En stor del av seriens framgång berodde på den unga och talangfulla rollistan. Mila Kunis gjorde genombrottet som den lite naiva Jackie. Ashton Kutcher spelar den charmige men lite klumpige Kelso. Topher Grace gestaltar huvudkaraktären Eric på ett övertygande sätt. Skådespelarna har bra kemi och det märks att de har roligt ihop. Du kommer garanterat att skratta högt åt deras upptåg!

Kika in den okända pärlan från 90-talet

Även om Det var årtalet blev populär redan på 90-talet är det många som inte sett den än. Så om du gillar humorserier och är ute efter något du kan streama ikväll är Det var årtalet en riktig pärla värd att upptäcka. Häng med på nostalgitrippen tillbaka till 70-talet och njut av skratt, karaktärer och tidstypiska detaljer i den här underhållande och välspelade komediserien.

Bewerte den Film oder die Serie
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
fill-star
outline-star
outline-star
Bewertung: 8 Anzahl der Stimmen: 1299
Dela serie
Sebastian Jonsson

Sebastian Jonsson

Som ägare till denna portal om film, serier och recensioner är jag stolt över att dela min passion för berättande konstformer. Med en djup förståelse för världen av film och serier strävar jag efter att skapa en engagerande och informativ plattform för alla cineaster där ute. Mitt mål är att vägleda dig genom den spännande världen av visuell underhållning och ge dig insiktsfulla recensioner och nyheter. Tillsammans kan vi utforska och uppskatta den rika mångfalden av berättelser som film- och tv-världen har att erbjuda. Välkommen till vår gemenskap av filmälskare och serienördar!

10 Kommentarer

avatar

Pandasv1

Om betyget 8 inte övertygar dig om att titta på That '70s Show, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här serie.
avatar

belmondo1243

Om alla typer var lika bra som That '70s Show med betyget 8, skulle fansen ha en fest. Rekommenderas varmt!
avatar

hulufan

Ett starkt betyg 8 antyder att That '70s Show är ett måste att se. Om du gillar den här typen av atmosfär kommer du att bli förtjust!
avatar

averticoz

Det mycket höga betyget 8 för That '70s Showbör inte komma som någon överraskning. Den är helt enkelt ett bra exempel på serie.
avatar

El_comendante

Om du letar efter något av den högsta nivån i genren, sträck dig efter That '70s Show. Betyget 8 bekräftar bara detta
avatar

mathew

Om du gillar den här Komedi , se till att kolla in title. Betyget 8 antyder att du kommer att bli nöjd.
avatar

MilanTa

En stark historia berättad på bara 1h 10m. Utmärkt arbete av skaparna av denna serie.
avatar

avatarKaa

Om betyget 8 inte övertygar dig om att titta på en titel, vet jag inte vad som skulle göra det! Se till att kolla in den här typen.
avatar

mukoloko

Med ett betyg på 8 förtjänar title att vara ett av de bästa bidragen i sin kategori. Ett måste!
avatar

KamiDante2

Om du är tveksam till att titta på titeln, bör en titt på 8 -betyget rensa bort dina tvivel. Kör hårt!